X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja dziś powtórzyłam betę - w 16 dpo mam 330 mlU. W 14 dpo było 124 mlU :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 13:43

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli dzisiaj brzuch po lewej stronie i już sie zastanawiam czy to nie pozamaciczna ;(

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex... to normalne że boli. Mnie boli prawie cały czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Dziewczyny, ja dziś powtórzyłam betę - w 16 dpo mam 330 mlU. W 14 dpo było 124 mlU :-D
    Piękny przyrost . Czekam na swój wynik ...

Magdoczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) dziś po długiej walce i niestety wcześniejszej stracie córki,zobaczylismy wyczekane i upragnione dwie kreski :) bardzo się cieszę i boję. Betę zrobię w sob i pon, a nad lekarzem się zastanawiam bo nie wiem czy nie będzie to ciąża na heperynie.. Więc muszę dobrze wybrać. Narazie biorę acard :) miło mi do was dołączyć :* gratuluję wszystkim, termin na 9.01.2019

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaas wrote:
    Witam się i ja :) dziś po długiej walce i niestety wcześniejszej stracie córki,zobaczylismy wyczekane i upragnione dwie kreski :) bardzo się cieszę i boję. Betę zrobię w sob i pon, a nad lekarzem się zastanawiam bo nie wiem czy nie będzie to ciąża na heperynie.. Więc muszę dobrze wybrać. Narazie biorę acard :) miło mi do was dołączyć :* gratuluję wszystkim, termin na 9.01.2019
    Witaj kochana . Ja tez idę wcześniej . Czyli 4 maja

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny we wtorek beta 61
    Dziś 211 chyba dobrze co ?

Sanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle nie wolicie grupy na fejsie zrobić? W poprzedniej ciąży taka miałyśmy Sierpniowki2016 i lepiej troszkę się pisało. Było nas ok 50 :) wszystkie z for takich właśnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka_zona bardzo dobry wynik :*

• Sanka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka gratuluję! Piękny przyrost :)
    Alex tak może być, nie denerwuj się!
    Ksiaas witam Cię serdecznie, mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze i wszystkie doczekamy się naszych maluszków :) ja jakoś wciąż nie mogę w to uwierzyć, mam wrażenie że to wszystko dotyczy kogoś innego a nie mnie ;)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaas wrote:
    W ogóle nie wolicie grupy na fejsie zrobić? W poprzedniej ciąży taka miałyśmy Sierpniowki2016 i lepiej troszkę się pisało. Było nas ok 50 :) wszystkie z for takich właśnie
    Zaraz założę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaas wrote:
    Musze mieć jakiegoś znajomego . Napisz mi na priv swoje dane

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka mam dokładnie tak samo.. Ciągle nie dowierzam i do tego czekam jak na szpilkach na betę, poszłabym jutro ale później po 48godz nie mam gdzie w niedzielę powtórzyć więc muszę w sob i pon :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka_zona najpierw zaakceptuj mnie tu "w znajomych" żeby mogła wysłać Ci wiadomosc

• magada Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym nie śmiało się przywitać:) Dwa dni temu wyszedła mi druga kreska. Jest to moja 5 ciąża. Mam dwoje dzieci. Dwie poprzednie ciąże straciłam. Jedną w 25 tyg., a ostatnią w styczniu w 6 tyg. Teraz mam nadzieję że wytrwam do stycznia. Na pierwszą wizyte umowilam się na 10 maja.
    Uf... ale się rozpisalam...

02.2010 córka
    09.2011 syn
    01.2017 corka(*)
    01.2018 7 tydz.(*)
    12.2018 córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magada jak dobrze że jest też ktoś to przeżył to co ja, teraz wytrwamy razem :) musi być dobrze, ja jeszcze nie mam "ziemskich" dzieci więc ciągle walczę o swoje słońce

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaas wrote:
    Matka_zona najpierw zaakceptuj mnie tu "w znajomych" żeby mogła wysłać Ci wiadomosc
    Noe mogę tu nic znaleźć hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matka _ zona wrote:
    Noe mogę tu nic znaleźć hehe
    Juz pisz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magada wrote:
    Chciałabym nie śmiało się przywitać:) Dwa dni temu wyszedła mi druga kreska. Jest to moja 5 ciąża. Mam dwoje dzieci. Dwie poprzednie ciąże straciłam. Jedną w 25 tyg., a ostatnią w styczniu w 6 tyg.9 Teraz mam nadzieję że wytrwam do stycznia. Na pierwszą wizyte umowilam się na 10 maja.
    Uf... ale się rozpisalam...
    Witaj kochana. Doskonale cie rozumiem . Ja straciłam synka w 16 tc i teraz w listopadzie w 9 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszła wiadomość? :)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ