STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dziś wieczorem napięty brzuch-wzięłam nospę i leżę w łóżku.
Trzymam kciuki za wizyty i badania. Moje dopiero w piątek. Jak się dowiem że wszystko z dzidziusiem ok to się rozryczę jak szalona.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
nick nieaktualny
-
spaceangel wrote:Też mam magnez przepisany biorę 3x dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 23:06
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
Witam sie z wami serdecznie, przy dziecku juz nie mam mozliwosci tak czesto bywac na forum z wami, pamietam jak bylam w ciazy z pierwszym dzieckiem to cale po poludnia mialam dla siebie , teraz juz tego czasu nie ma a jeszcze mamy tu w Uk upaly wiec cale dnie na dworze jestesmy. Za tydzien w srode mam pierwsze Usg juz doczekac sie nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 00:01
-
bereda11 wrote:Witam sie z wami serdecznie, przy dziecku juz nie mam mozliwosci tak czesto bywac na forum z wami, pamietam jak bylam w ciazy z pierwszym dzieckiem to cale po poludnia mialam dla siebie , teraz juz tego czasu nie ma a jeszcze mamy tu w Uk upaly wiec cale dnie na dworze jestesmy. Za tydzien w srode mam pierwsze Usg juz doczekac sie nie moge
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Ruddaa wrote:bereda a tak myslalam ,ze dawno Cie nie widzialam . Tak upaly i to straszne ... choc dwa dni skorzystalam ze slonka, na basenie otwartym i jestem lekko brazowa, nozki , rece , troche buzia
-
Crisperss wrote:Kojarzę zdjęcie ze styczniówek na fb
Więcej niż możliwe tam też wstawialamKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Hej
Sylwia - dobrze,że to sprawdziłaś
No dziewczyny pokaźne brzuchy
Ja po śniadanku, ogarniam mieszkanie, od dziś mam gości w domu i pewnie przez tydzień będąWięc pewnie nie będę się udzielać
-
a u mnie od rana dzidziolek dalej się rozpycha. No szok ciagnie mnie to podbrzusze że nie wiem, wczoraj po pracy leżałam ale nic to nie dawało, czy stoję czy siedzę czy leże ciągnie mnie wszystko i koniec. A narzekałam na bezobjawową ciąże to się doigrałam
Seli lubi tę wiadomość
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
Seli wrote:A moze praca przemecza?
Seli pytasz mnie? Mam pracę biurową w kancelarii, od czasu do czasu wstanę do łazienki i ksera, więc raczej nie, chociaż i siedzenie dla niektórych bywa uciążliweMama dwóch chłopców;)
Sylwia91.08 wrote:Seli pytasz mnie? Mam pracę biurową w kancelarii, od czasu do czasu wstanę do łazienki i ksera, więc raczej nie, chociaż i siedzenie dla niektórych bywa uciążliwe
Mi siedzenie dalo w kosc ;p ale to plecy bolaly, nie brzuch. -
więc to zwykłe fizjologiczne rozciąganie... oooo plecy to mnie bolą w kości ogonowej i rozchodzi się to raz na jeden raz na drugi półdupekMama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!!