STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie bylby to za duzy stres. Stwierdzilam, ze nie chce.
-
MonaLiza wrote:To idziemy razem
Na którą masz ? Ja na 12. Będę miała tego samego dnia krew i usg. Na wyniki z krwi ok tydzień czekania.
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Jenny Wren wrote:Dziewczyny, czytam wasze posty i tak sobie myślę, kurde, czy ze mną jest cis nie tak? Nie mam mdłości, nie mam wymiotów. Czyje się pod tym kątem zupełnie normalne. Piersi mnie bolały trochę na początku, a teraz nic, są zupełnie zwyczajne. Gdyby nie to, że trochę boli mnie brzuch codziennie, (rozumiem że tak musi być - rozciąganie się macicy) to mogłabym zapomnieć że jestem w ciąży. Czy to normalne? Tak czekałam na te objawy, starałam się prawie 6 lat o ciążę, w końcu in vitro pomogło. A tu prawie żadnych objawów
Jenny Wren lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Seli wrote:Dla mnie bylby to za duzy stres. Stwierdzilam, ze nie chce.Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Hej my już po wizycie.
Maluszek jest, serduszko bije ma 19,22mm
I termin z usg wyszedl na 22.01 co znaczy ze dzidzia jest wieksza.
Ale zeby nie bylo tak pieknie to odkleja mI sie kosmowka. Mam dupka i luteine I wizyte za 2 tygodnie 28.06
Jestem zalamana. Z corka ciaza byla taka latwa. Bez zadnych problemow. A teraz ryczec mi sie chce na mysl ze moje dziecko moze w ogole nie przyjsc na swiatolkakarolka, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
U mnie pappe tez robią w dniu USG. I też robię. Mam jednak za dużo chorób by jej nie zrobić...
Solane, piękne wieści
U mnie kolejny dzień walki z zaprciami, nienawidzę ich.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
sallvie wrote:Hej my już po wizycie.
Ale zeby nie bylo tak pieknie to odkleja mI sie kosmowka. Mam dupka i luteine I wizyte za 2 tygodnie 28.06
Jestem zalamana. Z corka ciaza byla taka latwa. Bez zadnych problemow. A teraz ryczec mi sie chce na mysl ze moje dziecko moze w ogole nie przyjsc na swiat
Lutka i dupek w zestawie potrafią zdziałać cudaGłowa do góry, bedzie dobrze.
Jaka masz dawke lutki i dupka? Lutka dopochwowa?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Jestem zalamana. Z corka ciaza byla taka latwa. Bez zadnych problemow. A teraz ryczec mi sie chce na mysl ze moje dziecko moze w ogole nie przyjsc na swiattrzymam kciuki :*
-
Vew wrote:Dziewczyny, o ciążę starałam się 1,5 roku i bardzo tego chciałam. Na początku jak dowiedziałam się, że się udało to bardzo się cieszyłam..do niedawna.. ostatnio przestałam się cieszyć, boję się tego co będzie, boję się zmian i mam takie uczucie jakbym nie chciała tego dziecka.. jestem tym przerażona. Nie wiem czy to wina hormonów czy coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobny problem lub słyszała o czymś podobnym?
trzymaj się
-
olkakarolka wrote:Ruda, to przykre co piszesz.. wydaje mi się dość nieodpowiedzialny skoro najpierw się staraliście, a teraz takie szopki.. Mam nadzieję, że się ułoży
W ogóle dzwoniłam do endo zapytać co z glucophage i kazała odstawić schodząc z dawki -
Paulcia28 wrote:A ja robię. Jak coś będzie nie tak ( mam nadzieję że nie) to genetyk mnie pod lupę weźmie i zobaczymy. Powiedziałam a to powiem i b
U mnie pewnie genetyk by nie brał nic pod lupę... Raczej to kolejne zapisywanie się czy coś. Poza tym to statystyka (ja tak to rozumiem) i nawet jakby wyszło 1:23 to nie znaczy,że będę to jedną - tak sobie tłumaczę, no i... Liczę, że młoda jestem, mąż też to i nie potrzebne. Jak coś to wolę Niftty, wiem, że nieco inne badanie ale wolę tak. -
Jestem zalamana. Z corka ciaza byla taka latwa. Bez zadnych problemow. A teraz ryczec mi sie chce na mysl ze moje dziecko moze w ogole nie przyjsc na swiat
Będzie dobrzeMoja koleżanka też leżała i wszystko się "dospawało"
-
MonaLiza wrote:Ja nie dyskutowalam że swoim ginem. Zalecił test podwójny to robię.
Ja rozmawiałam, nie namawiał, mówił,że to dla mnie jak chce, jak nie to i tak na usg powinno coś wyjść bo z pappy nie koniecznie, to ocena ryzyka, a usg pokazuje czy są jakieś wady. -
Ja też już po wizycie
Moje kurczątko ma 19,1 mm i pięknie bijące serduszko
Zatańczyło dla nas i pomachało rączką
Moje małe cudeńko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13c911d1103b.jpgSeli, MaryAnn, olkakarolka, Doris_, mommytobe, MonaLiza, cotton, Zośkaaa, sallvie, Marciiik, Paulcia28, Kobobo, OlinkaO, Solane, lilly. lubią tę wiadomość