STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka86 wrote:Ja też po wizycie i jestem mega szczęśliwa bo moje maleństwo żyje mimo krwawienia serduszko pięknie bije☺ a ten d... ze szpitala kazał mi czekać na samoistne poronienie...
dostałam duphaston i muszę dużo leżeć
Sanka śliczny dzidziuś, proszę Cię wpisz mnie na 29.01.Nynka86, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:SUPER wieści !!!! Zwłaszcza po tym jak kazano Ci czekać na poronienie. Co za lekarz konowal straszne. Najważniejsze że jest dobrze
-
Nynka86 wrote:No właśnie straszny konował jak są tu jakieś dziewczyny z dolnośląskiego to rodźcie wszędzie tylko nie w legnicy rodziłam tam 2 synów jednego naturalnie powiedzieli że waży góra 3,5kg a warzył 4,5i po porodzie szyli mnie godzinę potem 2 miesiące do siebie dochodziłam. Z drugim miałam cc i nacięli mu główkę i prawdopodobnie przez to musimy go od malutkiego rechabilitować
Jakas maskara! naprawdę konowały...
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:O której godzinie? Też mam 20 czerwca o 9:40
ale jakoś po południu żeby mąż mógł zdążyć. Jeszcze od razu będę miała usg piersi.
Ale zastanawiam się czy nie spróbować przełożyć, boję się żeby młode nie było za duże... -
Sanka wrote:Właśnie nie pamiętam, muszę sprawdzić
ale jakoś po południu żeby mąż mógł zdążyć. Jeszcze od razu będę miała usg piersi.
Ale zastanawiam się czy nie spróbować przełożyć, boję się żeby młode nie było za duże...
Wiesz, miałam podobną sytuację. Mój dzieć na pierwszym USG był młodszy o 5 dni no i według tego USG od razu się zapisałam i miałam termin na 26 czerwca. Na drugim USG nadgonił i był młodszy o 1 dzień i akurat byłam u endokrynolog i w rejestracji wyjaśniłam jak sprawa wygląda, że przyspieszył i obawiam się czy nie będzie za późno i babka stwiedziła, ze faktycznie byłoby na styk i przepisała mnie na tego 20.06Także, może faktycznie zadzwoń i dopytaj
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Sanka, Nynka86 - super wieści
powodzenia
anika82 - ja pracuje, mam dość czasochłonną pracę bo codziennie z dojazdami zajmuje mi 11godzin. Do presji czasu i stresu jestem przyzwyczajona, ale najgorsze to że dopiero co zmieniłam firmę i pracuje od 7 maja, więc minął zaledwie pierwszy miesiąc i chyba będę musiała powiedzieć w tym tygodniu szefowi o tym. Lekarz już od pierwszej wizyty namawiał na L4 ze względu na ostatnie niepowodzenie. Wtedy jeszcze nie chciałam bo to był 3 dzień w nowej pracy. Ale myślę że skoro mam się oszczędzać i dbać o zdrowie, dietę itd to nie jestem w stanie przy takim trybie życia i pracy o wszystko zadbać... Bije się z myślami, co zrobić....Nynka86 lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Ja miałam 2 niepowodzenia i żaden lekarz nie namawiał mnie na l4.. ten z kliniki pytał czy chce wypytywal jaka mam pracę. Ale ten zwykły gin nawet nie zapytał gdzie pracuje. Ponoć słyszałam że on ma zdanie że kobiety do końca powinny pracować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:38
-
Nynka86 wrote:Ja też po wizycie i jestem mega szczęśliwa bo moje maleństwo żyje mimo krwawienia serduszko pięknie bije☺ a ten d... ze szpitala kazał mi czekać na samoistne poronienie...
dostałam duphaston i muszę dużo leżeć
Sanka śliczny dzidziuś, proszę Cię wpisz mnie na 29.01.Nowy początek -
Sanka śliczna dzidzia
Nynka Bogu dzięki że maleństwo walczybrak mi słów na tego konowala , masakra jakaś. Leż i odpoczywaj dużo
Nynka86 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
hey dziewczyny , cos strona mi smiesznie dziala. Juz mialam wpis ,ale nie chcialo umiescic . Annika ja bede pracowala do 7 , 8 miesiaca tu w uk , nikt nie chodzi na l4 , poprostu sie nie oplaca dostaje sie smieszne pieniadze ,
Marcelina jak dlugo mozesz tak krwawic ? mowil lekarz ?
Codziennie rano budze sie miedzy 4 a 5 glodna i od razu mnie mdli , jak nie zjem czegos to juz nie zasne i mi nie dobrze , wiec wcinam banana . Mam na plusie 3 kg . Tylko u mnie juz widac ciazowy brzuch , wszyscy mysla , ze jestem wyzej w ciazy tak mnie wypchalo , taki brzuch to ja miaalm w 5 miesiacu za pierwszym razem . Juz za tydzien lecimy do Polski , mam nadzieje ze ten moj tez poleci ... ciesze sie strasznie zobacze fasolke , i porobie potrzebne badania , od razu bede spokojniejszaPozatym jak by nie bylo , maly urlopik , napewno skoczymy do Ustki
na plaze, czlowiek ma sentyment do miejsca skad pochodzi . Kiedys chcialabym wrocic do Polski . Przyjechalam do uk na 3 miesiace a zostalam 10 lat ....
Bylam sie troszke popalac z godzinke na dworze , opalacie sie dziewczyny , brzuszek zakryty . -
marcelcia wrote:A skąd krwawienie?
-
Nynka liczyłam na dobre wieści
Nie ogarniam jak mogli tak potraktować Cię na IP... To po prostu jakaś tragedia ;/
A ile ma już maleństwo? -
MonaLiza wrote:Ja miałam 2 powodzenia i żaden lekarz nie namawiał mnie na l4.. ten z kliniki pytał czy chce wypytywal jaka mam pracę. Ale ten zwykły gin nawet nie zapytał gdzie pracuje. Ponoć słyszałam że on ma zdanie że kobiety do końca powinny pracować.
Słabo... Mój mówi, że kobieta albo raz albo dwa jest w ciąży i powinna się nią cieszyć i odpoczywać ;P Wystawił mi l4 jak sam pęcherzyk był widoczny... Miałam obawy ale też w pracy miewam stresy itp. no i źle się czułam więc odpoczywałamI odpoczywam.
MonaLiza, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
A... Macie może już czarną linię? Czytałam, że pojawia się dopiero w drugim trymestrze ale ja ją mam, taką jasną
-
Seli wrote:A... Macie może już czarną linię? Czytałam, że pojawia się dopiero w drugim trymestrze ale ja ją mam, taką jasną
Ja mam tylko odciśniętą linie od spodniDoris_, MonaLiza, Paulcia28, Mila83, Paulina_2603, MaryAnn lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Renata 95 wrote:Mam pytanie o badania prenatalne, może któraś z Was się orientuje.
Planuję zrobić to koszmarnie drogie badanie wolnego płodowego DNA i zastanawiam się, czy w takim razie muszę w ogóle robić USG referencyjne. Bo może wystarczy poprosić lekarza o ocenę anatomii na zwykłym badaniu, a ewentualne wady genetyczne pozostawić na NIPT?
Nie planuję opcji, że najpierw USG referencyjne, jak wyjdzie źle to PAPPA i jak wyjdzie źle to NIPT bo to dla mnie strata czasu i dodatkowych pieniędzy.
I jeszcze gdzieś czytałam, że heparyna może zaburzyć wynik NIPT, ktoś ma pomysł dlaczego by tak miało być? -
Seli wrote:Nynka liczyłam na dobre wieści
Nie ogarniam jak mogli tak potraktować Cię na IP... To po prostu jakaś tragedia ;/
A ile ma już maleństwo?
moje maleństwo to żeczywiście maleństwo ma 3 mm a pęcherzyk 20 mm ale lekarz mówi że mieści się w normie -
nick nieaktualnyNa szybko, bo dzisiaj ciagle w drodze- jade do gina! W koncu! Powinien byc 10
+2. Stres taki ze wszystko mnie nagle boli, zoladek scisniety do granic mozliwosci. Z tego co mowil, bedzie robil przeziernosc. Mam nadzieje ze tez bede miec dobre wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 16:13
-
Nynka cudowna wiadomość.
Ja nie mam tej linii i mam nadzieję że długo nie będę mieć. Po pierwszej ciąży strasznie długo mi wchodziła.
A mówicie ciążowe np spodnie? Bo ja już zwykłych nie dam rady zapiąć.
Dzisiaj musiałam się zwolnić z pracy i się przespać. Chyba po weekendzie i tych skałach organizm zaprotestował.Nynka86, Paulcia28 lubią tę wiadomość