WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • OlinkaO Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym potrzebowała pomocy w wyborze wózka :-) z tym że ja będę patrzeć na to by był lekki, ale nadal stabilny i bezpieczny. W internecie wyskakują mi najczęściej firmy anex, bebetto, a podobają mi się stokke...

o14820mmtbp8gdro.png
    2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
    3 lata starań
    2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
    2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud!
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę anex 2w1 szary. Tylko ma koła pompowane i trochę mnie to martwi.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    Ja chcę anex 2w1 szary. Tylko ma koła pompowane i trochę mnie to martwi.
    jak koła pompowane to łatwiej sie jeżdzi, ja dużo np jeżdziłam i po lesie i po chodniku i naprawdę wygodnie

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pompowane koła są najlepsze, nie tłuką się tak po nawierzchni jak plastikowe czy piankowe :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Onana36 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika82 wrote:
    wiesz co nie wiem czy mąz nie będzie się nudził. u mnie nic lekarz nie tłumaczył nic do mnie nie mówił. wiem że jakieś laski wchodziły z męzami ale czy to było na nfz nie wiem. myślę ze nie będzie problemu pójść z mężem. ja byłam sama. tylko tak jak mówie jak trafisz na tego lekarza to i tak wiele sie nie dowiesz. tak jak mi koleżanka mówiła on na nfz zawsze taki. dobrze że chociaż jakis super fachowiec. a do nich ide jutro ale tylko na spotkanie z genetykiem. następne usg bede raczej robic prywatnie i pójde do Leśniewicza. super fachowiec, przy pierwszej ciązy bardzo mi pomogł. zapisywałaś sie może do naszej tajnej grupy?? wtedy łatwiej będzie porazmawiac na messengerze np
    O widzisz a mi kazał na połówkowe od razu tam się umówić.
    A Leśniewicz wiem że super fachowiec w obydwu ciążach byłam u niego na połówkowym.
    Do grupy się jeszcze nie zapisałam. Jak będę miała chwilę to kliknę. Wracam do pracy.

❤03.04.2008 Córeńka
    ❤02.06.2010 Synuś
    ❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*]
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Pompowane koła są najlepsze, nie tłuką się tak po nawierzchni jak plastikowe czy piankowe :)
    Też tak czytałam. Tylko co jak pęknie taka oponka.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Ruddaa Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toyotarav4 wrote:
    hejka z rana ja juz nie spie od 5,30 siku mnie obudzilo i koniec. dziewczyny orientujecie ie kiedy w sklepie internetowym next jest jakas wypredaz czy oni maja jakies wyprzedaze?chodzi mi o ubrania ciążowe i dziciowe

Hey - od 7 lipca maja byc wyprzedaze w next :)

nzjdskjowix3r3hl.png
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chce duże koła pompowane przednie muszą mieć możliwość blokady, oprócz tego przyda się też spory kosz pod wózkiem na zakupy i inne badziewia. Chciałabym żeby był też w miarę lekki ale stabilny. Siostra miała super wózek ale był koszmarnie ciężki

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graco tak się nazywał ten wózek

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • olis87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyrabiam ze wszystkim i zabkującym, uczącym sie chodzic dzieckiem, padam ostatnio na twarz;/ widze temat wózków, z własnego doświadczenia powiem Wam, że nie warto inwestowac niewiadomo ile w wozki 2w1, bo gdy przesiada sie w spacerówke i drugi fotelik, to zaczyna w kurzac to, ze w bagazniku stelaz, a siedzisko od spacerowki na siedzeniu, strasznie duzo miejsca zajmuje to, i wiekszosc osob wymienia na lzejsze spacerowki, jednoczesciowe, i my właśnie dzisiaj chyba planujemy kupic spacerowke joie, bo chcemy tez na wakacje leciec, wiec zalezy nam, zeby sie ladnie skladala, nie zjamowlaa duzo miejsca, a przy tym miala bude duza od slonca, i rozkladana do pozycji lezacej. Kola pompowane sa super, teraz sa jakies specjalne tzw wiecznie pompowane czy jakos tak, ze z nich powietrze nie uchodzi, i teraz spacerowke tez na pewno na pompowanych kupimy, bo te piankowe wydaje mi sie ze bardzo halasuja

3jgx43r86566jdij.png

Zosia 10.01.2019 <3
    Adaś 20.08.2017 <3
    [*]29. 09.2016
    Niedoczynność tarczycy: Letrox 100
  • toyotarav4 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:

kochana normalnie ja dajesz do wulkanizacjii naprawde mialam juz taka sytuacje. ja tez kola tylko pompowane

thgfcsqvu04h8c8a.png
  • toyotarav4 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    potrzebuje identyczny wózek ja Ty..jak coś znajdziesz to daj znać :)

mialam roana marite bardzo fajny sparwzdil sie aczkolwiek troche ciezki

thgfcsqvu04h8c8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toyotarav4 wrote:
    a kto moze byc vipem ja nigdy od nich nie kupowala? a ogolnie od kiedy mozna polowac na rabaty dzieciowe w smyku sa ale rozmiarowka masakra mowie o internetowym. ja bede polowala na h@m C@A no next wlasnie
    Nie wiem czy tego nie ogarniają tylko na wyspach. O tej wyprzedaży wiem od dziewczyny z UK. Ona ma kartę jakąś zarejestrowaną nextową. Ale pisała, że ogólnodostępna wyprzedaż rusza w weekend. Jak w smyku czy innych nie mam pojecia

• olis87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widze, ze sie przenosicie na fejsa, sallvie wyslalam zaproszenie :)

3jgx43r86566jdij.png

Zosia 10.01.2019 <3
    Adaś 20.08.2017 <3
    [*]29. 09.2016
    Niedoczynność tarczycy: Letrox 100
  • toyotarav4 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja 13 lat temu miałam Roana marite jesli chodzi o koa rewalacyjnie sie spisal nie polece tylko w zestawie fotelika bo kupilam odrazu w zestawie i do dupy. bylam zadowlona aczkowlwiem byl troszke cieżki. trzeba zoabczyc jakis rankimg wozkowy z wagami gdzie takowy widzialam tylko nie potrafie odnalezc

thgfcsqvu04h8c8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olis87 wrote:
    Nie wyrabiam ze wszystkim i zabkującym, uczącym sie chodzic dzieckiem, padam ostatnio na twarz;/ widze temat wózków, z własnego doświadczenia powiem Wam, że nie warto inwestowac niewiadomo ile w wozki 2w1, bo gdy przesiada sie w spacerówke i drugi fotelik, to zaczyna w kurzac to, ze w bagazniku stelaz, a siedzisko od spacerowki na siedzeniu, strasznie duzo miejsca zajmuje to, i wiekszosc osob wymienia na lzejsze spacerowki, jednoczesciowe, i my właśnie dzisiaj chyba planujemy kupic spacerowke joie, bo chcemy tez na wakacje leciec, wiec zalezy nam, zeby sie ladnie skladala, nie zjamowlaa duzo miejsca, a przy tym miala bude duza od slonca, i rozkladana do pozycji lezacej. Kola pompowane sa super, teraz sa jakies specjalne tzw wiecznie pompowane czy jakos tak, ze z nich powietrze nie uchodzi, i teraz spacerowke tez na pewno na pompowanych kupimy, bo te piankowe wydaje mi sie ze bardzo halasuja
    Zgadzam się. Większość rodziców szybko kupuje spacerówkę. My zresztą też tak zrobiliśmy, jak młoda usiadła to kupiliśmy spacerówkę, która mieści się w bagażniku i jeszcze zostaje nieco miejsca.

• agniesja Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    Mi nie pękła, a wózek jest już po jednym dziecku :) Używany z gondolą, spacerówką i fotelikiem.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • mommytobe Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam sie podoba ten ;)

567a16c1e25a64f1med.jpg

Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    Julcia 18.01.2019 <3

mommytobe

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki lepiej kupić wózek? 2w1 czy 3w1??

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te lekkie spacerówki osbiście na dłuższe spacery się nie sprawdzają. sa mało wygodne. ja bardzo dużó chodziłam z córą tak po 10km robiłyśmy wiec nie wyobrażam sobie z taką mała spacerwką chodzić.

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ