STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila83 wrote:Oni mają tutaj zupełnie inne podejście niestety. Idę prywatnie do ginekolga, ale dopiero 15.06. Niestety nie mieli wczesniej terminów, a do domu (czyt. PL) nie mam na razie możliwości pojechać. Muszę jakoś wytrzymać. Najgorsze jest to, że nie mam żadnych objawów prócz braku miesiączki i tak mnie czasami głupie myśli nachodzą, no ale z tego co widzę, to nie ja jedna mam takie obawy.
Ja raz mam raz mam malutkie takze to nic nie znaczy, raczej sie cieszyc jak jest spokoj bo moga jeszcze przyjsc ;p -
Mila83 wrote:Tak, niby wiem, ale jednak gdybym miała chociaż lekkie mdłości była bym spokojniejsza
No błagam za rzyganiem tęsknisz? (przepraszam za to wulgarne określenie)
Ja jestem teraz w 3 ciaży w żadnej nie wymiotowałam i mnie nie mdliło i naprawdę po tym jak widziałam jak sie niektóre dziewczyny męczą to sie bardzo ciesze.
Jeszce sie nastekasz na koniec ciazy bo będziesz juz chciała jak najszybciej urodzić jak nie będziesz sie mogła z boku na bok przewrócić
Ps: super ze mozesz prywatnie sie wybrać 15 czerwca bede trzymała kciuki
Mi udało sie lot do pl zorganizować 10 czerwca wiec 11 sie dowiem co i jakSeli lubi tę wiadomość
-
Rub45 wrote:No błagam za rzyganiem tęsknisz? (przepraszam za to wulgarne określenie)
Ja jestem teraz w 3 ciaży w żadnej nie wymiotowałam i mnie nie mdliło i naprawdę po tym jak widziałam jak sie niektóre dziewczyny męczą to sie bardzo ciesze.
Jeszce sie nastekasz na koniec ciazy bo będziesz juz chciała jak najszybciej urodzić jak nie będziesz sie mogła z boku na bok przewrócić
Ps: super ze mozesz prywatnie sie wybrać 15 czerwca bede trzymała kciuki
Mi udało sie lot do pl zorganizować 10 czerwca wiec 11 sie dowiem co i jak
Nie no, nie tęsknię. W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów, ale USG udało się zorganizować wcześniej niż tym razem i nie było się kiedy tak naprawdę zacząć martwić, czy to serduszko bije, czy nie. Ja wogóle nie wierzyłam, że jestem w ciąży mimo pozytywnych testów Co poradzę. Już taka durnota ze mnie i się pewnie nie zmienię.
W takim razie trzymam kciuki 11 czerwca
-
ja tez w pierwszej ciazy nic objawowo nie mialam a nie mialam na poczatku zaparcia szybko przeszlo a pozniej pod koniec ciazy mialam mega zgage i tyle .Teraz narazie tez nic troche slabiej sie czuje niz w pierwszej ale to kwestia wieku pewnie tez
-
Powiem Wam, że dizś mnie wzdęło i napuchłam, że będę się toczyć do tego gabinetu za godzinę a nic takiego nie jadłam - kanapkę z szynką i pije wodę z cytryną...
-
MonaLiza wrote:Powodzenia Seli
Jakoś tak leniłam się a teraz szykuje się na szybkiego - jak zwykle ehh a stresik mega, i czuje skwar na dworze...MonaLiza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila, bereda witajcie
bereda11, Mila83 lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Seli wrote:Powiem Wam, że dizś mnie wzdęło i napuchłam, że będę się toczyć do tego gabinetu za godzinę a nic takiego nie jadłam - kanapkę z szynką i pije wodę z cytryną...Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Witam nowe dziewczyny
Czekamy z niecierpliwoscia na wieści z wizyt!
Ja trochę ogarnelam dom po weekendzie, pomidorowa prawie gotowa, ale ciężko będzie ja wepchnąć, chyba dzis dzien tez skonczy sie przy porcelanie...
A jutro jadę zrobić ostatnie badanka do ginki - morfologie i moczPaulcia28 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dzięki albo ze stresu, albo nie wiem ale czuje jelita i ogólnie takie "bum" na brzuchu.. rozlał mi się ;P jestem jak wiele fałdek zbite w jedno. Nawet siedzieć jest ciężko.
-
Seli wrote:Powiem Wam, że dizś mnie wzdęło i napuchłam, że będę się toczyć do tego gabinetu za godzinę a nic takiego nie jadłam - kanapkę z szynką i pije wodę z cytryną...
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Powodzenia! Czekamy na info!
a u Ciebie jak tam? Jak się czujesz? -
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Zośka ale mi narobiłas smaka na pomidorowaDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualnyZ Minionkiem wszystko dobrze! Ma 1.75 cm i serduszko bije idealnie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5168d3d83fc.jpgTosia2323, Seli, bereda11, Magdoczka, katepr, MaryAnn, Sylwunis, Paulcia28, Paulina_2603, Zośkaaa, MonaLiza, Kobobo, WiolaB, lilly., Rub45, Malamii26, cotton, sallvie, mommytobe, Olaa86, wisienka94, OlinkaO, Asia8787, Czarodziejka, Solane lubią tę wiadomość