STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też bym potrzebowała pomocy w wyborze wózka
z tym że ja będę patrzeć na to by był lekki, ale nadal stabilny i bezpieczny. W internecie wyskakują mi najczęściej firmy anex, bebetto, a podobają mi się stokke...
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
anika82 wrote:wiesz co nie wiem czy mąz nie będzie się nudził. u mnie nic lekarz nie tłumaczył nic do mnie nie mówił. wiem że jakieś laski wchodziły z męzami ale czy to było na nfz nie wiem. myślę ze nie będzie problemu pójść z mężem. ja byłam sama. tylko tak jak mówie jak trafisz na tego lekarza to i tak wiele sie nie dowiesz. tak jak mi koleżanka mówiła on na nfz zawsze taki. dobrze że chociaż jakis super fachowiec. a do nich ide jutro ale tylko na spotkanie z genetykiem. następne usg bede raczej robic prywatnie i pójde do Leśniewicza. super fachowiec, przy pierwszej ciązy bardzo mi pomogł. zapisywałaś sie może do naszej tajnej grupy?? wtedy łatwiej będzie porazmawiac na messengerze np
A Leśniewicz wiem że super fachowiec w obydwu ciążach byłam u niego na połówkowym.
Do grupy się jeszcze nie zapisałam. Jak będę miała chwilę to kliknę. Wracam do pracy.❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
toyotarav4 wrote:hejka z rana ja juz nie spie od 5,30 siku mnie obudzilo i koniec. dziewczyny orientujecie ie kiedy w sklepie internetowym next jest jakas wypredaz czy oni maja jakies wyprzedaze?chodzi mi o ubrania ciążowe i dziciowe
Hey - od 7 lipca maja byc wyprzedaze w next -
Też chce duże koła pompowane przednie muszą mieć możliwość blokady, oprócz tego przyda się też spory kosz pod wózkiem na zakupy i inne badziewia. Chciałabym żeby był też w miarę lekki ale stabilny. Siostra miała super wózek ale był koszmarnie ciężki
11.2017 - aniołek 8tc
-
Nie wyrabiam ze wszystkim i zabkującym, uczącym sie chodzic dzieckiem, padam ostatnio na twarz;/ widze temat wózków, z własnego doświadczenia powiem Wam, że nie warto inwestowac niewiadomo ile w wozki 2w1, bo gdy przesiada sie w spacerówke i drugi fotelik, to zaczyna w kurzac to, ze w bagazniku stelaz, a siedzisko od spacerowki na siedzeniu, strasznie duzo miejsca zajmuje to, i wiekszosc osob wymienia na lzejsze spacerowki, jednoczesciowe, i my właśnie dzisiaj chyba planujemy kupic spacerowke joie, bo chcemy tez na wakacje leciec, wiec zalezy nam, zeby sie ladnie skladala, nie zjamowlaa duzo miejsca, a przy tym miala bude duza od slonca, i rozkladana do pozycji lezacej. Kola pompowane sa super, teraz sa jakies specjalne tzw wiecznie pompowane czy jakos tak, ze z nich powietrze nie uchodzi, i teraz spacerowke tez na pewno na pompowanych kupimy, bo te piankowe wydaje mi sie ze bardzo halasuja
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
nick nieaktualnytoyotarav4 wrote:a kto moze byc vipem ja nigdy od nich nie kupowala? a ogolnie od kiedy mozna polowac na rabaty dzieciowe w smyku sa ale rozmiarowka masakra mowie o internetowym. ja bede polowala na h@m C@A no next wlasnie
-
ja 13 lat temu miałam Roana marite jesli chodzi o koa rewalacyjnie sie spisal nie polece tylko w zestawie fotelika bo kupilam odrazu w zestawie i do dupy. bylam zadowlona aczkowlwiem byl troszke cieżki. trzeba zoabczyc jakis rankimg wozkowy z wagami gdzie takowy widzialam tylko nie potrafie odnalezc -
nick nieaktualnyolis87 wrote:Nie wyrabiam ze wszystkim i zabkującym, uczącym sie chodzic dzieckiem, padam ostatnio na twarz;/ widze temat wózków, z własnego doświadczenia powiem Wam, że nie warto inwestowac niewiadomo ile w wozki 2w1, bo gdy przesiada sie w spacerówke i drugi fotelik, to zaczyna w kurzac to, ze w bagazniku stelaz, a siedzisko od spacerowki na siedzeniu, strasznie duzo miejsca zajmuje to, i wiekszosc osob wymienia na lzejsze spacerowki, jednoczesciowe, i my właśnie dzisiaj chyba planujemy kupic spacerowke joie, bo chcemy tez na wakacje leciec, wiec zalezy nam, zeby sie ladnie skladala, nie zjamowlaa duzo miejsca, a przy tym miala bude duza od slonca, i rozkladana do pozycji lezacej. Kola pompowane sa super, teraz sa jakies specjalne tzw wiecznie pompowane czy jakos tak, ze z nich powietrze nie uchodzi, i teraz spacerowke tez na pewno na pompowanych kupimy, bo te piankowe wydaje mi sie ze bardzo halasuja