STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anika82 wrote:Prenatalne szczerze słabo mi się podobały. Na początku wypełniła papiery z danymi orzyjmoeanymi lekami jak dziecko poczęte. Później Pani pielęgniarka zaprosiła do gabinetu. Lekarz kazał się położyć. Nadal przez brzuch. Nadal i ani słowem się nie odezwał. Tylko po chwili do pielęgniarki cel tyle coś tam tyle. Ja w miedzyczasie zapytałam czy to ok A on tak. Wszystko ok. Coś tam na ekranie było widać i pytam czy to głowa A on nie serce i też jest ok. Później zapytałam czy może widać płeć A on że nie. I tyle. Kazał wstać i się wytrzeć. Później pielęgniarka kazała wyjść i poczekać. Wyszła z wynikiem i zdjęciem i zaprosiła na pobranie krwi. Od razu mnie i mówili na wizytę za tydzien❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
Sanka wrote:O rety, trochę mi zajmie ogarnięcie kto jest kim
Mi tez ale mysle ze jak zrobie nasza liste bedzie juz o wiele wiele prosciej
Z czasem juz nawet zapomnimy o nickach z forumKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
MonaLiza wrote:Można na prenatalne wejść z mężem ?
mój mąż sobie siedział oglądał dzidzie na wielkim monitorze na ścianie. Potem lekarz rozmawiał z nami obojgiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:35
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:mi też mocno uciskał też mam sporo tłuszczu brzuchu. ważne że z dzidzą wszystko gra
idziemy łeb w łeb nawet wymiarami daj znać jutro czy udało się dojrzeć płeć
a prenatlne robiłaś ze skierowania na nfz czy prywatnie? Mam wrażenie że na nfz trochę olewają płeć i inne "szczegóły"
dzialam ze nie powie plci bo wogole nie patrzyla -
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:hejka z rana ja juz nie spie od 5,30 siku mnie obudzilo i koniec. dziewczyny orientujecie ie kiedy w sklepie internetowym next jest jakas wypredaz czy oni maja jakies wyprzedaze?chodzi mi o ubrania ciążowe i dziciowe
toyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Marciiik wrote:Podobno od weekendu, a dla vipow od dzis
a kto moze byc vipem ja nigdy od nich nie kupowala? a ogolnie od kiedy mozna polowac na rabaty dzieciowe w smyku sa ale rozmiarowka masakra mowie o internetowym. ja bede polowala na h@m C@A no next wlasnie -
dziewczyny gdzies zalapalam kurzajke na stopie i wiem ze napewno mozna wyleczyc vericaustem ( sprawdzone ) tylko ze to silne i jest napisane ze nie mozna ciężarnym jak zreszta wiele innych lekow. mysleicie ze moge mocno zaszkodzic jesli bym go zastosowala bo te zamrazacze to sie nadaja do D.... -
toyotarav4 wrote:a jakie wózki macie upatrzone ja bede potrzebowaa cos lekkiego zeby do auta sprawnie skladac ale i na pąpowwanych kołach na moja wioche i asfalt z dziurami
potrzebuje identyczny wózek ja Ty..jak coś znajdziesz to daj znać
toyotarav4 lubi tę wiadomość
-
Onana36 wrote:A byłaś sama czy z mężem? Czytałam jak dziewczyny pisały że lekarz dokładnie wszystko pokazywał, opisywał. Myślałam że może i w Mastermedzie tak jest. A umówiłaś się na kolejne badanie?
-
https://www.swiatdzieckabochnia.pl/wozki-wielofunkcyjne/742-wozek-2w1-tako-city-move-timber.html ja po córce mam taki tylko szary w paski. takich juz nie ma sa w inych kolorach . mam własnie gondole i spacerówkę. czy polecam raczej tak , duże pompowane koła to chyba największy plus. nie wiem tylko czy to ja mam jakiegos pecha ale już kilka razy miałąm wymieniane opony bo dziurki sie robiły