STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Dobra zaczyna robic sie duzo chlopcow czyli zapewne jak w poprzedniej ciazy dla mnie zabraknie siusiakow I nici z synka
to juz od plemników zalezy... znajoma chciała chłopca a urodziła teraz 3 dziewczynkę .... wiec hmm.... to juz nie od nas zalezy..
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Ciekawe co mi powie w piątek, czy cokolwiek powie
to też będzie 15+3
ciekawa jestem co tam się kryje
ostatnio nie chciał nic powiedzieć.
-
Agulaa30 wrote:Jedni maja łatwość w robieniu chłopców a inni łatwość w dziewczynkach
to juz od plemników zalezy... znajoma chciała chłopca a urodziła teraz 3 dziewczynkę .... wiec hmm.... to juz nie od nas zalezy..
Zgadzam sie w 100%co ma byc to bedzie oby tylko zdrowe bylo malenstwo
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
sallvie wrote:Zgadzam sie w 100%
co ma byc to bedzie oby tylko zdrowe bylo malenstwo
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Seli wrote:Ciekawe co mi powie w piątek, czy cokolwiek powie
to też będzie 15+3
ciekawa jestem co tam się kryje
ostatnio nie chciał nic powiedzieć.
.
-
Agulaa30 wrote:Zycze aby sie ukazala badz ukazal i oby sie spelnilo to o czym marzysz
w sumie nie mam preferencjibo zarówno z synka i z córy będę zachwycona ale nie mamy dla chłopca imienia
znaczy mamy - każdy swoje
i już rozmawiamy o rozwodzie w razie "w"
-
Ja tez nie mam preferencji co do plci w porownaniu z pierwsza ciaza
Ale fajnie by bylo miec chlopca bo
a) bylaby parka w domu
b) pierwszy chlopak w rodzinie
c) zaszalalabym z ciuszkami bo dla dziewczynki takiej okazji nie mialam
d) nie mamy imienia ktore nam sie mega podoba dla cory a za to dla chlopca milionKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
My dla dziewczynki jedno
ale takie pewne i chcieliśmy od dawna takie a nie inne. Z chlopcem... Ja mam od dawna, zawsze chciałam mieć synka Gabrysia - mąż mówi, że jak tak nazwę syna to się rozwodzimy
-
Ja marze o.coreczce... mam 2 lobuzow i tez chca siostrę a dziadki by oszaleli z wnusi... 5 wnukow maja i tez marzą o chociaz jednej wnuczce... ja mam przeczucie na coreczke ...na usg tez ja widzialam chociaz lekarzem nie jestem ale tak zagladalam miedzy nogi na prenatalnych i siusiaka nie zauwazylam wiec moze lekarz przy dziewczynkach jest bardziej ostrozniejszy ?? Hmmm sama nie wiem
.
-
Ja wczoraj zapodałam "Artura" i mąż w sumie stwierdził, że ładne
to może się nie rozwiedziemy
Agulaa30 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam tak Kornelia juz dawno jeszcze przed ciaza wiedzialam ze to jest TO .
A z synkiem takim moim numerem jeden jest Seweryn ale rownie dobrze moglby byc Remigiusz, Karol, Milan, Martin, Dorian, Konrad, Dawid, Wiktor, Nikodem I wiele wiele innych.
Dla cory mamy wstepnie Jowita. Ale to nie kest to samo co KornelaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja z Dorianem się tak umęczyłam... Nigdy tak nie nazwę syna
i będę mieć awers
-
Ja mam w piątek, a potem 30.07 bo potem lekarz idzie na urlop i chcemy przed wakacjami iść tak po prostu
-
No ja bym chciała Jasia, ale mąż coś kręci nosem. Ale już moja w tym głowa żeby go urobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:53
-
Ja dziś pierwszy dzień na L4 i dzień 3 rocznicy. W końcu kupiłam sobie spodnie jedne rozmiar 44
kosmos jak dla mnie ale w innych się nie mieszcze A 44 będą też lekko na zapas. I drugie spodnie w H&M takie jakby jeansy szare na gumce. Super wygoda polecam. Do tego dwie luźne koszule i sukienka też luźna. Jutro się cały dzień lenie.
-
Ja próbowałam urobić, wszelkie możliwe sposoby nie przeszły...
-
MonaLiza wrote:Ja dziś pierwszy dzień na L4 i dzień 3 rocznicy. W końcu kupiłam sobie spodnie jedne rozmiar 44
kosmos jak dla mnie ale w innych się nie mieszcze A 44 będą też lekko na zapas. I drugie spodnie w H&M takie jakby jeansy szare na gumce. Super wygoda polecam. Do tego dwie luźne koszule i sukienka też luźna. Jutro się cały dzień lenie.
ja mam z h&m 3638 wzięłam z myślą na "później" ale wiszą mega na mnie, moze podrosnę