STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:No ja żeby mieć TEJ około 1 to biorę właśnie 125. Nie wiem tylko czemu zwiększać dawkę jak TSH jest ok. No ale od jutra tak będę brała. Za tydzień znowu kontrola i kazała mi nie brać rano tabletki. Dziś w kolejce czekałam 1,5 godziny myślałam że się porycze z wscieklosci. I za tydzień to samo..
po tygodniu kontrola? dziwne, przecież tsh powinno sie badać po 4 tygodniach najwcześniej. Hm...daj znac co Ci powie ta lekarka..ja chodzę raz na miesiąc teraz a po następnej wizycie mówiła ze wizyty będą co 2 miesiące. -
zizia_a wrote:a jaki lepiej kupić wózek? 2w1 czy 3w1??
MonaLiza, do parasolki nie włożysz pół rocznego bąbla, są nieprzystosowane dla takich maluszkówDziecko musi mieć powyżej roku.
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki...ja czekam w poczekalni na prenatalne...nogi mi sie uginaja z nerwow... a w domu prawie zemdlalam buuu no.jakis.koszmar...faceci maja dobrze nie przechodza tyle stresow co my kobiety... trzymajcie kciuki
MonaLiza, zizia_a lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
zizia_a wrote:po tygodniu kontrola? dziwne, przecież tsh powinno sie badać po 4 tygodniach najwcześniej. Hm...daj znac co Ci powie ta lekarka..ja chodzę raz na miesiąc teraz a po następnej wizycie mówiła ze wizyty będą co 2 miesiące.
A od czego zależy jak długo dziecko w gondoli jeździ ? Skąd będę wiedziała że.mozna je do spacerówki dac? Sorki może głupie ale nie wiem -
Agulaa30 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki...ja czekam w poczekalni na prenatalne...nogi mi sie uginaja z nerwow... a w domu prawie zemdlalam buuu no.jakis.koszmar...faceci maja dobrze nie przechodza tyle stresow co my kobiety... trzymajcie kciuki
A faceci to wiadomo mięczaki
Trzymam.kciuki mocno !
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
MonaLiza jak nie będzie chciało jeżdzic w gondoli to będzie ci płakać. warto żeby spacerówka rozkładała sie na płasko, wtedy młodsze dziecko można położyć, na poczatku można wozic troszke uniesianym oparciem a póżniej coraz wyżej. moja pod koniec jeżdzenia w godnoli jeżdziła leżąc na brzuszku , przełożyłam do spacerówki tak ok 6 miesiąca
-
MonaLiza wrote:A od czego zależy jak długo dziecko w gondoli jeździ ? Skąd będę wiedziała że.mozna je do spacerówki dac? Sorki może głupie ale nie wiem
Mój nagle przestał lubić spać na spacerze i chciał oglądać, dlatego przesadziłam go do spacerówki
A najlepiej to lubił być noszony w nosidle, najlepszy widok i najbliżej mamy
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Będzie dobrze ! Zaraz już wszystko będzie wiadomo
A faceci to wiadomo mięczaki
Trzymam.kciuki mocno !
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
toyotarav4 wrote:trzeba jakos kod rabatowy z gazety czy z kad??
Od 7 lipca bedzie na stronie sale dla wszytskich . Jednak watpie aby bylo tam duzo rzeczy ciekawych najfajniejsze rzeczy sa w sklepach ,ale to trzeba do nexta wstac z 2,3 h wczesniej przed otwarciem takie kolejki.... -
nick nieaktualnyJa szukałam jak największej gondoli (jeździłam z marką
) wózek mam po Stasiu, póki co kurzy się na strychu Bebetto Silvia, muszę tylko dokupić fotelik i adaptery (w razie "w") , bo sprzedałem. A że doładowali mi benefit z pracy to pewnie coś wybiorę na empik.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:07
-
Generalnie do specerowki sie przesadza dziecko jak juz siedzi, albo naprawde nie daje rady w gondoli juz
moj grzecznie lezal przez jakies pol roku, nagle zaczal siadac, i w ciagu 2 tyg juz nie ulezal w gondoli i spacerowka poszla w ruch, ale wlasnie wkurza mnie to, ze tyle miejsca w aucie zajmuje, i wymieniamy na inna. Wozek kupowalismy nowy, 2w1 teraz zaluje, ze nie kupilsmy samej uzywane gondoli, a dopiero lepszej jednoczesciowa spacerowki
Marciiik lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100