STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a wy macie jakies zachcianki ? Bo ja tylko szukam jakiś słodyczy i owoców... co nigdy przedtem nie miałam takich popędów na to hehe...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Ja jeszcze chodzę do pracy póki w miarę dobrze się czuję kusi mnie l4 ze względu na upał w pracy. Jeszcze w pracy nikomu nie mówiłam. Powiem jak poznam płeć i będę pewna że z dzieckiem wszystko ok. Czarną linie a raczej ciemną już mam
11.2017 - aniołek 8tc
-
Zośkaaa wrote:Ja mam tylko odciśniętą linie od spodni
ja mam od pępka w dół... a spodnie jakie nosiłam nagle są luźne więc idę w drugą stronę z tyciem -
Agulaa30 wrote:dziewczyny a wy macie jakies zachcianki ? Bo ja tylko szukam jakiś słodyczy i owoców... co nigdy przedtem nie miałam takich popędów na to hehe...
Ja za to wiem czego nie mogę bo są rzeczy od których mnie mega odrzuca np. pizza i słodycze. -
Seli wrote:Ja za to wiem czego nie mogę bo są rzeczy od których mnie mega odrzuca np. pizza i słodycze.Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:mnie akurat od niczego nie odrzuca heh...lubie rzeczy których nie zjadłam bym za nic w swiecie przed zajsciem w ciąże...cos takiego jak kalafior z bułką tartą...a teraz smakuje wyśmienicie... a czy któraś z was zna juz płeć ??
Chyba na płeć to duuuużo za wcześnie
ja też jem rzeczy, których nie tknęłabym przed ciążą, a to co kochałam... Odrzuca mnie mega -
Nynka86 wrote:Ja też po wizycie i jestem mega szczęśliwa bo moje maleństwo żyje mimo krwawienia serduszko pięknie bije☺ a ten d... ze szpitala kazał mi czekać na samoistne poronienie...
dostałam duphaston i muszę dużo leżeć
Sanka śliczny dzidziuś, proszę Cię wpisz mnie na 29.01. -
Agulaa30 wrote:ja jestem w 11 tygodniu a juz widac.... brzusio co dziwne zeby juz?? to z blizniakami mi pozniej wyszedł
Ja też mam już brzuszek jakis
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ja chciałabym poznać płeć bo moja mama szaleje z zakupami kupuje i dla chłopca i dla dziewczynki... Chciałabym też pokupować więcej, powoli to rozłożyć z wydatkami.
-
Zośkaaa wrote:Zwymiotowalam jakąs godzinę temu i cały czas czuję, że coś mi jeszcze stoi w gardle, nie wiem jak sie tego pozbyc
Pij dużo wody ;p mi pomagało "przepicie" -
Marin wrote:Ja nawet jeśli się dowiem już teraz, na gen ust, to i tak swojej mamie nie powiem. Boję się że nakupi wszystkiego ty la, że ja nie będę mogła cieszyć się zakupami
Ja swojej nie powstrzymam ale jest duuużo rzeczy do kupienia to się podzielimy