STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Wysłałam zaproszenie
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie prenatalnych. Dzwoniła do mnie z przychodni i powiedziała, że przygotowania jako takiego nie ma, ale mam przyjść z pełnym pęcherzem... Też tak miałyście?Nie wiem jak ja to zniosę, chyba się posikam
-
agniesja wrote:Też tak myślałam i nigdy się z tym nie spotkałam. Jak wytrzymam to pójdę z pełnym a jak nie to nie mam zamiaru trzymać nie wiadomo jak długo
-
Dziewczyny grupa ma zmienione ustawienia na tajna w takim przypadku jak chcecie dolaczyc to musicie napisac mi w prywatnej imie nazwisko wtedy was zaprosze do grupy osobiscie.
Robimy tak żeby w razie w nikt nie widzial ze do takiej grupy dolaczylyscie z waszych znajomych jesli jeszcze nie chcecie mowic o ciazyanika82, Jenny Wren, bereda11, katepr, Asia8787, wisienka94, olkakarolka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Fyffes wrote:Ja ostatnio usłyszałam od lekarza, że z pełnym pęcherzem badanie przez powłoki brzuszne lepiej uwidacznia macicę. To co prawda chodziło o diagnozę nieprawidłowości anatomicznych macicy, ale może przy prenatalnych też jakoś ułatwia
-
sallvie wrote:Dziewczyny grupa ma zmienione ustawienia na tajna w takim przypadku jak chcecie dolaczyc to musicie napisac mi w prywatnej imie nazwisko wtedy was zaprosze do grupy osobiscie.
Robimy tak żeby w razie w nikt nie widzial ze do takiej grupy dolaczylyscie z waszych znajomych jesli jeszcze nie chcecie mowic o ciazy
Wyslałam zaoeoszenie do przyjaciółek do Ciebie, chętnie dołączę do grupy na facebooku ☺ -
sallvie wrote:Dziewczyny grupa ma zmienione ustawienia na tajna w takim przypadku jak chcecie dolaczyc to musicie napisac mi w prywatnej imie nazwisko wtedy was zaprosze do grupy osobiscie.
Robimy tak żeby w razie w nikt nie widzial ze do takiej grupy dolaczylyscie z waszych znajomych jesli jeszcze nie chcecie mowic o ciazy -
Dziewczęta, co sądzicie o wakacjach w okolicy 11-14 tygodnia za granicą? Dzisiaj się prawie popłakałam, bo znalazłam oferte last minute do mojego ukochanego hotelu w grecji, gdzie byłam z mężem w podróży poślubnej, w tak miskiej cenie za 12 dni, ze az nie nie moglam uwierzyć. Minus, ze wylot jutro z innego miasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 15:09
-
Jenny Wren wrote:Dziewczęta, co sądzicie o wakacjach w okolicy 11-14 tygodnia za granicą? Dzisiaj się prawie popłakałam, bo znalazłam oferte last minute do mojego ukochanego hotelu w grecji, gdzie byłam z mężem w podróży poślubnej, w tak miskiej cenie za 12 dni, ze az nie nie moglam uwierzyć. Minus, ze wylot jutro z innego miasta
-
Jeny Wten ja też z kolei uwielbiam Egipt i co roku latam A teraz niestety..są rzeczy ważne i ważniejsze. Ja bym nie podjęła ryzyka. Nawet w Polske nie wiem.czy się wybiorę chociaż ginekologa forsę jakiegoś wszędzie w razie czego. Ale za granicę na pewno bym nie leciała. Ale zrobisz jak uważasz.
-
nick nieaktualny
-
Jenny Wren wrote:Dziewczęta, co sądzicie o wakacjach w okolicy 11-14 tygodnia za granicą? Dzisiaj się prawie popłakałam, bo znalazłam oferte last minute do mojego ukochanego hotelu w grecji, gdzie byłam z mężem w podróży poślubnej, w tak miskiej cenie za 12 dni, ze az nie nie moglam uwierzyć. Minus, ze wylot jutro z innego miasta
Jak czujesz sie na silach i lekarz nie ma przeciwskazan