STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia8787 wrote:Cześć dziewczyny! Dopiero mam czas, zaraz będę nadrabiać forum, ale najpierw szybciutko pokażę Wam mojego groszka:)
Mamy serduszko Tak się cieszę, oby tak dalej!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c8b5e1699d.jpgAsia8787, Paulcia28, Kobobo, Malamii26 lubią tę wiadomość
Nowy początek -
nick nieaktualnymarcelcia wrote:Ja znów krwawilam.. Ogolnie mialam kryzys.. Zaden gin dzisiaj nie przyjmował.. Wrocilam do domu i dostalam krwawienia.. Mam wrazenie ze szyjka otwarta... Popłakałam sobie z moim partnerem, mam dość ciąży, serio. To moje ostatnie podejście bo ile można.. Dziś we mnie złość, bóle chwilowe, płacz, żal, zazdrość, smutek, niepokój, zrezygnowanie. Ogólnie mam dość i tyle. Co ma być to będzie, leżę do tego wtorku, jak dostane bóli to trudno, taki mój los.
Przy krwIaku to normalne że krwawisz wszystko będzie dobrze nie można się załamywać zobaczysz urodzisz zdrowe dziecko i będziesz szczęśliwa nie można się poddawać !! -
Evell wrote:Przy krwIaku to normalne że krwawisz wszystko będzie dobrze nie można się załamywać zobaczysz urodzisz zdrowe dziecko i będziesz szczęśliwa nie można się poddawać !!Nowy początek
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mialam plamienie 14dpo i u mnie to bylo 4 dni po spodziewanej miesiaczce i zywa krew ale nie bylo tego duzo jakbym naczynko poszlo - sprawdzilam po tym bete 2 razy i rosla ksiazkowo wiec czekam grzecznie na wizyte choc gdzies tm podswiadomie martwie sie czy np jest dzieciatko czy nie ma pustego jaja....Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Marcelcia przy krwiaku możesz krwawic... były silne bóle (takoe aż zwijające w pół)? Skrzepy? Duże tkanki? Jeśli nie to leż... włącz komedię i zjedz lody. Kobiety często popełniają błąd przy staraniach i stawiają ciążę ponad wszystko. Żyjesz dla siebie i męża... jeśli ułożysz sobie wszystko w głowie to i będziesz żyć dla dziecka. Wiem co piszę... skoro wyniki masz dobre to wszystko siedzi w Twojej głowie...
Sillvie mam Gabryśkę, ancymona jednego... ur 03.03.17rsallvie, Evell, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
U nas też dzidzia ma się dobrze. Ma 1.1cm i serduszko pięknie biło!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3e65af8a4a8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38e32e619e0.jpgCrisperss, sallvie, isto, Minie Black, Asia8787, Rub45, MonaLiza, Paulcia28, lilly., Sylwunis, Magdoczka, Malamii26, katepr, Solane, Sanka lubią tę wiadomość
-
Criperss to bez jednego dnia rowny miesiac starsza od mojego szatana jak fajnie
Boze jak ja wam zazdroszcze takich widokow juz na usg.
Ja sie chyba swojej nastepnej wizyty nigdy nie doczekam
Dobrze ze pracuje to jeszcze jakos szybciej bedzie ten czas lecial bo w ciazy z corka siedzialam w domu i czas w ogole mi sie dluzyl.
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Asia8787 wrote:Cześć dziewczyny! Dopiero mam czas, zaraz będę nadrabiać forum, ale najpierw szybciutko pokażę Wam mojego groszka:)
Mamy serduszko Tak się cieszę, oby tak dalej!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c8b5e1699d.jpgAsia8787, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim dziewczyna
Asia8787 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Marcelcia rozumiem, że immunolog na NFZ?
Wiem, ze to koszty, ale nie myslalas o tym by pójść prywatnie?
Dla mnie byłby to stracony czas.
Co do krwawien Twoich, rozumiem, ze sie deberwujesz i masz czarne myśli, ale co tylko dziewczyny doradzą to od razu przekreslasz - "jedz do szpitala", a Ty na to, ze nie. Bez wizyty u ginekologa lub w szpitalu sie nie obejdzie przy takim czymś. Ja nawet nie stawialabym tutaj stwierdzenia, ze w szpitalu będę sama bo daleko. Dla mnie liczyloby sie zycie tego malenstwa, ktore byc moze tym razem ma ogromna siłę walki i pokona nawet tego krwiaka. Będąc dzieckiem bylam w szpitalu 60km od domu, rodzice tez nie przyjezdzali codziennie bo wiadomo, ze koszty i musialam sobie radzić. Zresztą szpitale to moj drugi dom i tez nie mialam odwiedzin codziennie.
Naprawdę nie odbierz źle tej wiadomości, ale nie moge przebolec takiego...nawet nie wiem jak to nazwac...braku chęci walki, pesymizmu...
Mam padaczkę, niedoczynnosc tarczycy byc moze z poczatkami Hashimoto, wrzodziejace zapalenie jelita grubego, delikatny uogolniony zanik kostny, mutacje genu odpowiadajacego za celiakie oraz dwie mutacje trombofilii. Bywały dni, ze z bólu stawów i kości chciało mi sie wyc, ale trzeba bylo wziąć sie w garsc i walczyc z tym gownem. Tez mam dwie straty za sobą i od razu zaczelam stopniowo się badać, bo na co czekac?
Troszeczkę optymizmu i wiary, wiary w siebie, a szczególnie w to maleństwo!
Wpis jest w celu.motywacyjnym, bron Boże złośliwym.Paulina_2603, Kitkat lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dziewczyny,
Cały czas do tej pory bolały mnie piersi, dziś nagle przestały.
Czy któraś z Was tak miała?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Gratuluje udanych wizyt
Sylwunis, bede trzymac kciuki, wiele w zyciu przeszlas...
Ja juz po porcelanie... Masakra. Nie wiem co bedzie dzis ale od rana mi mega nie dobrze, pewnie bede dzis haftowac ;pSylwunis lubi tę wiadomość
-
Zoska jesteś bardzo silna kobieta, mimo wszystkich dolegliwości , schorzeń walczysz jak lwica, brawo Ty życzę Tobie żeby wszystko przebiegło dobrze i byś mogła cieszyć się malenstwem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 07:04
Sylwunis lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie