STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
toyotarav4 wrote:czesc kochane musze nadrobic czytanie bo caly wekend nie czytalam a troche sie nazbieralo.
dziewczyny czy Wy juz uberacie ciazowe ubrania głownie spodnie bo ja wczoraj pojechalam do galerii w spodniach ktore do tej pory nosilam i tak mnie bolal brzuch ze masakra generalnie robi i sie ciasno??? czy to juz taki etap ze trzeba zakupic cos do ubrania ????? no i u mnie tez ciagle cos ciagnie w brzuchu pobolewa ale daje rade bez no spy. tylko ciagly stres ze dzieje sie cos nie tak.
Stresior u mnie na maksa jutro prenatalne na 15.40 buuu
Co do ciuchow - na lato jestem zaopatrzona w suknie i spodnice, po ciąży też mi posłużą. A spodnie to juz gorsza sprawa, mam na wyjście w sumie tylko jedne na gumce... w domu noszę dresowe. Zwyklych dawnych jeansow juz.nie nosze jakiś czas, uciskały mi brzuch.
Ja tak srednio raz na tydzień, albo półtora czuje ciagniecie, kłucie. Właśnie w czwartek gdy wrocilam od chirurga sie zaczęło kłucie i trzymalo do wieczora. Trochę ciągnęło do pachwiny, ale ogólnie znosnie. Nastepnego dnia cos tam raz po raz poczułam i spokój. Maluch rośnie
Generalnie jeszcze siee troche wkurzylam bo trochę miałam do pozalatwiania na miescie i podjechalam przy okazji zapytać czy sa juz wyniki pappy i cały opis. Minęło poltora tygodnia. Babka mnie pyta kto mnie badał, ja mówię, ze ten i ten, a ona: ooo, prosze Pani, u niego to od 2 do 5 tygodni. Za tydzień w czwartek mam wizyte u ginki i jak nie będzie tych wyników to go zatrzasne chyba.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2d8489e53c.jpg
Dziewczyny kiedyś któraś z was podawała jak rozpoznac płec... bo szukam i szukam i znalezc nie moge... lekarz nie chce mi na razie powiedziec co widzi chyba nie jest pewien ..mommytobe, Kobobo lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Fyffes gratki
kiedy slub?
Ja spodnie ciazowe mam, niby brzuch u mnie pojawia sie pozniej ze wzdec. No ale wygodniej w ciazowych ;p mam jedne. Pogoda od jutra upalna to bede w sukienkach popylac -
Agulaa30 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2d8489e53c.jpg
Dziewczyny kiedyś któraś z was podawała jak rozpoznac płec... bo szukam i szukam i znalezc nie moge... lekarz nie chce mi na razie powiedziec co widzi chyba nie jest pewien ..
U mamyginekolog jest artykulAgulaa30 lubi tę wiadomość
-
oo własnie dzieki Seli ..co do brzucha to u mnie mega wzdęcia ..biore espumisan i licho pomaga... dodatkowo robilam usg i mi wykazało kamienie na woreczku zółciowym i przepukline kresy białej... dlatego ten brzuch taki dodatkowo wielki.. jakas masakra.
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb01c81e701.jpg
A to my z piątku z samego ranasallvie, mommytobe, Paulina_2603, agniesja, MaryAnn lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ojej, to nie ciekawie?
Ja powiem Wam, ze mam taka sterte roboty w domu... a leze... i jest ciezko wstac ;p a od jutra mam gosci... Nie wiem jak to ogarne. -
Zośkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb01c81e701.jpg
A to my z piątku z samego rana
Niezleu mnie tak nie widac ;p
-
lekarz mówi ze to w niczym nie przeszkadza ani te kamienie ani przepuklina ...nosz kurde wszystko sie czepia mnie ....jakis koszmar... i dodatkowo nadcisnienie... ale przeżyje...dzidzia zdrowo sie chowa to najwazniejsze a te dolegliwosci ....ehh dam rade
.
-
U mnie w 11+3 4,3 a w 12+2 jakos 5,5 cm ale pupa byla wygieta mocno ;p wiec mysle, ze mogl miec wiecej
Mnie pewnie mega wywali... Za jakis czas. Na razie na minusie mam kg i brzuch niewidoczny ;p -
To u mnie luzik
Ale pewnie teraz się cieszę a potem jak mnie wywali....
-
no ciekawe jak to bedzie z nami
ja mam juz prawie 2 kg na plusie...
ale znam powód...
jem ciagle słodycze bo mam na nie takie parcie
a przed ciążą nie musiałam ich miec w domu a teraz ciagle wymyslam a to ciasta a to deserki itd... na pikantne ani na kwaśne nie mam ochoty...
.
-
nick nieaktualnyJa tylko w ciążowe (poza dresami) się mieszcze, to zdjęcie z soboty z południa
a waga -3 kg póki co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/314d381cd8f2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 17:42
Patrycja20, sallvie, MonaLiza, mommytobe, Paulina_2603, wisienka94, agniesja, Asia8787, Kobobo, Ruddaa, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny . Jak przedstawia się u Was sytuacja z wielkością kropka ? U mnie dwa tyg temu 16,2 a dziś 22,6
Zaczęłam trochę schizowac
U mnie w 9+4 maluch miał 2,77cm, a w 12+5 miał 6,59cm.
Może po prostu Twój maluch troszkę wolniej rośnie i jeszcze ruszyKażdy ma swoje tempo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 17:43
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019