STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Wysłałam zaproszenie
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie prenatalnych. Dzwoniła do mnie z przychodni i powiedziała, że przygotowania jako takiego nie ma, ale mam przyjść z pełnym pęcherzem... Też tak miałyście?Nie wiem jak ja to zniosę, chyba się posikam
11.2017 - aniołek 8tc
-
czerwona_róża wrote:Gratulacje. Wow. Mega szybko wiesz.
Ja sie nastawiam na informacje blizej polowkowych... ew. moze pod koniec lipca...później przez 10 minut dokładnie omawiał wyniki z krwi USG maksymalnie byłam z niego zadowolona
11.2017 - aniołek 8tc
-
sallvie wrote:Dziewczyny grupa ma zmienione ustawienia na tajna w takim przypadku jak chcecie dolaczyc to musicie napisac mi w prywatnej imie nazwisko wtedy was zaprosze do grupy osobiscie.
Robimy tak żeby w razie w nikt nie widzial ze do takiej grupy dolaczylyscie z waszych znajomych jesli jeszcze nie chcecie mowic o ciazy -
Hej dziewczyny, byłam dziś operowana, wszystko dobrze poszło i czekam na @ , cieszę się że mam to już za sobą , ale trzymam się i wkrótce ruszam do boju i powtarzam całą procedurę in vitro bo brak mrozakow . Życzę Wam wszystkiego dobrego , dziękuję że chociaż przez chwilę mogłam należeć do waszej grupy
Seli, anika82, Zośkaaa, Kobobo, wisienka94, Ruddaa, mommytobe, zizia_a, agniesja, olkakarolka lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Hej dziewczyny, byłam dziś operowana, wszystko dobrze poszło i czekam na @ , cieszę się że mam to już za sobą , ale trzymam się i wkrótce ruszam do boju i powtarzam całą procedurę in vitro bo brak mrozakow . Życzę Wam wszystkiego dobrego , dziękuję że chociaż przez chwilę mogłam należeć do waszej grupy
-
Paulcia28 wrote:Hej dziewczyny, byłam dziś operowana, wszystko dobrze poszło i czekam na @ , cieszę się że mam to już za sobą , ale trzymam się i wkrótce ruszam do boju i powtarzam całą procedurę in vitro bo brak mrozakow . Życzę Wam wszystkiego dobrego , dziękuję że chociaż przez chwilę mogłam należeć do waszej grupy
Trzymam kciuki! A jak sie czujesz? -
MonaLiza wrote:A jak weszłam do grupy wcześniej to poszło to na moim fejsie ?
Wydaje mi sie ze nietez bym nie chciala zeby ktos to widzial a dodalam sie jak byla zamknieta nie tajna. A zadnych wiadomosci nie dostalam w tej sprawie
Chyba za szybko zostaly zmienione ustawieniaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Sallvie-wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, ale też nie wiem jak napisać prywatnie:) Może zaraz to ogarnę sama
Też chętnie dołączę do Was na fb
My już po prenatalnych, czekamy jeszcze na wyniki krwi:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/538966184a55.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:45
bereda11, sallvie, Mammamia11, Zośkaaa, spaceangel, katepr, MonaLiza, Patrycja20, mommytobe, olkakarolka, MaryAnn lubią tę wiadomość
7cs- szczęśliwy
-
Asia8787 wrote:Sallvie-wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, ale też nie wiem jak napisać prywatnie:) Może zaraz to ogarnę sama
jak Sallvie Cie zaakceptuje bedziesz mogla jej napisac wiadomosc z imieniem i nazwiskiem...super fotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:52
Asia8787 lubi tę wiadomość
-
11.2017 - aniołek 8tc
-
melduję sie i ja. z dzieciaczkiem wszytsko okey tak powiedzialam Pani na badaniu prenatalnym badała bardzo uważnie nawet nie skupila sie na płci i nie powiedziała na co i jak. dzidzi troche nie chciala sie badac i zle leazal daletgo dosc mocno musiala uciskac mi brzuch tak ze az bolalo. wszystkie wymiary wedlug niej sa dobre. po badaniu pobrana krew i wizyta u genteyka z wynikami testu pappa i okresleniem ryzyka. a wiec nic dzis do reki nie dostalam. badal przez brzuch ale stwierdzila ze troche ciezko badanie bylo wykonac przez moj tluszczyk na brzuchu. o zgrozo. -
spaceangel wrote:wszystko w porządku usg odpowiada mniej więcej 13+2. Ryzyka wad bardzo małe crl 71,5 mm, tętno 162u/min. Spędziłam tam godzinkę bo lekarz mnie wysłał na karny spacerniak i kazał najeść cukierków bo córa nie chciała pozować do zdjęć jak trzeba
Czekam na wieści reszty dzisiejszych wizytantek i trzymam kciuki:)
fajnie ze wszytsko okey mi tez wychodzi z Om 13+2 a z usg 13+4 crl 71,6mm wiec idziemy tak samo. no na nie powiedziala ze córa a że syn. juytro i tak mam wizyte u prowadzacego gina moze on zrobi dopochwowe i powie. teraz stresior przy odbieraniu krwi.pani doktor powiedziala ze ona nic tu zlego nie widzi fałd karkowy napewni w normie i mowi ze cala reszta tez. mam nadzieje ze bedzie dobrze. -
Asia8787 wrote:Sallvie-wysłałam zaproszenie do przyjaciółek, ale też nie wiem jak napisać prywatnie:) Może zaraz to ogarnę sama
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/538966184a55.jpg
super masz fotke mi nic do reki nie dali