STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co na zaparcia polecacie? Do tej pory suszone owoce dzialaly, ale od trzech dni cisza, nic nie moge zrobic

Czerwona róża super! Kawał czlowieczka juz

Aniołek
[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek
[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
czerwona_róża wrote:Wszystko ok.
Mis ma ok 3 cm. Serce bije 169. Wygladal jak podskakujacy mis. Widac raczki i nozki.
Pecherzyk dalej niedoklejony w 100 procentach. Musze dorzucic jeszcze troszke progesteronu. Chciala namowic na zastrzyki. Ale nie potrafie sobie robic wiec dorzucila jeszcze jednego dopka i jeszcze 1 luteine dopochwowa. Razem mam 12 pigul z progesteronem. Nie wspominajac o innych witaminkach.
Mialam pobranie cytologii wiec dzis moge plamic.
Kochana gratuluje bierz ten progesteron i sie nie przeciażaj a bedzie dobrze moze nawet duzo leż -
nick nieaktualnyja mam podobny do Ciebie a mialam ostatnia miesiączke 18 kwietniaAngela92 wrote:Hej dziewczyny !
Ostatnia miesiaczka 27.04, test 22.05 dwie kreski.
betaHCG 23.05 389
betaHCG 25.05 1068
Co myslicie? To moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje, że pozostane tu do konca
jakie masz dlugie cykle?
Rub45, Angela92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczkowa wrote:ja mam podobny do Ciebie a mialam ostatnia miesiączke 18 kwietnia
jakie masz dlugie cykle?
Zazwyczaj mialam okolo 28dni.
Kwietniowy mialam 24 dni i w maju tez musialam mieć krótszy.
Miesiaczke mialam 27/04 a 23 maja bhcg 389
Takze sama do konca nie wiem, wazne zeby roslo zdrowe !
Ostatnia miesiączka 27/04
Pierwsze USG 14/06
-
isto wrote:Ja mam tak samo, na myśl o mięsie mi słabo, a kocham mięso. Właśnie o tym czytałam, podobno podświadomie boimy się, że dostarczymy dziecku za dużo białka.
ale w pierwszej ciazy tak nie mialam , teraz cos sie porobilo. -
nick nieaktualnyMoże, a nawet musi zwolnić z obowiązku wykonywania pracy, jeśli nie może zapewnić bezpiecznego dla kobiety w ciąży stanowiska. Masz wtedy jakby urlop.katepr wrote:Jak dał zwolnienie? Że bez l4 nie musisz do pracy chodzić czy jak :p bo zwolnienie to lekarz wypisuje a pracodawca nie musi sie wcale zgadzać :p
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zalej suszone śliwki ugotowaną gorąca woda i odstaw by ostyglo a potem napij się tego i zjedz parę śliwek z tego naparu. Mi pomogłoZośkaaa wrote:Dziewczyny co na zaparcia polecacie? Do tej pory suszone owoce dzialaly, ale od trzech dni cisza, nic nie moge zrobic

Czerwona róża super! Kawał czlowieczka juz
Zośkaaa lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualny
-
Całkowity zakaz pracy bo u mnie w firmie jest za duży hałas od maszyn, gorączka 40 stopni na hali i dzwiganie ciężarów non stop , w Niemczech są zaostrzone wymagania co do miejsca pracy ciężarnej kobiety i albo szef daje całkowite zwolnienie i płaci dalej 100% wypłaty albo lekarz daje jeśli jest ciąża wysokiego ryzyka.katepr wrote:Jak dał zwolnienie? Że bez l4 nie musisz do pracy chodzić czy jak :p bo zwolnienie to lekarz wypisuje a pracodawca nie musi sie wcale zgadzać :pDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
czerwona_róża wrote:Przynajmniej nie jestem sama. Ja do dwoch prywatnie. Dzisiejsza jeszcze z kliniki ivf a drugi to moj zaufany prowadzacy
ale wiesz w lux medzie tez mam abo wiec moze powinnam dorzucic jakies wizyty
hahah! Chociaz od dzis bede czekac tylko do 4.06 a potem 18.06 prenatalne.
Oczywiscie martwie sie ale przez intensywnosc dnia i pracy czas biegnie jak szalony
nawet nie wiem kiedy z 6 tc wskoczylam ma 10 tc
dziewczyny ja tez chodze do dwoch prywatnie nie licze juz kasy i tak jej wydalam juz tyle ze hoh o a jestem spokojnijesza
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Dzieki. Nie traktuje tego jako komplilacje. Nie krwawie. Suplementuje.
Nie ma wskazania do lezenia. A pracuje duzo. Nie mniej niz 10 h a najczesciej 12-15. Plus zabawy i intensywny czas z dzieckiem. Ps. Zmeczona jestem jak sie klade spac. Jak lekarz kaze lezec to bede

-
nick nieaktualnyAle w Polsce też tak jest, tylko nikt tego nie przestrzega i kobiety idą na l4Paulcia28 wrote:Całkowity zakaz pracy bo u mnie w firmie jest za duży hałas od maszyn, gorączka 40 stopni na hali i dzwiganie ciężarów non stop , w Niemczech są zaostrzone wymagania co do miejsca pracy ciężarnej kobiety i albo szef daje całkowite zwolnienie i płaci dalej 100% wypłaty albo lekarz daje jeśli jest ciąża wysokiego ryzyka.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH