STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia_tcv wrote:Seli a jak Ci ładnie nie zszyje brzucha i blizna będzie babrać a potem zostanie ci ogromna blizna podobne ryzyko
Jedna blizne juz mam i przezylam cos podobnego do cc bo wycieli mi jajnik i przydatki, nie mialam dlugo cewnika, nic sie nie saczylo. Bylo dobrze. Dlatego tu mam odrobine podglad na sytuacje jak moge czuc sie po cc. -
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:dziewczyny co to moze byc taki bardzo bardo delikatny brazowy luz jest go malo ale pkazuje sie na papierku?
i jeszcze czy jezeli dzieje sie cos zle z dzidzi to czy luteina jest w stanie zachamowac czy mimo wszytsko wsytepuje krwawienie??
Jakos sie stresuje tym sluzem. -
nick nieaktualnygosia_tcv wrote:Plamienia implantacyjne, pozbywanie resztek krwi z macicy może dojść też po stosunku lub po Usg bo okolice intymne w ciąży są delikatne i podatne na podrażnienie
-
nick nieaktualny
-
Prawda jest taka, że ciąża potrafi być nawet młodsza o dwa tygodnie (taki są podobno normy), u mnie z tydzień pewnie jest młodsza. Może masz bardziej ukrwioną macice i tak coś się jeszcze sączy, albo ziarenko trafiło na naczynko? Ciężko powiedzieć.
-
Ja znów krwawilam.. Ogolnie mialam kryzys.. Zaden gin dzisiaj nie przyjmował.. Wrocilam do domu i dostalam krwawienia.. Mam wrazenie ze szyjka otwarta... Popłakałam sobie z moim partnerem, mam dość ciąży, serio. To moje ostatnie podejście bo ile można.. Dziś we mnie złość, bóle chwilowe, płacz, żal, zazdrość, smutek, niepokój, zrezygnowanie. Ogólnie mam dość i tyle. Co ma być to będzie, leżę do tego wtorku, jak dostane bóli to trudno, taki mój los.Nowy początek
-
Marcelcia a od ilu lat się starasz? Nie myślałaś o adopcji?
-
Seli wrote:Marcelcia a od ilu lat się starasz? Nie myślałaś o adopcji?Nowy początek
-
Evell wrote:Jeżeli to jest brązowa krew to nie ma się czym martwić,ale zawsze warto to skonsultować być może potrzebujesz luteiny,ja biorę duphaston i luteiny bo niestety mam plamienia działa na pewno tylko nie wiem po jakim czasie .Co do plamienia to jest to normalne bo macica się oczyszcza i wychodzi stara krew.
to krew napewno nie tylko doslownie slaba kawa z mlekiemi malo aczkolwiek jest -
nick nieaktualny
-
marcelcia wrote:Czyli to już 11 lat.. W październiku mam wizytę u immunologa
To bardzo dlugo... My myslelismy, w sumie ja czasem nadal mysle, czy kiedys nie "dobierzemy" jakiegos dzieciatka i nie damy domu, rodziny. -
nick nieaktualny
-
marcelcia wrote:Ja bardzo chce.. Ale mialam nadzieję, że uda mi się swoje.
Mam nadzieje, ze nic straconego. Nie dziwie sie, ze po tylu stratach nie dajesz rady psychicznie... -
nick nieaktualny
-
Melduje sie po 1 wizycie, ale tak ja mówiłam zdecydowanie za wcześnie, pęcherzyk ciążowy rośnie, kolejna wizyta 15 czerwca
Sylwunis, Rub45, Paulcia28, katepr lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dopiero mam czas, zaraz będę nadrabiać forum, ale najpierw szybciutko pokażę Wam mojego groszka:)
Mamy serduszko Tak się cieszę, oby tak dalej!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87c8b5e1699d.jpgSylwunis, MonaLiza, Evell, wisienka94, Rub45, Paulcia28, Kobobo, lilly., Marciiik, Solane, Sanka lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy