STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeli wrote:No nigdy nie miałam takich problemów... Ani nie kręciło mi się w głowie ani nic... A teraz to totalny odlot... Jak zaczęło się wczoraj koło 20 tak do tej pory świat mi wiruje... A do tego mam mega wymioty. Wydawało mi się, że może coś z krążeniem, rano mi zdrętwiały obie ręce... a spałam na plecach bo inaczej to tragedia. Pierwszy raz w życiu mam taki odpał...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:15
-
Sanka wrote:A jakieś problemy ze słuchem masz? Szumy uszne, niedosłuch, uczucie pełności w uchu?
Nie, nie zdarzyło mi się właśnie... Co prawda ostatnio u laryngologa byłam rok temu bo miałam badania do pracy. W ciąży mi się zdarzało teraz, że coś mi w głowie się zawróciło ale to tak trwało chwilę i jak zjadłam wtedy było ok.
Dziewczyny, bez stresu, to będzie fajna chwila podejrzeć maleństwoMila83 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Nie, nie zdarzyło mi się właśnie... Co prawda ostatnio u laryngologa byłam rok temu bo miałam badania do pracy. W ciąży mi się zdarzało teraz, że coś mi w głowie się zawróciło ale to tak trwało chwilę i jak zjadłam wtedy było ok.
Dziewczyny, bez stresu, to będzie fajna chwila podejrzeć maleństwo -
Minie Black wrote:U mnie tak się objawia migrena. Np właśnie wczoraj tak miałam - ale wiesz, może to być też hipochondria
nie nobez przesady, wczoraj tak się ucieszyłam, że mały rośnie jak szalony a ja mam jedyny objaw - senność. I wczoraj chyba za bardzo się chwaliłam, że jest super
-
Sanka wrote:Miałam na myśli czy w tej chwili masz
Nie, ale czuje na czole taki jakby ciężar, jakby mnie ktoś ogłuszył... -
Dziewczyny, o ciążę starałam się 1,5 roku i bardzo tego chciałam. Na początku jak dowiedziałam się, że się udało to bardzo się cieszyłam..do niedawna.. ostatnio przestałam się cieszyć, boję się tego co będzie, boję się zmian i mam takie uczucie jakbym nie chciała tego dziecka.. jestem tym przerażona. Nie wiem czy to wina hormonów czy coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobny problem lub słyszała o czymś podobnym?- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Vew wrote:Dziewczyny, o ciążę starałam się 1,5 roku i bardzo tego chciałam. Na początku jak dowiedziałam się, że się udało to bardzo się cieszyłam..do niedawna.. ostatnio przestałam się cieszyć, boję się tego co będzie, boję się zmian i mam takie uczucie jakbym nie chciała tego dziecka.. jestem tym przerażona. Nie wiem czy to wina hormonów czy coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobny problem lub słyszała o czymś podobnym?
Ja miałam przez parę dni takie wątpliwości... Przerażenie jak sobie poradzimy, jak będzie wyglądać życie, ale myśl,że mogłoby nie być maleństwa była gorsza. Widząc na usg małego ufoludka - nie ważne co będzie, damy sobie radę i będzie dobrzeKobobo lubi tę wiadomość
-
Marin wrote:Miało być SELI. Muszę zacząć czytać przed wysłaniem.
Na razie to boje się poruszać po domuzjadłam dwa banany, bo zwróciłam wszystko i jest lepiej jak siedzę. Bo godzinę temu to nawet siedzenie/leżenie było ciężkie. Może przejdzie, rodzinny i tak by dziś mnie już nie przyjął.
-
Seli wydaje mi się że skoro to nie było chwilowe tylko dalej się utrzymuje to może to być zapalenie nerwu przedsionkowego lub błędnika. Ale oczywiście nie badałam Cię i wnioskuję tylko na podstawie tego co napisałaś. Idź do lekarza rodzinnego lub od razu do laryngologa
-
Sanka wrote:Seli wydaje mi się że skoro to nie było chwilowe tylko dalej się utrzymuje to może to być zapalenie nerwu przedsionkowego lub błędnika. Ale oczywiście nie badałam Cię i wnioskuję tylko na podstawie tego co napisałaś. Idź do lekarza rodzinnego lub od razu do laryngologa
Mogło mnie przewiać czy coś?... Do rodzinnego to można się zapisać kilka dni przedWięc chyba szybciej laryngolog.
Zastanawiam się czy jak położę się do łóżka spać to nie będzie gorzej, bo jest odrobinę lepiej... -
Magdoczka wrote:Seli, a nie miałaś ostatnio jakichś stresów? Ja mam zawroty głowy i właśnie takie uczucie ciężkiego czoła po stresie. Do tego jeszcze mnie głowa potrafi boleć.
jakiś tam stres był, bardziej taki podświadomy bo mam w środę egzamin i niby wiem, że będzie ok ale jakiś lekki stres jest.
Chyba lepiej mi po wymiotach... bo już wyleciało ze mnie tyle, że hoho ;/ spróbuje chyba się kimnąć i liczę, że może będzie lepiej. -
Seli może faktycznie spróbuj się przespać i zobaczysz jak będzie później
Ale jeżeli nadal będzie się utrzymywać, to na pewno skonsultowałabym to z lekarzem...
Wizytującym dzisiaj życzę powodzenia!
i lekko zazdroszczę, bo już sama chciałabym mieć to za sobą i podglądnąć Kropka, a to jeszcze kilka dni, bo wizyta dopiero w środę