STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny . Jak przedstawia się u Was sytuacja z wielkością kropka ? U mnie dwa tyg temu 16,2 a dziś 22,6
Zaczęłam trochę schizowac
U mnie w 10+1 z om bylo 35,22 ale moja dzidzia jest starsza o praktycznie tydzienKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Fyffes wrote:
btw. od wczoraj jestem przyszłą żoną!
Gratulacjeja jestem swiezo upieczona zona od kwietnia tego roku
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
toyotarav4 wrote:czesc kochane musze nadrobic czytanie bo caly wekend nie czytalam a troche sie nazbieralo.
dziewczyny czy Wy juz uberacie ciazowe ubrania głownie spodnie bo ja wczoraj pojechalam do galerii w spodniach ktore do tej pory nosilam i tak mnie bolal brzuch ze masakra generalnie robi i sie ciasno??? czy to juz taki etap ze trzeba zakupic cos do ubrania ????? no i u mnie tez ciagle cos ciagnie w brzuchu pobolewa ale daje rade bez no spy. tylko ciagly stres ze dzieje sie cos nie tak.
Stresior u mnie na maksa jutro prenatalne na 15.40 buuu
Ja zrobiłam dziś łowy na ciuchukupiłam właśnie spodnie takie typowo ciążowe, gdzie jak na razie mam mega luz w brzuchu, ale to z myślą o jesieni/zimie
w lecie mam zamiar raczej chodzić w sukienkach lub dopasowanych maxi spódnicach podkreślających brzuszek
ale tez sie na krótką skusiłam, zdjęcie w miniaturce
a poza tym mam sporo legginsów, które są wygodne i czuje się w nich komfortowo
a dla śmiechu dołączam moje zdjęcie z dziś rano kiedy stwierdziłam: "Czas iść kupić coś ciążowego..." haha
polecam sposób z gumką do włosów na guziku
Seli, toyotarav4, Kobobo lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Ja zrobiłam dziś łowy na ciuchu
kupiłam właśnie spodnie takie typowo ciążowe, gdzie jak na razie mam mega luz w brzuchu, ale to z myślą o jesieni/zimie
w lecie mam zamiar raczej chodzić w sukienkach lub dopasowanych maxi spódnicach podkreślających brzuszek
ale tez sie na krótką skusiłam, zdjęcie w miniaturce
a poza tym mam sporo legginsów, które są wygodne i czuje się w nich komfortowo
a dla śmiechu dołączam moje zdjęcie z dziś rano kiedy stwierdziłam: "Czas iść kupić coś ciążowego..." haha
polecam sposób z gumką do włosów na guziku
tez jechalam wczoraj z rozpietymi spodniami a potem juz bylo wogole ciezko sie zapiac heeh heee no coz pora na zakupy w takim raziemommytobe lubi tę wiadomość
-
Jak wszystkie to wszystkie
my z dzisiaj 70% brzucha to niestety pozostałości po pierwszej ciąży:)
mommytobe, agniesja, Zośkaaa, Szczęśliwa Mamusia, MaryAnn lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
U lekarza wszystko ok. Szyjka zamknieta. Serduszko bije. Wyniki ok.
Mi waga juz idzie w gore. Ale chyba wolniej niz w pierwszej.
W ciazy nie czuje sie w ogole. Moglabym wyjsc na dwor biegac 10 km i to po pracy.
Kolejne wizyty po 20.7. Akurat przed kolejnymi wakacjami. Za ciosem zaplanowalismy jeszcze tydzien.
Juz lekarz wyliczal kiedy to bedzie badanie polowkowe... czas zasuwa...
Zaczelam proces odpieluchowania. Trzymajcie kciuki. Zakladam na to lipiec...Seli, katepr, anika82, mommytobe lubią tę wiadomość
-
U mnie też już się robi mało miejsca w spodniach. Jednych już nie noszę, bo są takie z wyższym stanem i już mnie bardzo uciskaly. Mam dwie pary ciazowych. Jedne pewnie dopiero na jesień będą, bo póki co luźne w brzuszku. Na wadze mam minus 2,5 kg. Zdjęcie z poprzedniej niedzieli, wczoraj nie robiłam. Na zdjęciu skończony 13 tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53a6afb99439.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:12
sallvie, Seli, wisienka94, mommytobe, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
toyotarav4 wrote:jeje swietne brzuchy mnie sie nie chce wstawiac zdjecia ale moze sie przymieze jutro po prenatalnych. kto jutro wizytuje ? aaa zakupilam poduszke ciazowa do karmienia razem z kocykiem dla dzidzi szyte samodzilenie z allegro. zobaczymy co przyjdzie?
11.2017 - aniołek 8tc
-
Agulla30 byłam u niego w cyklu, w którym się udało. Niestety moja opinia nie jest dobra ponieważ Pan doktor powiedział, że owulacji nie będzie. Po prostu nie mógł znalezc moim zdaniem prawego jajnika i tak mi powiedział. Zapłaciłam 150zł za to żeby dowiedzieć się, że nic w tym cyklu nie będzie a tu niespodzianka. No jednak znam swoje ciało i 3 dni pózniej właśnie powstał nasz synek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:26
-
Patrycja moze maluszek inaczej się ułożył. Może wcześniej doktor za daleko zmierzyła, nie ma co się stresować na zapas
Minnie ekstra kiecka i Ty piękna! Wowbrzuszka już nie da się ukryć
Spaceangel kciuki za wizytę. Ja już ostatnie wizyty na luzikubardziej nie mogłam się doczekać aż zobacze maluszka. Polecam takie myślenie, że wszystko jest dobrze a idziemy obejrzeć dzidzie jak tam sobie plumka
-
Wracam od lekarza. Na szczęście z dzidzia wszystko w porządku. Szyjka też w bardzo dobrym stanie więc nic się nie dzieje. Po prostu macica daje o sobie znać. Lekarka mówiła że do luteiny mam wlaczyc jeszcze magnez. Więc nie zawsze jak nospa nie pomaga to nie znaczy że dzieje się coś złego ale macie rację że czasami warto a nawet trzeba sprawdzić i się upewnić.
czerwona_róża, Paulina_2603, wisienka94, Asia8787 lubią tę wiadomość
Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!!