STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć. Z wielką niepewnością tu pisze .
Wczoraj zrobiłam bete wynik 61 dzień przed @
Jutro powtórzę .
Pewnie myślicie dlaczego niepewnie
Straciłam synka w 16 tc w 2016 r . W tamtym roku 2 ciążę biochemiczne i jedna stracona w 9 tc
Pozdrawiam wam kochane -
nick nieaktualny
-
matka _ zona wrote:Magdoczka. . To mamy podobnie u mnie była owu 11 bądź 12 kwietnia będziesz powtarzać bete ?
Super
Właśnie się zastanawiam nad powtórką bety jutro albo pojutrze. Tylko nie wiem, czy jest sens. Może lepiej po prostu pójść do lekarza za 2 tygodnie, a ponowne kłucie sobie darować..
-
nick nieaktualny
-
hej..jak sie uda to tez bym była na styczeń ...chciałabym aby była nadzieja... dzisiaj tak pieknie podskoczyła temperatura ze ho ho. jestem jakies 1-3 dni przed @ https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c63f06a113d8.pngAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Cześć dziewczyny! Rozgoście się, mam nadzieję że spędzimy tu miło czas!
Ja mam dzisiejszą betę w 16dpo wynosi 607,4
Magdoczka najlepiej jest powtarzać betę co 48h więc jeśli chcesz powtórzyć to lepiej zrób to jutro.Magdoczka lubi tę wiadomość
-
U mnie beta 20.04 wyniosła 23.1. A 24.04 127.8. To chyba dobry przyrost? Wg kalkulatora na belly jest prawidłowy. A jakiś inny znalazłam to niby poniżej normy. Iść jutro powtarzać? Już sama nie wiem, mam takie żyły popękane po ostatnich badaniach ze wolałabym sobie darować. 9 maja idę na wizytę do gina: )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dobry przyrost powiem Ci że ja też już nie wiem czy powtarzać, taki mi ładny dzisiaj ten wynik wyszedł że może nie ma sensu...
To wizytujemy razem, ja też się umówiłam na 9 maja -
Ja już liczę na serduszko tego 9 maja Olewam jutro te badania, nie mieliby gdzie kuć. W lewej ręce pękła mi wczoraj żyła i mam ją wylaną, siniak na pół ręki. A w prawej po TSH jeszcze kilka dziurek. Dam sobie na wstrzymanie, nic złego się nie dzieje, nie plamię. Musi być dobrze, prawda? Przyrost wg kalkulatora belly jest dobry, jakiś inny niby mi wykazał że poniżej normy. Ale tam coś o 48 h i że przyrost tylko 23,1. Tak jakby liczyło pierwszą betę i przyrostu nie uwzględniło.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Sanka, jak zobaczyłam, ze jesteś tu gospodynią to mnie mega zmobilizowało, żeby te dwie kreski wysikać
Matka_zona trzymam mocno kciuki za piękny przyrost!Amave lubi tę wiadomość