X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Dobra zaczyna robic sie duzo chlopcow czyli zapewne jak w poprzedniej ciazy dla mnie zabraknie siusiakow I nici z synka :D
    Jedni maja łatwość w robieniu chłopców a inni łatwość w dziewczynkach :D to juz od plemników zalezy... znajoma chciała chłopca a urodziła teraz 3 dziewczynkę .... wiec hmm.... to juz nie od nas zalezy..

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co mi powie w piątek, czy cokolwiek powie :P to też będzie 15+3 :) ciekawa jestem co tam się kryje :D ostatnio nie chciał nic powiedzieć.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    Jedni maja łatwość w robieniu chłopców a inni łatwość w dziewczynkach :D to juz od plemników zalezy... znajoma chciała chłopca a urodziła teraz 3 dziewczynkę .... wiec hmm.... to juz nie od nas zalezy..

Zgadzam sie w 100% :) co ma byc to bedzie oby tylko zdrowe bylo malenstwo :)

Paulina_2603 lubi tę wiadomość

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Zgadzam sie w 100% :) co ma byc to bedzie oby tylko zdrowe bylo malenstwo :)
    Dokladnie!! Ja jestem po prenatalnych...wiec wszystko jest dobrze... teraz tylko znac plec i troche zaszalec z zakupami :D

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ciekawe co mi powie w piątek, czy cokolwiek powie :P to też będzie 15+3 :) ciekawa jestem co tam się kryje :D ostatnio nie chciał nic powiedzieć.
    Zycze aby sie ukazala badz ukazal i oby sie spelnilo to o czym marzysz :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    Zycze aby sie ukazala badz ukazal i oby sie spelnilo to o czym marzysz :)

w sumie nie mam preferencji :P bo zarówno z synka i z córy będę zachwycona ale nie mamy dla chłopca imienia :P znaczy mamy - każdy swoje :P i już rozmawiamy o rozwodzie w razie "w" :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• sallvie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam preferencji co do plci w porownaniu z pierwsza ciaza ;)
    Ale fajnie by bylo miec chlopca bo
    a) bylaby parka w domu
    b) pierwszy chlopak w rodzinie :D
    c) zaszalalabym z ciuszkami bo dla dziewczynki takiej okazji nie mialam
    d) nie mamy imienia ktore nam sie mega podoba dla cory a za to dla chlopca milion :)

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dla dziewczynki jedno ;) ale takie pewne i chcieliśmy od dawna takie a nie inne. Z chlopcem... Ja mam od dawna, zawsze chciałam mieć synka Gabrysia - mąż mówi, że jak tak nazwę syna to się rozwodzimy :P

dZhdp1.png

• Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marze o.coreczce... mam 2 lobuzow i tez chca siostrę a dziadki by oszaleli z wnusi... 5 wnukow maja i tez marzą o chociaz jednej wnuczce... ja mam przeczucie na coreczke ...na usg tez ja widzialam chociaz lekarzem nie jestem ale tak zagladalam miedzy nogi na prenatalnych i siusiaka nie zauwazylam wiec moze lekarz przy dziewczynkach jest bardziej ostrozniejszy ?? Hmmm sama nie wiem :(

• Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce Liliankę i.koniec !!! Hehe nie no wazne zeby zdrowe bylo...dla mnie to najwazniejsze :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zapodałam "Artura" i mąż w sumie stwierdził, że ładne :P to może się nie rozwiedziemy :D

Agulaa30 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• sallvie Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tak Kornelia juz dawno jeszcze przed ciaza wiedzialam ze to jest TO .
    A z synkiem takim moim numerem jeden jest Seweryn ale rownie dobrze moglby byc Remigiusz, Karol, Milan, Martin, Dorian, Konrad, Dawid, Wiktor, Nikodem I wiele wiele innych.
    Dla cory mamy wstepnie Jowita. Ale to nie kest to samo co Kornela

iv09jw4z732yf0w9.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Dorianem się tak umęczyłam... Nigdy tak nie nazwę syna :P i będę mieć awers :D

dZhdp1.png

• Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Marcel bedzie jesli chlopak... ja sie umowilam na wizyte online na 27 to mam nadzieje ze sie dowiem.co za skarba.nosze :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w piątek, a potem 30.07 bo potem lekarz idzie na urlop i chcemy przed wakacjami iść tak po prostu :P

dZhdp1.png

• Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja bym chciała Jasia, ale mąż coś kręci nosem. Ale już moja w tym głowa żeby go urobić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:53

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak raczej hehe :) nasza w tym glowa... ja wymyslalam tez a mojemu akurat podpasowaly :) a na nfz kiedy macie drugie usg ? W jakim tyg?

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś pierwszy dzień na L4 i dzień 3 rocznicy. W końcu kupiłam sobie spodnie jedne rozmiar 44 :D kosmos jak dla mnie ale w innych się nie mieszcze A 44 będą też lekko na zapas. I drugie spodnie w H&M takie jakby jeansy szare na gumce. Super wygoda polecam. Do tego dwie luźne koszule i sukienka też luźna. Jutro się cały dzień lenie.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam urobić, wszelkie możliwe sposoby nie przeszły... :P

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    Ja dziś pierwszy dzień na L4 i dzień 3 rocznicy. W końcu kupiłam sobie spodnie jedne rozmiar 44 :D kosmos jak dla mnie ale w innych się nie mieszcze A 44 będą też lekko na zapas. I drugie spodnie w H&M takie jakby jeansy szare na gumce. Super wygoda polecam. Do tego dwie luźne koszule i sukienka też luźna. Jutro się cały dzień lenie.

ja mam z h&m 36 :D 38 wzięłam z myślą na "później" ale wiszą mega na mnie, moze podrosnę :P

dZhdp1.png

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ