STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91.08 wrote:Zmieniłam profilowe
Mała bardzo miniaturka :p ale coś tam brzucha jest -
Seli wrote:Mała bardzo miniaturka :p ale coś tam brzucha jestMama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
Sylwia91.08 wrote:bo tak jak mówiłam mam sporo ciałka i brzuch taki jak przed ciązą
To może się dużo później pojawić -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e5b9f456f5e.jpg
8-9 tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4501136ecd4a.jpg
11-12 tydzieńMonaLiza, sallvie, MaryAnn lubią tę wiadomość
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
MonaLiza wrote:Ciała sporo to ja mam
ale brzuszek niestety mam cały w siniakach. Nic pięknego.
ważę ponad 80 kg to jest dopiero ciałko!Mama dwóch chłopców;)
MonaLiza wrote:A nie widać. A przy jakim wzroście ?
Ja 174cm, 77 kg.
i tak Cię przebijam bo mam 165 widzisz!mam nadwagę, miałam się odchudzać a zaszłam i z planów nici. Ale to najlepsze pokrzyżowanie planów w moim życiu
ej nie wiem jak wyglądasz, nie sledziłam mocno forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:07
Mama dwóch chłopców;)
czy odczuwa któraś bol w dole pleców zaraz nad tyłkiem? w kości ogonowej? nawet jakby tyłek mnie bolał. Raz z jednej strony raz z drugiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:23
Mama dwóch chłopców;)
Ja jak narazie to nie przytylam. A wręcz schudłam az jakies 0,5 kg. A nie miałam żadnych mdłości czy coś żeby wszytsko że mnie wyleciało heheMama dwóch chłopców;)
Sylwia91.08 wrote:czy odczuwa któraś bol w dole pleców zaraz nad tyłkiem? w kości ogonowej? nawet jakby tyłek mnie bolał. Raz z jednej strony raz z drugiej
W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że tak jak przedwczoraj wieczorem się zryczałam bez powodu, tak dziś od rana mam jakiegoś doła. I znów - niby nic się nie stało, ale tak mi jakoś smutno. najchętniej poszłabym spać. i to nie po to żeby się wyspać, tylko żeby zwinąć pod kołdrą w kłębek i zniknąć. Zakładam że to hormony ale mam nadzieję, że to szybko minie. I tak mnie w pracy wszystko wkurza. Kolega przed chwilą kichnął za głośno i już czuję jak mnie nosi w środkupiszę to i sama się z siebie śmieję, ale serio tak jest.
Mój status to 11t5d. Też tak miałyście/macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:17
-
MonaLiza wrote:Badalas się ? Bierzesz teraz jakieś leki ?
Wyszła mutacja MTHFR 1298AC homozygota i PAI-1 4G homozygota, ale sama mutacja MTHFR nie jest teraz wskazaniem do żadnego specjalnego postępowania, PAI też nie ma jednoznacznie potwierdzonego wpływu na ciążę.
Ale faktem jest, że poprzednio sam Duphaston nie pomógł w utrzymaniu ciąży, a jak dołączył do niego tym razem Neoparin, Acard i Actifolin, to ciąża się trzyma już dłużej niż poprzednie 3.