STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Dziewczyny mam pytanie czy przy tych plamieniach trzeba kategorycznie leżeć ? Bo je mam nadal ale już takie słabiutke chyba luteina pomaga..
Ja na początku jak trafiłam do szpitala i potem jeszcze tydzień w domu większość czasu leżałam. A teraz lekarz powiedział ze muszę się po prostu oszczędzać. Nie przemęczać sie, nie dźwigać, zakaz sportu, współżycia -
Tosia2323 wrote:Ja na początku jak trafiłam do szpitala i potem jeszcze tydzień w domu większość czasu leżałam. A teraz lekarz powiedział ze muszę się po prostu oszczędzać. Nie przemęczać sie, nie dźwigać, zakaz sportu, współżycia
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
Evell, OlinkaO, Tosia2323, Sylwunis, MonaLiza, Olaa86, Minie Black, cotton, lilly., Paulcia28, Magdoczka, Kobobo, toyotarav4, katepr, Solane, MaryAnn, Sanka lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Nie, ale Evell pytała o plamienia a nie o krwiaka
-
Mommy super
Poczytalam Was troche, Sylwunis masz prawo do szczescia! Dobrze, ze masz wsparcie w partnerze.
Ja wybieram sie na slub i kawalek wesela. Trzymajcie za mnie kciuki bo brzuchol mam pelna para w ogole mam wrazenie, ze cos sie zmienilo i rozrasta sie ;pmommytobe, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Sylwunis wrote:Mój zmarły mąż też nie chciał ze mną chodzić, nawet nie chciał być ze mną przy porodzie, a obecny narzeczony nawet na pobranie krwi ze mną jeździ, zadaje więcej pytań lekarzom niż ja, nie wyobraża sobie nie być na wizycie, bardzo mnie to cieszy bo nie mam wsparcia niestety w moich rodzicach, odwrócili się ode mnie jak poznałam obecnego partnera zarzucając mi, że chcę sobie życie ułożyć a przecież ja mam dopiero 34 lata... więc nawet na moim ślubie ich nie będzie... Będę trzymać za Ciebie kciuki i za wszystkie dziewczyny które maja wizyty, ja wierzę, że będzie dobrze mimo mojego okropnego strachu
Wiesz powiem szczerze ze ze nie rozumiem twojej rodziny przecież wiadomo ze fajniej iśc prze zycie z druga osobą zwłaszcza jak są dzieci albo chce sie je mieć
Ja tez rozstałam sie ze swoim mezem ale cła moja rodzina kibicuje mi w nowym życiu które mam
Moze usiadz tak na spokojnie z rodzicami i porozmawiaj o co chodzi przecież oni napewno chca zebys była szcześliwa moze boja sie ze nowy partner sie nie sprawdzi warto zzebys powiedziała im jak bardzo cie wspiera i jaki wazny jest dla ciebie mysle ze z czasem to zaakceptująPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam przyszłe mamy mogę dołączyć? W piątek zobaczyłam upragnione 2 kreski po pierwszym ivf.
Cieszę się i jestem cała w strachu. W poniedziałek powinnam mieć wyniki bety. Według moich obliczeń poród powinien być 29 styczniamersiak, Rub45, Minie Black, lilly., Paulcia28, Marciiik, Kobobo, Malamii26, katepr, Solane, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
Hej:) Kobietki mogę dołączyć? mam burzliwą przeszłość..teraz jestem w 9 tygodniu po poronieniu i około w 7 tygodniu nowej ciąży-także rozpatruje to w aspektach cudu. Moje zdjęcie z czwartku
<a href=https://zapodaj.net/07d6b3537c8ab.jpg.html>IMG_20180526_160147[1].jpg</a>
myślicie,że jest w porządku?Marciiik, Malamii26, Czarodziejka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a czy ktoras z Was miala taki napiety brzych twardy i obolaly? Boli mnie inaczej niz bole okresowe i się boje.. chodze zgieta w pol a jak ide do toalety boje soe ze cos ze mnie poleci..
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
nick nieaktualny