STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Seli dzięki Właśnie sobie drukuję poradnik.
Ja od dzisiaj mam L4, ale na kilka godzin przyszłam do pracy, bo muszę powiedzieć szefowej o ciąży. Trochę się boję...
Ja tez ;p bo jest tylko wice dyrektor a glownej nie ma... I mam nadzieje, ze nie rozpowiedza mi o ciazy ;p -
Paulina_2603 wrote:U mnie na bank już dzisiaj po moim wyjściu wszyscy będą gadać...
Olej to to tylko praca ja tez nie zamierzam sie poswiecac bo to bezsens. -
Seli wrote:Ojej... a kto to? I czemu?
Mój lekarz był długo na L4 i są do niego mega kolejki- na listopad dopiero, a że chciałam się szybko dostać, to zapisałam się do Alicji Ceran. Poszłam i wyszłam z gabinetu z płaczem. Była opryskliwa, nawet mnie nie zbadała, o nic nie pytała, przepisała tylko luteinę i nie wypisując skierowania kazała prywatnie "zrobić usg na mieście" i przyjść jak zrobię usg. Nawet poleciła jakiegoś swojego kolegę. Skierowania na badania też nie dała. Rozstrzesiona wyszłam z gabinetu, pocieszał mnie mąż i ten kuzyn, który tam pracuje. Jak już wychodzilismy z budynku, to przebiegła położona, która razem z nią siedziała i wręczyła mi skierowanie na usg, u nich na miejscu.
Rozstrzesiona pojechałam do mojego lekarza. Z płaczem powiedziałam, co mnie spotkało i błagałam o przyjęcie. Lekarz mimo że przyjął dziś już 50 pacjentek, zgodził się też przyjąć mnie w swojej przerwie na obiad. Od ręki zrobił mi usg, dał skierowanie na wszelakie badania i poprowadzi moją ciążę
-
Uczelnia to inna sprawa ;p
Ja 28.05 w urodziny meza ja musze dzis w pracy powiedziec. -
nick nieaktualny
-
Tosia2323 wrote:Dziewczyny zdarzają wam się bole brzucha takie jakbyście miały zaraz okres dostać ? Mnie zaczęło teraz bolec i się boje. W razie czego wzielam nospe bo chwilowo taki większy był ten bol
-
Wiecie co. Objawy objawami, ja za to od pon męczę się z zawalonym gardłem i katarem do tego temperatura 37 (ciążowa )... Prawie nie spałam dziś w nocy
Co do bólu podbrzusza to nie dokucza mi jakoś bardzo. Czuje takie napuchnięcie w dole. W pierwszej ciąży mega bolał mnie dół brzucha i piersi. A teraz o dziwo troszkę widzę, że piersi się powiększyły, ale wgl nie bolą Gdzieś czytałam, że bywa tak, że w pierwszej ciąży organizm mocniej reaguje na wzrost hormonów i bardziej się to wszystko odczuwa. Ale to pewnie sprawa indywidualna A i jeszcze od wczoraj zaczęłam cześciej latać siku :]Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualny
-
Paulina_2603 wrote:Alex co doktorek odpisał? Tak sobie myślę, że może powinnaś pójść skonsultować się z innym lekarzem??
Chce wierzyć że nie stracę tego dziecka...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej, hej Stycznióweczki!
Witam się i z Wami ja, Agnieszka. W poniedziałek testowałam - pozytywnie Widzę już ładnie się ropisałyście, muszę nadrobić
Trochę o mnie: mąż jeszcze nie wie, chce mu jakoś ładnie wręczyć zdjęcie USG (ale jeszcze muszę się umówić do gina haha), mamy już jedną córeczkę - Anię -> Lipcówka 2016
Uciekam do pracy, będę tu zaglądała!Marciiik, mommytobe, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Alex przykro mi, że musisz przechodzić tą niepewność to co mogę Ci z własnego doświadczenia poradzić, to spróbuj czymś zając myśli. Obejrzyj jakiś serial, film, poczytaj ksiązke itp. Ja jak czekałam w tamtej ciąży na usg, bo były złe prognozy to mi to pomagało. Tak to praktycznie ryczałam ciągle... Można zwariować, wiem o tym. Ale jeszcze nic nie jest postanowione! Trzymaj sie! Ściskam! ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 14:18
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe