STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja dziś po długiej walce i niestety wcześniejszej stracie córki,zobaczylismy wyczekane i upragnione dwie kreski bardzo się cieszę i boję. Betę zrobię w sob i pon, a nad lekarzem się zastanawiam bo nie wiem czy nie będzie to ciąża na heperynie.. Więc muszę dobrze wybrać. Narazie biorę acard miło mi do was dołączyć :* gratuluję wszystkim, termin na 9.01.2019
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:22
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaas wrote:Witam się i ja dziś po długiej walce i niestety wcześniejszej stracie córki,zobaczylismy wyczekane i upragnione dwie kreski bardzo się cieszę i boję. Betę zrobię w sob i pon, a nad lekarzem się zastanawiam bo nie wiem czy nie będzie to ciąża na heperynie.. Więc muszę dobrze wybrać. Narazie biorę acard miło mi do was dołączyć :* gratuluję wszystkim, termin na 9.01.2019
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdoczka gratuluję! Piękny przyrost
Alex tak może być, nie denerwuj się!
Ksiaas witam Cię serdecznie, mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze i wszystkie doczekamy się naszych maluszków ja jakoś wciąż nie mogę w to uwierzyć, mam wrażenie że to wszystko dotyczy kogoś innego a nie mnieMagdoczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym nie śmiało się przywitać Dwa dni temu wyszedła mi druga kreska. Jest to moja 5 ciąża. Mam dwoje dzieci. Dwie poprzednie ciąże straciłam. Jedną w 25 tyg., a ostatnią w styczniu w 6 tyg. Teraz mam nadzieję że wytrwam do stycznia. Na pierwszą wizyte umowilam się na 10 maja.
Uf... ale się rozpisalam...02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagada wrote:Chciałabym nie śmiało się przywitać Dwa dni temu wyszedła mi druga kreska. Jest to moja 5 ciąża. Mam dwoje dzieci. Dwie poprzednie ciąże straciłam. Jedną w 25 tyg., a ostatnią w styczniu w 6 tyg.9 Teraz mam nadzieję że wytrwam do stycznia. Na pierwszą wizyte umowilam się na 10 maja.
Uf... ale się rozpisalam...
-
nick nieaktualny