STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie ja od rana stresior zwiazany oczywiscie z prenatalnymi. odnosnie magnezu jaki łykacie bo ja magneB6 pamietak z pracy z apteki ze on byl dobry dla koniet ciezarnych i luka sie raz dziennie. natomiast mnie mimo wszytsko ciernieje czesto wszytsko.
Kochane 3 majcie kciukasy za nas! -
ja miałam prenatalne we wtorek, powiem wam ze USG wyszło prawidłowo a wyniki miały być bodajże już w zeszły piątek ale nie mam parcia żeby jechać po te wyniki, bez stresu odbiorę przy okazji, bo co juz nic nie zmienię, dziecka nie usunę bo chore i tym podobne. Trzeba wierzyć że jest wszystko dobrze!Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
katepr wrote:Powodzenia wszystkim wizytującym dziś
Nie wiedziałam że jest jakaś nasza grupa na fejsie? Jest tajna?
Niee to taka ogolna grupa.
Ma obecnie 300 cos czlonkow.
Ale dobrze ze mowisz o grupie "naszej"
Nie myslalyscie kiedys zeby taka stworzyc ? Taka typowo nasza ? Tylko dziewczyny z tego watku ?
Z kwietniowkami tak mamy I tak jak kiedys bylam tak srednio do tego pomyslu przekonana tak teraz twierdze ze to swietna sprawa !!
Duzo z nas sie widzialo juz na zywo nawet zjazd byl w tym roku !anika82, Szczęśliwa Mamusia, olkakarolka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Niee to taka ogolna grupa.
Nie myslalyscie kiedys zeby taka stworzyc ? Taka typowo nasza ? Tylko dziewczyny z tego watku ?
Z kwietniowkami tak mamy I tak jak kiedys bylam tak srednio do tego pomyslu przekonana tak teraz twierdze ze to swietna sprawa !!
Duzo z nas sie widzialo juz na zywo nawet zjazd byl w tym roku !
-
Moim zdaniem bardzo fajny pomysł -
bereda11 wrote:dzieki kochana , ja malo pracuje wiecej zajmuje sie synkiem i domem ale nie mam czasu na forum bo synek wymaga uwagi no i ta pogoda trzeba wykorzystac bo nie wiadomo do kiedy tak fajnie bedzie. A ty Ruddaa juz bylas na usg tu w Uk ? i jak ? bo pewnie ominelo mnie to
Bylam i nic . Poczatkowo dziecko stalo na glowie ,a pozniej po 30 min chodzenia , ulozylo sie tak jak powinno ,ale tez nie mogla zmierzyc karku . Wiec nie nie wiem . Powiedziala , ze polozna zrobi mi badanie z krwi statystyczne na syndrom downa . Bylam zla strasznie, ale co moglam zrobic ? Zalowalam , ze odwolalam prenetalne jak mialam wizyte w pl , ale pomyslam , poc o mi takie same 2 badania . Teraz jak bede w Polsce pod koniec lipca bedzie juz za pozno ... Powodzenia na prenatalnych
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Mi sie pomysl podobaJestem jak najbardziej za .
-
A co do boli blecow , od czasu do czasu pobolwelay mnie w kosci ledzwiowej czasami ... albo jak polozylam sie na wznak czulam bol zwiazany z jakims nerwem tam . A teraz prawie codziennie mam taki bol jak leze , czasami nie moge sie podniesc i zastanawiam sie czy ciaza tak na to wplynela. Tutaj w uk nikt mi z tym nie pomoze, ale moze jak bede w Pl pozniej po rozwiazaniu ? Jakas fizjo . Nie widze tego aby w wieku 31 lat tak sie podnosic i odczuwac taki bol jeszcze przezz 30 - 40 lat zycia ??? Nie znam sie niestety
-
bereda11 wrote:ja tez jestem na takiej z maja jest to grupa tajna , super , tez dziewczyny sie spotykaja , jestesmy na niej juz 2 lata
Tak wlasnie nasza tez jest tajna wiemy tylko o niej my
Jesli chcecie to moge taka zalozyc i bede kazdej ktora chce dolaczyc w prywatnej wiadomosci wysylala link do grupybereda11, Solane, wisienka94 lubią tę wiadomość
katepr wrote:Sallvie zakładaj taka grupa to fajna sprawa. Tez jestem w takiej z lipca 2015 i do teraz piszemy codziennie
To zapraszam wszystkiechętne prywatnie po link do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:16
Marciiik, Solane lubią tę wiadomość
Ruddaa wrote:A jak napisa prywatna wiadomosc ?
Juz zapraszam Cie do przyjaciolekKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Przedstawiam Wam naszą córkę Emilkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:46
OlinkaO, sallvie, MonaLiza, katepr, Sanka, mommytobe, olkakarolka, bereda11, Marciiik, Solane, Asia8787, Zośkaaa, Kobobo, Ruddaa lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
wszystko w porządku usg odpowiada mniej więcej 13+2. Ryzyka wad bardzo małe crl 71,5 mm, tętno 162u/min. Spędziłam tam godzinkę bo lekarz mnie wysłał na karny spacerniak i kazał najeść cukierków bo córa nie chciała pozować do zdjęć jak trzeba
Czekam na wieści reszty dzisiejszych wizytantek i trzymam kciuki:)
MonaLiza, olkakarolka, Asia8787 lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja też poproszę o link do grupy
Jutro przyjeżdża mój dyrektor i mówi że ma dla mnie dobre wieści. Może jednak dadzą mi ten awans ale pewnie będzie w zamian za to cisnąć bym dłużej pracowała.. A tu znowu stresowe akcje dziś wychodzą..
Czy II semestr to jest jak są skończone 12 tyg9dni czy 13 ? Któraś z Was pisała dziś w 13 tyg że wchodzi w II semestr A ja mam 12 tyg i aplikacja mi dziś napisała że to II trymestr.