STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Kobiety!
Jestem nowa na tym forum, dlatego się przedstawię.
Asia z Gliwic, 27 lat.
Moja historia jest taka, że od wczoraj mam potwierdzoną przez lekarza ciążę. Właśnie wczoraj, w 33 dniu cyklu zrobiłam rano test - dwie kreski, potem beta Hcg - wynik po południu wyniósł 544 mIU, a wieczorem już u mojego ginekologa USG potwierdziło wszystko!
Jestem mega szczęśliwa, gdyż to moja druga ciąża, lecz pierwsza skończyła się poronieniem w 9 tygodniu.
Już wiem, że planowany termin porodu to 13.01.2019 ☺️ Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
Trzymam kciuki za Was i siebieMinie Black, mommytobe, Malamii26, wisienka94, Sanka, Mamusia_Ksawusia, Marciiik, Asia8787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wisienka94 wrote:Agulla super beta aż dwa razy polubiłam haha (nie wiem jakim cudem)Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Alex nie przejmuj się, Minie Black ma racje. Poczekaj na odpowiedź swojego gin Czekanie najgorsze...
Ja dostałam też wynik hcg z dziś.
7.05 192
9.05 595
210%
Teraz tylko czekać na wtorkową wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 18:29
Tosia2323 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualnymommytobe wrote:Alex nie przejmuj się, Minie Black ma racje. Poczekaj na odpowiedź swojego gin Czekanie najgorsze...
Ja dostałam też wynik hcg z dziś.
7.05 192
9.05 595
210%
Teraz tylko czekać na wtorkową wizytę
Gratulacje! Super przyrost. Powtarzasz jeszcze? Ja jestem strasznie ciekawa ale dałam już sobie spokój. Za dużo stresu mnie to kosztuje. -
Hej ja wczoraj mialam powtorzyc tsh i mam za wysokie. Beta wyszla 8317 a ostatnio badalam byla 85.87 z 26.04
Dzis byla wizyta. Ciaza jakis 5 tydzien, wszystko prawidlowo, jest pecherzyk 11 mm i mam juz l4 do 28.05 i wtedy tez mam wizyte takze wypoczne sobie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51577bb2d01e.jpgLuucy, Tosia2323, mommytobe, wisienka94, madzi2506, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Hej ja wczoraj mialam powtorzyc tsh i mam za wysokie. Beta wyszla 8317 a ostatnio badalam byla 85.87 z 26.04
Dzis byla wizyta. Ciaza jakis 5 tydzien, wszystko prawidlowo, jest pecherzyk 11 mm i mam juz l4 do 28.05 i wtedy tez mam wizyte takze wypoczne sobie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51577bb2d01e.jpgAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Kurcze Alex rzeczywiście dosyć mały ten przyrost i wartości też niewielkie. Mam nadzieję że beta ruszy i wkrótce zobaczysz serduszko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 20:57
-
Cześć dziewczyny, jeżeli pozwolicie to do Was dołączę , jestem na grupie Grudniowe mamusie, bo myślałam ze termin bedzie na grudzień, a dzisiaj miałam USG i wyszło że ciąża młodsza o tydzień i jednak bedzie styczeń (03.01).
Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam maleńkie serduszkoSanka, Mamusia_Ksawusia, mommytobe, Minie Black, wisienka94, madzi2506, Marciiik, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aa40b1b43d5.jpg
Pozdrowienia od mojego maleństwa! widziałam już tętniące serduszko, piękny pęcherzyk zlokalizowany w trzonie macicy termin z USG to jednak 31.12.2018 ale będę zaciskać nogi!
Sanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matka _ zona wrote:Ile piszecie dziewczyny ...
Alex kochana. .. na grupie staraczkowa właśnie jednej dziewczynie beta tak była a po kilkunastu dniach poszła do ginekologa i był zarodek.
A co do pracy to nie pracuje . Zajmuje się córka. Julia ma autyzm.Eszkilu lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵