STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mąż , narzeczony . Ślub miał być w tym roku w sierpniu ale po 2 stratach zdecydowaliśmy się na dzidzie w pierwszej kolejności . I tak po ostaniej stracie 7 miesięcy się staraliśmy ale nie wiedziałam ze mam mutacje MTHFR 1298 c i Pai-1 . Wiec problem z zagnieżdżenie się zarodka . Cieszył się na dziecko , obawiał a teraz mu odbija . Annika jak ja pytałam moja ginekolog to ona ze nawet na basen nie mogę chodzić , po urodzeniu dziecka mogę skoczyć nawet z bandzi Dokładnie cytuje w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg ale byłam wtedy młoda Dziewczyny ile macie lat ? Jak mogę zapytać . Mam skończone 31 lat w lutym będzie 32
-
nick nieaktualny
-
isto wrote:Ja zjadłam tego kebaba, po czym pudełko musiałam wynieść od razu, bo mi zaczęło śmierdzieć, w windzie trzymałam je na odległość wyciągniętej ręki. Nie mogę uwierzyć, że go zjadłam, nigdy więcej
hahaha to ja miałam na początku fazę na przesmażane pieczarki z cebulką na masełku i robione jak zapiekanki... O matko, tyle kroiłam te pieczarki, miałam dość ale zarazem taką ochotę, że musiałam to robić, aż się objadłam i mi śmierdziała resztka z patelni, że zwymiotowałam i na szczęście już nie mam na nie ochoty bo bałam się, że całą ciążę będę kroić pieczarkiisto, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Ja w lutym 26 skończyłam Rocznik 92 Kiedyś miałam marzenie, że do 25 - dziecię, potem długo się wypierałam, że nie... ale odważyłam się
-
Ja chce placki ziemniaczane, pierogi z brzoskwinią i jabłkiem, chcę kebaba i gołąbki (nienawidzę gołąbków).
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
isto wrote:Tak, stanik, który kupiłam w piątek mogę sobie wsadzić na nos
Jestem dzień przed Tobą, skoro jesteś drobna, to Ciebie nie pobolewa brzuch? Szukam wsparciaDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Rub trzymaj się dzielnieDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Pierogi z brzoskwinia i jabłkiem? :o w życiu o takich nie słyszałam ale brzmią ciekawie gołąbki były w piątek ^^ i jeszcze wczoraj zmusialam męża żeby jechał ze mną po truskawki do ludzi co plantacje mają, a wiem że tam są mega słodkie i na szczęście jeszcze się zgadza
-
olkakarolka wrote:27 lat
Isto dobre jak juz tak o jedzeniu i zachciankach gadamy, to chyba jutro zrobię placki ziemniaczane ^^
Ruda, to dziwne że tak się teraz zachowuje..
Ja dziś grilowanego kurczaka poskubalam i wyrzicilam, ale arbuz i ,maliny i czereśnie to mogę jeść bez końcaDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualnyRuddaa wrote:Nie mąż , narzeczony . Ślub miał być w tym roku w sierpniu ale po 2 stratach zdecydowaliśmy się na dzidzie w pierwszej kolejności . I tak po ostaniej stracie 7 miesięcy się staraliśmy ale nie wiedziałam ze mam mutacje MTHFR 1298 c i Pai-1 . Wiec problem z zagnieżdżenie się zarodka . Cieszył się na dziecko , obawiał a teraz mu odbija . Annika jak ja pytałam moja ginekolog to ona ze nawet na basen nie mogę chodzić , po urodzeniu dziecka mogę skoczyć nawet z bandzi Dokładnie cytuje w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg ale byłam wtedy młoda Dziewczyny ile macie lat ? Jak mogę zapytać . Mam skończone 31 lat w lutym będzie 32
mi tez mowil ze z basenem to nie bardzo ale chce to jeszcze obgadac, bo wiem, ze dziewczyny chodza, ale dodatkowo sie zabezpieczaja roznymi tabletkami dopochwowymi. a ja uwielbiam basen. mam k
karnet na silke to szkoda by w ogole nie korzstac, jakies zajecia na pewno beda ok, chociazby sam orbiterek powinien dac rade.
ja 27lat w sierpniu, juz jednego 5 latka mam
a mi sie marzy bigos, prawdziwy polski bigos a nigdzie dostac nie moge, a ze mnie zadna kucharka... -
Mi mąż dziś przyniósł truskawki bo ja nie chciałam dźwigać a kapusty szukałam wczoraj i nie było... więc gołąbków nie ma. Jak mojemu wytłumaczyłam, że chce gołąbki to popatrzył na mnie z przerażeniem
Pierogi takie są pyszne, mają nutę cynamonu...mmm są z "góralskiej chaty" czy tam "Swojskiej chaty" bo sama bym chyba tak nie wymieszała farszu, nie mogę go rozkminić a pojechaliśmy po nie wczoraj to były tylko z truskawkami ;/olkakarolka, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
olkakarolka wrote:Pierogi z brzoskwinia i jabłkiem? :o w życiu o takich nie słyszałam ale brzmią ciekawie gołąbki były w piątek ^^ i jeszcze wczoraj zmusialam męża żeby jechał ze mną po truskawki do ludzi co plantacje mają, a wiem że tam są mega słodkie i na szczęście jeszcze się zgadza
olkakarolka, Kobobo lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Ja skończyłam 29 lat 11 maja
Ruda współczuję Ci ale pamiętaj zdrowie maluszka jej najważniejsze faceci nie są tego warci. Mój maż czasami też coś przeskrobie, ale na szczęście dba o mnie bo jedna stratę przeżyliśmy i widziałam jak bardzo cierpi..
Ja o fast foodach mogę zapomnieć mam zakaz od męża i na chipsy też jedynie co moge migdały owoce hehe wszystko co zdrowe
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
anika82 wrote:Ruda ja bede we środę miała 36.
Ja też mam fazę na placki i ziemniory. Ale mam stan przedcukrzycowy więc muszę się ograniczać.
Co stosujecis na okropny ból głowy. Wzięłam paracetamol. Myślicie że we wczesnej ciąży można?olkakarolka lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
anika82 wrote:Ruda ja bede we środę miała 36.
Ja też mam fazę na placki i ziemniory. Ale mam stan przedcukrzycowy więc muszę się ograniczać.
Co stosujecis na okropny ból głowy. Wzięłam paracetamol. Myślicie że we wczesnej ciąży można?
Lekarz mi powiedział że paracetamol jest ok. Bo pytałam ostatnio co mnie przeziębienie brało