STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylilly. wrote:Dziewczyny,
Cały czas do tej pory bolały mnie piersi, dziś nagle przestały.
Czy któraś z Was tak miała?
Witaj.Piersi nie muszą boleć cały czas,powiem Ci na moim przykładzie mnie w którymś momencie przestały boleć i straszna panika ale na drugi dzień już znowu bolały one nie muszą boleć cały czas.Będzie dobrzelilly. lubi tę wiadomość
-
Crisperss wrote:Marcelcia przy krwiaku możesz krwawic... były silne bóle (takoe aż zwijające w pół)? Skrzepy? Duże tkanki? Jeśli nie to leż... włącz komedię i zjedz lody. Kobiety często popełniają błąd przy staraniach i stawiają ciążę ponad wszystko. Żyjesz dla siebie i męża... jeśli ułożysz sobie wszystko w głowie to i będziesz żyć dla dziecka. Wiem co piszę... skoro wyniki masz dobre to wszystko siedzi w Twojej głowie...
Sillvie mam Gabryśkę, ancymona jednego... ur 03.03.17rNowy początek -
isto wrote:Ma prawo być, ja miałam wszystkie kolory tęczy, na jakichś lekach jesteś?
ojj kochana jak babia 90 letnia luteina dopochwowa 3*1 heparyna metformina 500 doopegyt vit b6 kwas 5 g vit D
Dzis jest ok jest czytsko nie wiem o co chodzi w tym wszytskim chodzi -
...a ja mam dalszy ciąg przeprowadzki jutro do pracy idę to muszę dzisiaj jak najwięcej zrobić. Dzisaj spałam jeszcze na starym miejscu ale już dzisiaj w nocy to chyba na nowym
Miłego dnia dziewczyny i jeszcze raz gratuluję wszystkich wczorajszych serduszkowych wizyt. Zdjęcia super
Ja niestety jeszcze 2 tygodnie muszę uzbroić się w cierpliwość -
Rub45 wrote:...a ja mam dalszy ciąg przeprowadzki jutro do pracy idę to muszę dzisiaj jak najwięcej zrobić. Dzisaj spałam jeszcze na starym miejscu ale już dzisiaj w nocy to chyba na nowym
Miłego dnia dziewczyny i jeszcze raz gratuluję wszystkich wczorajszych serduszkowych wizyt. Zdjęcia super
Ja niestety jeszcze 2 tygodnie muszę uzbroić się w cierpliwość
Przeprowadzka na lepsze? Powodzenia
I kobietki - wszystkiego najlepszego dla nas w pięknym dniuSylwunis, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Zoska jesteś bardzo silna kobieta, mimo wszystkich dolegliwości , schorzeń walczysz jak lwica, brawo Ty życzę Tobie żeby wszystko przebiegło dobrze i byś mogła cieszyć się malenstwem.
Trzeba walczyc. Jeśli masz marzenia to trzeba o nie walczyć. Nawet gdybym musiala podejść do IVF to chociaz mysialabym znalezc drugi etat i ze zmeczenia moglabym w koncu dostac atak - zrobilabym to.
Wiele w życiu choroby mi zabrały - znajomych, w pewnym momencie kompletna siłę do walki, nie mogę mieć nawet prawa jazdy. Ale wiecie czym jeżdżę? Skuterem.
I postanowilam, ze marzenia urodzenia dziecka choroby mi nie zabiorą. Chocby nie wiem co. Dwójkę z jakiegoś powodu straciłam, ale i tak będę walczyć. Może do trzech razy sztuka, może teraz bedzie w porządku.Tosia2323, Paulina_2603, Asia8787, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
A tak w ogole cześć dziewczynki!
Piękny dzień dzis mamy, za rok będziemy go juz inaczej obchodzic, tp będzie też nasze święto
Miłego dnia!MonaLiza, Asia8787, Paulcia28, sallvie, Sylwunis, Malamii26 lubią tę wiadomość
Zośkaaa wrote:A tak w ogole cześć dziewczynki!
Piękny dzień dzis mamy, za rok będziemy go juz inaczej obchodzic, tp będzie też nasze święto
Miłego dnia!
Dla mnie juz jest raz, ze imieninki a dwa czuje sie mama od zobaczenia serduszka i kropkaPaulcia28, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcelcia strasznie wspolczuje ze tyle musisz przechodzić. Ale wierze ze będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki
Zośka podziwiam na sile do walki ❤️
Ja się ostatnio martwiłam ze cycki przestały bolec i już w ogóle objawów nie mam to dzisiaj przywitały mnie poranne mdłościPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
Rub45 to szalenstwo ale czasem potrzebne i fajne sa takie zmiany
Tosia - ja sie tak cieszylam a od porcelany sie nie oddalam ;p makabra.Rub45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wymioty... i to mega... ale chyba juz przeszlo...
-
MonaLiza wrote:Cześć dziewczyny U nas piękna pogoda. Chyba zabiorę mojego kropka nad morze Zosia twarda jesteś ! Zazdroszczę Ci tej siły i woli walki !
W każdej z nas jest siła Trzeba ja tylko odkryć. A przychodzi taki moment w życiu, ze ja odkrywasz i walczysz zacięciePaulcia28 lubi tę wiadomość
Seli wrote:Dla mnie juz jest raz, ze imieninki a dwa czuje sie mama od zobaczenia serduszka i kropka
To wszystkiego dobrego z okazji imienin Seli!
Tosia2323 wrote:Marcelcia strasznie wspolczuje ze tyle musisz przechodzić. Ale wierze ze będzie dobrze. Trzymam za Was kciuki
Zośka podziwiam na sile do walki ❤️
Ja się ostatnio martwiłam ze cycki przestały bolec i już w ogóle objawów nie mam to dzisiaj przywitały mnie poranne mdłości
Widzisz, cycki chciały Ci dac odpocząć przed armagedonem Ale oby to byly tylko mdłości
Ja mam codziennie. Gdy tylko zaczynam jeść. Powstrzymuje się od wymiotow czasem, ale gdy idę myć zęby to pastą nieraz rak mi sie unosi ze muszę miec starcie z porcelana... Moje dziecko chyba ma upodobania smakowe do pasty po mężu - gdy juz mu jakas w smaku nie podchodzi to musze specjalnie dla niego kupic druga
Zośkaaa wrote:To wszystkiego dobrego z okazji imienin Seli!
Dzieki
Ja sie dzis ledwp trzymam ;p mam nadzieje, ze dam rade dzis.