STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr wrote:Sallvie wysłałam zaproszenie
Spaceangel ale super gratuluje córeczki
To może na moim prenatalnym też się uda zobaczyć płeć..oby
11.2017 - aniołek 8tc
-
Pewnie chodziło o wyrostek płciowy. Super że tak szczegółowo maluch pokazał
Sallvie zmień proszę grupę na tajną :p nie chciałabym żeby cały mój fejs widział moje dołączenie bo nie wszyscy jeszcze wiedzą o ciąży :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:51
sallvie, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Ja też poproszę o link do grupy
Jutro przyjeżdża mój dyrektor i mówi że ma dla mnie dobre wieści. Może jednak dadzą mi ten awans ale pewnie będzie w zamian za to cisnąć bym dłużej pracowała.. A tu znowu stresowe akcje dziś wychodzą..
Czy II semestr to jest jak są skończone 12 tyg9dni czy 13 ? Któraś z Was pisała dziś w 13 tyg że wchodzi w II semestr A ja mam 12 tyg i aplikacja mi dziś napisała że to II trymestr.
11.2017 - aniołek 8tc
-
katepr wrote:Pewnie chodziło o wyrostek płciowy. Super że tak szczegółowo maluch pokazał
Sallvie zmień proszę grupę na tajną :p nie chciałabym żeby cały mój fejs widział moje dołączenie bo nie wszyscy jeszcze wiedzą o ciąży :p
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:długo nie chciała współpracować. lekarz stukał pukał naciskał, kazał kaszleć, zrobił dopochwowo a na koniec poszłam na spacer zjadłam cukierki i już był praktycznie pewien płci. Ale wiadomo że to też nie jest na 100%
-
Dzień dobry, chwilę mnie nie było, załatwianie z nowym mieszkaniem, koniec roku dzieciaków, wywiozłam dzieci do babci nad morze i teraz czekam na klucze do mieszkania i od sierpnia remont zanim dzieci wrócą z wakacji. Miałam wizytę w 11t2d dzidzia miała 46,1mm ale było za wcześnie na prenatalne więc mam 11.07 w 13tc, maluszek super się ruszał już na USG, czuję, że będzie synek
, Gratulacje udanych wizyt i kciuki za następne
-
sallvie wrote:Niee to taka ogolna grupa.
Ma obecnie 300 cos czlonkow.
Ale dobrze ze mowisz o grupie "naszej"
Nie myslalyscie kiedys zeby taka stworzyc ? Taka typowo nasza ? Tylko dziewczyny z tego watku ?
Z kwietniowkami tak mamy I tak jak kiedys bylam tak srednio do tego pomyslu przekonana tak teraz twierdze ze to swietna sprawa !!
Duzo z nas sie widzialo juz na zywo nawet zjazd byl w tym roku !
oczywiście ja chętnie do takiej grupy, wysłąłąm zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 12:30
-
No hej gratulacje coreczki... az zazdroszcze bo sama marzę o coreczce ...mama juz dwoch chlopcow
no ale moze jutro sie dowiem... dzisiaj mialam pobierana krew jutro wyniki i prenatalne...jak sie do nich przygotowac? Lekarz moze tylko w przyblizeniu powiedziec ile na ile moze wystapic wada ?
spaceangel lubi tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Dziewczyny które chcą dołączyć do naszej grupy na fb.
Piszcie do mnie na priv. Wyślę link I was dodam !bereda11 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Agulaa30 wrote:No hej gratulacje coreczki... az zazdroszcze bo sama marzę o coreczce ...mama juz dwoch chlopcow
no ale moze jutro sie dowiem... dzisiaj mialam pobierana krew jutro wyniki i prenatalne...jak sie do nich przygotowac? Lekarz moze tylko w przyblizeniu powiedziec ile na ile moze wystapic wada ?
Jeżeli będzie cokolwiek nie tak zaleci dodatkowe badania, ja staram się w ogóle nie brać takiej opcji pod uwagę, tak owszem jest stres ogromny zwłaszcza, jeżeli ma się za sobą poronienie jak niektóre z nas i ja, ale myślę pozytywnie i nie biorę takiej opcji, że coś może być nie tak pod uwagę, ja mam dwie córki ale czułam, że będą dziewczynkami w drugiej lekarz twierdził, że będzie chłopak ale ja czułam, że będzie dziewczynka dlatego teraz zmieniłam lekarza na droższego ale bardzo skrupulatnego i dokładnego z extra sprzętem, ale jakoś tak czuję, że będzie synuś no bardzo się zdziwię, jeżeli się okaże, że trzecia córcia i nie tylko dlatego, że chcę synka ale po prostu od samego początku po prostu to czuję... no ale moje odczucia jedno a fakty drugie, na pewno nie będzie mi przykro, jak okaże się, że będzie trzecia córcia. -
sallvie wrote:Dziewczyny które chcą dołączyć do naszej grupy na fb.
Piszcie do mnie na priv. Wyślę link I was dodam !
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie prenatalnych. Dzwoniła do mnie z przychodni i powiedziała, że przygotowania jako takiego nie ma, ale mam przyjść z pełnym pęcherzem... Też tak miałyście?Nie wiem jak ja to zniosę, chyba się posikam