STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeli wrote:"na klinikach" tak się mówi, ale to nie klinika tylko zwykły szpital
Nie wiem o co chodzi z tamtym szpitalem, miał super opinie jeszcze do nie dawna, teraz po prostu same negatywy... Bo wiadomo,że zła opinia się wszędzie czyjaś znajdzie ale tam... nie ma ani jednej pozytywnej ;/ i nie wiem co się tam zadziało... -
nick nieaktualny
-
Marciiik wrote:Ale kliniki to szpital akademicki. Katepr słusznie z tłumem studentów skojarzyla
Tak? Nie wiedziałam.
U mnie jest Kamieńskiego... -
nick nieaktualny
-
U nas problemu nie ma wcale
Domyślam się, że na wakacje lepiej wyjechać jest autem z dzieckiem.
-
Marciiik wrote:Moje koleżanki tam rodziły (po dwa razy) i spoko. Choć jedna z nich uznała, że to taka taśmówka, choć podejrzewam, że w szpitalach z dużą liczbą pacjentów, tak bywa.
Ale kiedy? Bo to od jakiś paru miesięcy jest podobno tragedia... Naprawdę, same negatywne opinie na grupie fb... A słyszałam, że to był świetny szpital. -
olkakarolka wrote:Co do porodów, to tak na prawdę.. opinia zależy od tego jak poród przebiegał. Jeśli ktoś miał ciężki poród, to ani miła położna nie pomoże i będzie to źle wspominał. U nas o Oświęcimiu same złe rzeczy niby słyszę, ale jak się później okazuje, to spora część kobiet, którą stać na prywatne kliniki idzie bez problemu tutaj i rodzi bez narzekań i w dodatku są zadowolone. Tak więc wiele zależy od porodu. Wiadomo, że jak trafi się na stary typ pielęgniarek i położnych, to ciężko, ale teraz w większości są miłe i starają się pomóc.
Sama się zastanawiam czy iść właśnie do nas czy np jechać do Tychów lub Katowic.. Tyle, że stąd mam ginekologa, więc to też inny komfort psychiczny.. Poza tym remont właśnie robią i mają podobno skończyć na grudzień 2018.
Za mną chodzi pizza, od kilku dni. Ale sama nie zamawiam bo jej po prostu nie zjem, a mąż ciągle pracuje i go nie ma.. problemy trzeciego świata ;P
Co do samochodu, to już dawno się dogadaliśmy, że muszę mieć czym się poruszać więc mąż ma taki roboczy, a ja wygodniejszysprawiedliwość musi być
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
u mnie też rosół. Ja prawka na razie nie mam chociaż jak na mój wiek powinnam mieć. W zeszłym roku zaliczyłam egzamin praktyczny i przejezdzilam 20 godzin. Wspominam to jako koszmar kiepsko mi szło nerwy mnie zjadały a instruktorka była niecierpliwa i uszczypliwa. Często wychodziłam z auta z trzęsącymi rękami a nie raz nawet z płaczem. Trauma. Mąż ma prawko kocha jeździć mamy też przyzwoite auto. Ja mam na szczęście do pracy całe 2 minuty drogi.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja jak tylko osiemnastkę skończyłam to zrobiłam prawko
Tacie na tym zależało i nie raz jeździłam z nim później albo robiłam za kierowcę
A, że moi rodzice mieli trzy samochody, a tylko ja i tata prawko... To dużo jeździłam
-
nick nieaktualnySeli wrote:Ale kiedy? Bo to od jakiś paru miesięcy jest podobno tragedia... Naprawdę, same negatywne opinie na grupie fb... A słyszałam, że to był świetny szpital.
-
Kobobo wrote:Ten mecz jest tak beznadziejny, ze sie totalnie wyłączyłam i moje myśli sa juz przy jutrzejszych prenatalnych.. o 14:45
Nie dziwię się. Trzymam kciuki od samego rana
A co do meczu to teraz juz całkiem pozamiatane. A grają lepiej niż ostatnio. Grają do przodu, a ostatnio cały czas cofali.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
katepr wrote:Taa...i chyba jednak mogłam wybrać film zamiast meczu :p
Po meczu chyba o 22:05 jest Sherlock. Chyba na TVP2. Uwielbiam Bedenicta
3:0
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019