STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
olkakarolka wrote:Normalnie czuje się zafascynowana tym farszem
Ooooo czereśnie
A że się tak zapytam, współżyjecie z facetami?Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:No ja się na początku bałam ale i seks lepiej smakuje a orgazm jeszcze lepszy niż wcześniej ale zawsze po panikuje czy krew nie leci. Lekarz pozwolił więc czemu nie? Mój mąż napalony non stop ale muszę go stopowac
-
Mój dziś stwierdził, że na prenatalnych będzie klusek już tak wielki, że termin pokaże na 15.12 a ja spokojnie powiem " to tylko duży chłopiec, urodzi się w styczniu" hahahaha ma koszulkę "the walking dad" i ogólnie rozpowiada wszystkim jaki to on tatuś jakby co już zrobił
Ja przed terminem @ i trochę po się wstrzymałam z seksem, bolał mnie brzuch, jakiś strach był... Mieliśmy poczekać do wizyty a potem... poszło ale nie czułam tego super orgazmu, nie było tak iście super... Trochę mnie to podłamało bo ja lubię i często chcę Ale od jakiś ponad 2 tygodni jest tak super Tyle, że jak ostatnie dni wymiotuje... To raz niby było ok i prawie poduszkę haftnęłam... A dziś jak było ok to przed wizytą się nie odważyłam bo jak tak...Paulcia28, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa skończyłam w tym roku 25 lat. Zawsze mówiłam ze to taki maksymalny wiek kiedy chce urodzić pierwsze dziecko.
Co do współżycia to my mamy zakaz przez plamienia. Umówiłam się na środę do lekarza. Martwię się ze nadal mam taki podbarwiony na brązowo śluz i pobolewa mnie brzuch. Wczoraj jeszcze coś mnie kłuło z lewej strony. Do 18.06 bym zwariowała wiec pójdę teraz i później -
olkakarolka wrote:No właśnie ja się też boję, ale to się tak nie da w celibacie żyć. Właśnie mój też i ciężko tak ciągle odmawiać szczególnie że to działa w dwie strony.Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
A seks dopuki lekarz nie zabroni to pewnie że tak. W piwerszej ciąży to nawet na koniec lekarz zalecał bo młodemu na świat się nie spieszyło urodził się w 42 tygodniu
-
Paulcia28 wrote:Mnie mój mąż zawsze z rana molestuje a orgazmu to się bałam bo to w końcu skurcze wywołuje ale póki co wszystko dobrze jest.
to fajna huśtawka dla maleństwa nam powiedział, ze jak się dobrze czuje, nie ma bólu ani plamień to i nie ma przeciwskazań ;P my raz tak zaszeliliśmy a mój potem przeżywał, że za mocno może, ale nic się nie stało więc myślę, że dobrze się tam mnie uczepił klusek i dał rodzicom się jeszcze wyszalećPaulcia28, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
My tez normalnie wspolzyjemy. Skoro nie ma,przeciwskazan
Paulcia28, olkakarolka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
To trochę od psychiki zależy, od samopoczucia i od wskazań lekarskich. Moja przyjaciółka ma o miesiąc starszą ciążę, było ok ale w 10tc miała za nisko kosmówkę, teraz ma za nisko łożysko i lekarz tak nie bardzo pozwala - więc tu rozumiem, ale jak jest dobrze? Przecież to przyjemne No i jakby nie było hormony nam szaleją
Nynka86 lubi tę wiadomość
-
mommytobe wrote:Ja jestem z marca 92
O nie jestem samamommytobe lubi tę wiadomość
-
olkakarolka wrote:Oj szaleją hormony pytam bo jakiś niepokój jest, ale przeciwwskazań nie ma po prostu trzeba wyluzowac
Chyba jak zobaczysz, ze nic sie nie dzieje to luz przyjdzie od razuolkakarolka, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Ja chce ale mój mąż jest przerażony, ze może mi coś zrobić. Chcica jest ale czeka na wizytę I sygnał od lekarki że wszystko jest ok. Ja czuje lekki dyskomfort przez luteine i ten śluz z tabletek..
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Ja tez jestem 92, ale wrzesien
Co do wspolzycia to normalnie, nie ma zadnych przeciwskazan, ale teraz maz w delegacji, to chciał nie chciał celibatPaulcia28, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny ja postaram sie zasnąć, chyba kurczak mi zaszkodził bo mam mega bóle żołądka i jelit ze nie wyrabiam z bólu , wzięłam paracetamol i próbuje zasnąć. DobranocDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Dobra dziewczyny ja postaram sie zasnąć, chyba kurczak mi zaszkodził bo mam mega bóle żołądka i jelit ze nie wyrabiam z bólu , wzięłam paracetamol i próbuje zasnąć. Dobranoc
Pozdrawiamy Cię serdecznie z moim przewalającym się w bebechach kebabem.
Jutro będziemy mądrzejsze!Paulcia28, cotton lubią tę wiadomość