STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mysle nad wizyta gdzies za 2 tyg bo sie boje, ze nie wytrzymam itp ;p
-
Minie Black wrote:O mamo, ja bym chyba nie dała rady. Ja mam kolejną 11 czerwca, później 25go prenatalne. Chodzę do 2 ginow, jeden prywatnie, bo jest całkiem niezły (a przede wszystkim zaangażowany i zawsze pod telefonem), a druga kobietę mam w lux medzie - chodzisz badania darmowe
Przynajmniej nie jestem sama. Ja do dwoch prywatnie. Dzisiejsza jeszcze z kliniki ivf a drugi to moj zaufany prowadzacy ale wiesz w lux medzie tez mam abo wiec moze powinnam dorzucic jakies wizyty hahah! Chociaz od dzis bede czekac tylko do 4.06 a potem 18.06 prenatalne.
Oczywiscie martwie sie ale przez intensywnosc dnia i pracy czas biegnie jak szalony nawet nie wiem kiedy z 6 tc wskoczylam ma 10 tc
-
Minie Black wrote:O mamo, ja bym chyba nie dała rady. Ja mam kolejną 11 czerwca, później 25go prenatalne. Chodzę do 2 ginow, jeden prywatnie, bo jest całkiem niezły (a przede wszystkim zaangażowany i zawsze pod telefonem), a druga kobietę mam w lux medzie - chodzisz badania darmowe
Ja chodzę prywatnie i na nfz. Prywatnie mam teraz 15.06 a na nfz 19.06. Wiem, że jedna po drugiej ale chodzę na nfz, żeby mieć badania za darmo
-
nick nieaktualnyKtóraś pisała, że dostała skierowanie tylko na mocz, morfo i coś jeszcze, a resztę ma zrobić prywatnie... Jeśli chodzisz na nfz to powinnaś dostać skierowanie na WSZYSTKIE obowiązkowe badania (tsh nie jest obowiązkowe, jest tylko zalecane, a pozostałe są obowiązkowe- chyba, że coś się zmieniło przez 1,5roku). Bardzo to dziwne, że Ci nie dała. Ja chodzę prywatnie, więc za wszystko płacę, ale w poprzedniej ciąży byłam na pierwszych wizytach u gina na nfz i dostałam skierowanie bez mrugnięcia okiem.
-
O, to masz prenatalne dzień przede mna, ja mam 26.06
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ogólnodostępne rozporządzenie ministra zdrowia dotyczący praw i opieki nad kobietą w czasie ciąży, porodu, połogu i opieki nad dzieckiem itp itd mówi o profilaktyce i badaniach diagnostycznych, od str. 5. Można wydrukować i zabrać do lekarza
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20160001132Marciiik lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Wszystko ok.
Mis ma ok 3 cm. Serce bije 169. Wygladal jak podskakujacy mis. Widac raczki i nozki.
Pecherzyk dalej niedoklejony w 100 procentach. Musze dorzucic jeszcze troszke progesteronu. Chciala namowic na zastrzyki. Ale nie potrafie sobie robic wiec dorzucila jeszcze jednego dopka i jeszcze 1 luteine dopochwowa. Razem mam 12 pigul z progesteronem. Nie wspominajac o innych witaminkach.
Mialam pobranie cytologii wiec dzis moge plamic.mersiak, MonaLiza, Rub45, Tosia2323, Minie Black, Solane, sallvie, Kobobo lubią tę wiadomość
-
A ja wróciłam właśnie z mojego miejsca pracy i mój szef dał mi zwolnienie całkowite bo mam za ciężką pracę i hałas, gorączkę itp.
marcelcia, mersiak, Marciiik, Kobobo lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
czerwona_róża wrote:Wszystko ok.
Mis ma ok 3 cm. Serce bije 169. Wygladal jak podskakujacy mis. Widac raczki i nozki.
Pecherzyk dalej niedoklejony w 100 procentach. Musze dorzucic jeszcze troszke progesteronu. Chciala namowic na zastrzyki. Ale nie potrafie sobie robic wiec dorzucila jeszcze jednego dopka i jeszcze 1 luteine dopochwowa. Razem mam 12 pigul z progesteronem. Nie wspominajac o innych witaminkach.
Mialam pobranie cytologii wiec dzis moge plamic.Nowy początek -
czerwona_róża wrote:Wszystko ok.
Mialam pobranie cytologii wiec dzis moge plamic.
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
marcelcia wrote:Odklejala Ci sie kosmowka?
Tak nie powiedziala. Nie uzyla tej nazwy. Jedynie ze jest w jednym miejscu delikatnie niedoklejone. Ale dlaczego tego drugi dr nie widzial... ciekawe
6 podjezykowych, 3 dopochwowe, 3 duphastonymersiak lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Ostatnia miesiaczka 27.04, test 22.05 dwie kreski.
betaHCG 23.05 389
betaHCG 25.05 1068
Co myslicie? To moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje, że pozostane tu do koncabereda11, Olaa86, Marciiik, Paulcia28, sallvie lubią tę wiadomość
Ostatnia miesiączka 27/04
Pierwsze USG 14/06