STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze... To bardzo smutne Patrząc na fioletową stronę jest wiele poronień, a "magicznego" tygodnia to ja tu nie widzę... jedynie poród jest bezpieczną granicą, gdzie nie ma poronień ;/
-
Seli wrote:Kurcze... To bardzo smutne Patrząc na fioletową stronę jest wiele poronień, a "magicznego" tygodnia to ja tu nie widzę... jedynie poród jest bezpieczną granicą, gdzie nie ma poronień ;/
Popatrz w podpisy dziewczyn w stopkach.
Zauważysz, w których tygodniach najczęściej zdarzają się poronienia. Oczywiście później też się zdarzają, jednak wystepuje to trochę rzadziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 11:26
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Popatrz w podpisy dziewczyn w stopkach.
Zauważysz, w których tygodniach najczęściej zdarzają się poronienia. Oczywiście później też się zdarzają, jednak wystepuje to trochę rzadziej.
Niby rzadziej... Ale mimo wszystko... -
Seli wrote:Niby rzadziej... Ale mimo wszystko...
No tak... Jednak ja czekałam by przekroczyć ten paskudny 9tc... To mały krok w dobrym kierunku był dla mnie...
Myślałam, że już nie będzie przykrych wiadomości więcej...
nick nieaktualny
-
Crisperss wrote:Tosia takie nagłe zatrzymania akcji serca mogą być spowodowane mikroskrzepami we krwi. Zapytaj lekarza o plan działania przy kolejnej ciąży. Zapytaj o stosowanie acardu...
Dobry pomysł. Acard i heparyna nawet.Minie Black lubi tę wiadomość
Ruddaa wrote:Tosia bardzo mi przykro Sama przezylam 2 straty boli.
A ja dzis na nerwie ,moj mnie wkurza , u nas poprostu jest bardzo zle , i sama nie wiem co juz robic Gdyby nie ciaza to bysmy sie rozstali .......
a dlugo jestescie razem ?
-
A ja dzis na nerwie ,moj mnie wkurza , u nas poprostu jest bardzo zle , i sama nie wiem co juz robic Gdyby nie ciaza to bysmy sie rozstali .......
11.2017 - aniołek 8tc
-
Tosia,
Przepraszam, że pytam w takiej chwili ale czy wiesz jak duży był ten krwiak, jakie miałaś zalecenia od lekarza, kazał Ci leżeć? Jestem tydzień dalej jak Ty, tydzień temu miałam brązowe plamienia przez 2 dni, okazało się że to krwiak. Po wczorajszej wizycie i badaniach u lekarza plamienie się powtorzyło. Martwię się. Miałaś bóle podbrzusza, takie jak na @ ? -
nick nieaktualny
-
A pisałaś, że masz już dość dużą córeczkę, a jak on zachowuje się w stosunku do niej? Bo raz, że to z Tobą się kłóci i masz nerwy, ale jak masz jeszcze jedno dziecko to i ono przeżywa... -
Jestesmy razem 2,5 roku , narzeczenstwem , przezylismy 2 starry , staralismy sie o ta ciaze 7 miesiacy . Bylo roznie miedzy nami , lepiej i gorzej ,ale odkadd jestem w ciazy to tragedia . Dla mnie moj facet ma objawy paranoi , rozmowy , tlumaczenia , nic nie daja , raz jest normalny a raz ubzdruda osbie , ze cos ukrywam , czy go zdradzam ..... nawet w ciazy . Juz sama wysiadam z tym wszytskim .
Tak mam core , 14 letnia , traktuje ja dobrze, jednak wiadomo atmosfera w domu bywa ciezka . I to sie czuje .