STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie ze tak na kilka postow sie rozpisalam ale pisze przez telefon I tak latwiej
Wszystkim dziewczynom ktore stracily maluszki ogromne wspolczucia
U nas wszystko dobrze wizyta za 11 dni, mnie lapia zachcianki na zmiane slodkie z kwasnym
Z cora mialam ochote tylko na jedzenie kwasne i typu fastfood to moze teraz ukrywaja sie tam jakies blizniaki haha
Schudlam 1,5 kg od poczatku ciazy, nie wymiotujac ale czuje ze teraz zaczniemy powoli nadrabiac z maluszkiem
W srode zaczynamy 8 tydzien.
Przelamalismy sie I juz kilka zaufanych osob wie o ciazyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyny, tyle piszecie, że nie sposób Was nadrobić Trzymam kciuki za udane wizyty. Seli, cudowne zdjęcie. Rozczuliłam się, jak napisałaś, że kluseczka machała rączkami i nóżkami Ja idę mniej więcej równo z Tobą i jutro mam dodatkowe usg. Marzę, żeby moje też mi pomachało
Rub45, bardzo mi przykro:-( Trzymaj się dzielnie.
-
Rub45 wrote:Dziękuję dziewczyny za wspólny czas byłam na usg dzisiaj. Rozwój maluszka zatrzymał się na 5tc. Od 3 dni krwawię i plamie na zmianę więc chyba zaczęło się poronienie. To UK więc kazali mi czekać 2 tygodnie bo może się coś rozwinie. No oczywiście to nie możliwe bo pierwszy test wyszedł pozytywny 8maja to prawie 4 tygodnie temu ale oni wiadomo mają swoje koncepcje...
-
Ile przykrych wiadomosci, trzymajcie sie kochane, i sie nie poddawajcie :* trzymam kciuki, byscie szybko wrociły na fioletowa strone.
U mnie różnie, wymiotuje co drugi dzień średnio, ale raz/dwa razy dziennie wiec bez tragedii. W ciąży z synkiem wymioty zaczeły mi się dopiero w 14 tyg i trwały z misiac, wiec 2 trym wspominałam najgorzej, teraz zaczeło się duzo wczesniej, i mam nadzieje, ze na wakacyjne miesiace juz bedzie dobrze. Poza tym nie mma na nic czasu, młody raczkuje, chodzi przy meblach, i probuje sie puszczac, wiec mam co robic całe dni, ale z drugiej strony to dobrze, bo nie mam czasu myslec czy wszystko jest ok. Czas mi ucieka jak szalony, za 9 dni kolejna wizyta a wydaje mi sie, ze dopiero co była pierwsza.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Ja na razie ani nie przytyłam ani nie schudłam... a wczoraj tak dużo wymiotowałam... I powiem Wam, ze tylko i wyłącznie wszedł mi MC miałam taką zachciankę, że szok stwierdziłam, że i tak pewnie zwrócę, ale nie, MC i dumle moje dziecko uwielbia
Dziś jest dość dobrze, ale pewnie dwa trzy dni i będzie to samoOlinkaO lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, tyle piszecie, że nie sposób Was nadrobić Trzymam kciuki za udane wizyty. Seli, cudowne zdjęcie. Rozczuliłam się, jak napisałaś, że kluseczka machała rączkami i nóżkami Ja idę mniej więcej równo z Tobą i jutro mam dodatkowe usg. Marzę, żeby moje też mi pomachało
Rub45, bardzo mi przykro:-( Trzymaj się dzielnie.
ja jak zobaczyłam to po prostu... Nie, nie da się opisać tego uczucia Od razu cała w skowronkach jestem -
Przykro mi Rub45
Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała że w 6 tygodniu (5+6) że nie było widać zarodka? We wcześniejszych ciążach na tym etapie był już zarodek. Lekarz kazał mi się nie martwić i przyjść za 2 tygodniesallvie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój właśnie pojechał po kebaba. Dzisiaj Gessler jadła w kuchennych rewolucjach i sczeznę jak nie zjem. Po prostu sczeznę!
Stwierdzam, ze magne b6 na mnie nie działa i brzuch jak bolał tak boli.
Myślę, że mnie po prostu rozrywa od środka, bo bebech mam taki po zrobieniu kilku łyków wody, jak w 5 miesiącu. Aż mnie wygina. -
Nynka86 wrote:Przykro mi Rub45
Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała że w 6 tygodniu (5+6) że nie było widać zarodka? We wcześniejszych ciążach na tym etapie był już zarodek. Lekarz kazał mi się nie martwić i przyjść za 2 tygodnie- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
isto wrote:Mój właśnie pojechał po kebaba. Dzisiaj Gessler jadła w kuchennych rewolucjach i sczeznę jak nie zjem. Po prostu sczeznę!
Myślę, że mnie po prostu rozrywa od środka, bo bebech mam taki po zrobieniu kilku łyków wody, jak w 5 miesiącu. Aż mnie wygina.
ja dziś też bardziej napuchnięta ale wczoraj to nawet było ok -
Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała że w 6 tygodniu (5+6) że nie było widać zarodka? We wcześniejszych ciążach na tym etapie był już zarodek. Lekarz kazał mi się nie martwić i przyjść za 2 tygodnie
ja miałam wg om 6+1 (więc w realu jakoś 5+3) i był pęcherzyk 11mm bez ciałka żółtego i zarodka, tydzień potem niby 6+3 już było serduchoNynka86 lubi tę wiadomość
-
Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała że w 6 tygodniu (5+6) że nie było widać zarodka? We wcześniejszych ciążach na tym etapie był już zarodek. Lekarz kazał mi się nie martwić i przyjść za 2 tygodnie
Przez przypadek polubilam .
U mnie w pierwszej ciazy na wizycie w 5+4 byl tylko malutki pecherzyk I nic wiecejNynka86 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
isto wrote:Mój właśnie pojechał po kebaba. Dzisiaj Gessler jadła w kuchennych rewolucjach i sczeznę jak nie zjem. Po prostu sczeznę!
Myślę, że mnie po prostu rozrywa od środka, bo bebech mam taki po zrobieniu kilku łyków wody, jak w 5 miesiącu. Aż mnie wygina.
Haha, też ostatnio oglądałam Gesslerową z pierogami. I mój musiał lecieć i szukać pierogów:-Disto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdoczka wrote:Dziewczyny, a Wam też tak mocno rosną cycki? U mnie z każdym dniem są coraz większe, widzę to. A jestem raczej drobna i powoli zaczynam wyglądać nieproporcjonalnie
Tak, stanik, który kupiłam w piątek mogę sobie wsadzić na nos
Jestem dzień przed Tobą, skoro jesteś drobna, to Ciebie nie pobolewa brzuch? Szukam wsparciaPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, a Wam też tak mocno rosną cycki? U mnie z każdym dniem są coraz większe, widzę to. A jestem raczej drobna i powoli zaczynam wyglądać nieproporcjonalnie
Mi wywalily od razu w 6tc i tak o rozmiar wieksze na razie sa.