STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja nie wiem co.ze mna...bo ani spac mi sie nie chce ani nic:( pare razy tylko lekko zemdlilo i spokój hmm a w poerwszej ciazy to spalam ciagle ...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:To ja nie wiem co.ze mna...bo ani spac mi sie nie chce ani nic:( pare razy tylko lekko zemdlilo i spokój hmm a w poerwszej ciazy to spalam ciagle ...
-
alex0806 wrote:Ja w pracy jestem i nie mogę o niczym innym myslec. Jestem otoczona małymi dziećmi w żłobku...
Aaaaa no tak. Zapomniałam, że Ty jeszcze pracujesz. No to musi być koszmar, być między dziećmi z takimi rozterkami w sercu...Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
Agulaa30 wrote:Seli a ty masz juz brzuszek?
Mialam, avek to moj brzuchol bywal ogromny a teraz jest ok na brzuszek to czas, u mnie 5 tc z paroma dniami. Mialam pozna owulacje. -
natalaa_aa wrote:Każda ciąża inna ja bym się raczej cieszyła z braków objawów, można chociaż normalnie funkcjonować
Dokaladnie -
alex0806 wrote:Ja w pracy jestem i nie mogę o niczym innym myslec. Jestem otoczona małymi dziećmi w żłobku...
A nie proponowal Ci l4? -
Tosia2323 wrote:Dziewczyny zdarzają wam się bole brzucha takie jakbyście miały zaraz okres dostać ? Mnie zaczęło teraz bolec i się boje. W razie czego wzielam nospe bo chwilowo taki większy był ten bol
W pierwszej ciąży miałam straszliwe bóle - brałam maksymalnie dozwolone ilości nospy. Teraz nie mam.
-
Seli wrote:A nie proponowal Ci l4?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mozna funkcjonowac normalnie ..to fakt... ale zalezy od dnia...choruje na.nadcisnienie i jest czasami.masakra!!!nawet tabletki nie pomagaja tak sie czuje czasami az sie boje o dzidzie... czy przez takie skoki cos moze sie stac z dzieckiem? Mi lekarka mowila tylko ze tabletki brac i tyle...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulaa30 wrote:Mozna funkcjonowac normalnie ..to fakt... ale zalezy od dnia...choruje na.nadcisnienie i jest czasami.masakra!!!nawet tabletki nie pomagaja tak sie czuje czasami az sie boje o dzidzie... czy przez takie skoki cos moze sie stac z dzieckiem? Mi lekarka mowila tylko ze tabletki brac i tyle...
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam chyba jakieś problemy z jelitami..
Niemal codziennie mam taki moment, że nagle zaczyna mnie ostro zarzynać brzuch. Ale to tak, że aż cała się pocę i wręcz robi mi się słabo. Nic nie przynosi ulgi, ani leżenie, ani siedzenie, ani stanie. W każdej pozycji czuję, jakby ktoś mi kichy wykręcał. Mija po pół godziny, nospa nie zdąży zadziałać.
Któraś z Was miała coś takiego?
-
alex0806 wrote:No właśnie nie... Ani badań nie zlecił. Może spisał już na straty? Sama nie wiem... Pójdę chyba w tygodniu do innego gina na kontrolę, żeby mieć szybciej wizytę niż tego 20 maja. Bo osiwieję.
Nie... To bylby okropnym lekarzem... No i mialas tez wczesniej jakies badania zlecone? -
a u mnie sie okazało ze mam przepuklinę białej krechy ... i nie wiem czy to nie zaszkodzi dziecku??? wizyte mam we wtorek..chyba liste sobie zapisze o co musze sie dowiedziec hehehe...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Seli wrote:Nie... To bylby okropnym lekarzem... No i mialas tez wczesniej jakies badania zlecone?
A badania miałam zlecone, ale przez zamknięte labo ich nie zrobiłam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
I tak w ogóle to mam info od ginekologa, z którym pracuje moja koleżanka położna. Że nie u wszystkich beta musi rosnąć w takich wysokich wartościach i nie musi się na 100% podwajać. Że najważniejsze, że nie spada ani nie stoi w miejscu. Bo w sumie urosła o te 1500 a nie np. o 20. Dowiadywała się o mój przypadek i ponoć tak jest, że jak jest pęcherzyk żółtkowy to zarodek się pojawi i mam się nie martwić... Zapisałam się na środę do innego gina, bo mój na wakacjach. Zawsze to jakaś druga opinia.
mommytobe, Magdoczka, Marta81 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵