STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza wrote:38 noszę normalnie lub 40. Ostatnio przed ciąża nieco przytylam A teraz to wiadomo
dość wysoka jestem też i wiele spodni jest za krótkich.
Apropos facebooka jakoś mi tutaj lepiej. Tam za dużo wątków. Jedna pod druga pisze jakoś brak mi tam ogarnięcia
Też lubię tu nadal zaglądać... a więc tu tez napisze - poprosze kciuki na 11:20!Minie Black, Asia8787, Sylwunis lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Minie Black wrote:Zapisałas się na połówkowe już? Ja zapisałam się do Jałochy na 24.08 - znam i polecam (robiła mi cc), F też mówił, że dobry wybór (on wtedy ma urlop)
Zapisałam na 22 bodajże sierpnia do Rubisza, nie wiedziałam do kogo i nadal się zastanawiam -
Na 99,9% mamy w brzuszku Czarka
Waży cale 135g, mierzy 9,61cm i wszystko wygląda pięknie
cotton, Paulina_2603, Minie Black, spaceangel, sallvie, MonaLiza, katepr, Asia8787, Agnuka lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Hej dziewczyny, mam pytanie do Was, czy któraś zmaga się z wysypka na plecach i po bokach brzucha?ja od 2 dni zaobserwowalam małe krosteczki, które nie swedza, ale jest ich dość sporo... I już sama się zastanawiam czy panikowac i dzwonić do położnej, czy to normalne w ciąży...
-
Paulina_2603 wrote:Zośka super
I co dostalas skierowanie na połówkowe? Kiedy masz u niej następną wizytę?
Dostałam skierowanie, następna wizytę mam wieczorem 8 sierpnia. A teraz mi sie przypomnialo, ze masz 9, mogłam się tez tak zapisać.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Doris_ wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie do Was, czy któraś zmaga się z wysypka na plecach i po bokach brzucha?ja od 2 dni zaobserwowalam małe krosteczki, które nie swedza, ale jest ich dość sporo... I już sama się zastanawiam czy panikowac i dzwonić do położnej, czy to normalne w ciąży...
Jeśli nie masz żadnych nowych leków, ani niczego uczulujacego bie zjadłaś to ja bym dzwoniła.. Zawsze gdy ginka mi sie wypytuje o wszelkie dolegliwości to pyta o wszelkie wybroczyny, swedzenie skóry i takie tam...Doris_ lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Dostałam skierowanie, następna wizytę mam wieczorem 8 sierpnia. A teraz mi sie przypomnialo, ze masz 9, mogłam się tez tak zapisać.
Może kiedyś spotkamy się w poczekalni
-
Paulina_2603 wrote:Znowu się miniemy
Może kiedyś spotkamy się w poczekalni
Musimy się następnym razem jakoś zgadać na jeden termin. Ale ja raczej wybieram godziny wieczorne, bo mężowi tak bardziej pasuje czasowo, dzis był wyjątek, bo mi zadzwonili z gabinetu, ze Kampioni nie bedzie jednak tak długo przyjmowała i mi przełożyli na wcześniejszą godzinę.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Ja pisałam na FB ale powtórzę, wczoraj miałam prenatalne, niestety trzeba było przełożyć na dzisiaj. Maluszek odkręcił się pupką i nie chciał absolutnie nic pokazać! Wiem jedynie, że czaszka prawidłowo wykształcona, połączenia nerwowe w mózgu również, maluszek ma 7,5cm. Lekarz pukał głowicą w brzuch ale to nic nie dało, później próbował, dopochwowo ale też nie dało rady, więc zalecił przysiady i też nic, uparciuszek nie przekręcił się, wiercił się ale nie chciał się odwrócić, tętno 141. Więc wizyta prenatalna dzisiaj o 18 podejście numer dwa
, lekarz kazał mi słodkiego się najeść przed wizytą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 15:38
Zośkaaa, Kobobo, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Sylwunis wrote:Ja pisałam na FB ale powtórzę, wczoraj miałam prenatalne, niestety trzeba było przełożyć na dzisiaj. Maluszek odkręcił się pupką i nie chciał absolutnie nic pokazać! Wiem jedynie, że czaszka prawidłowo wykształcona, połączenia nerwowe w mózgu również, maluszek ma 7,5cm. Lekarz pukał głowicą w brzuch ale to nic nie dało, później próbował, dopochwowo ale też nie dało rady, więc zalecił przysiady i też nic, uparciuszek nie przekręcił się, wiercił się ale nie chciał się odwrócić, tętno 141. Więc wizyta prenatalna dzisiaj o 18 podejście numer dwa
, lekarz kazał mi słodkiego się najeść przed wizytą
u mnie podziałało młoda się grzecznie położyła na pleckach i pokazała co trzeba
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kurczeeee dziewczyny masakra.. usiadłam i sie sama pośmiałam... z siebie...
w końcu nie udało mi sie dopiąć spodni moich ulubionych... jeszcze 3 dni temu je nosiłam... dzisiaj sporooo brakuje i dupa blada... czas na ciążowe
normalnie jestem w szoku bo z blizniakami mi wyszedł brzuch w 4 miesiącu ale to i tak bardzo mało widoczny a tu taki brzuchol ... hehe...
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
spaceangel wrote:dzieciakom cukier nawet w brzuchu u matki daje kopa
u mnie podziałało młoda się grzecznie położyła na pleckach i pokazała co trzeba
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Gusiaczek94 wrote:Hej dziewczynki, mam termin na 26 stycznia, jestem obecnie 11 tydzien i 1 dzien według gin, powiedzcie mi czy juz znacie płeć, kiedy ją poznałyście?
Pozderka dla przyszłych mamusi
Ja mam z om na 25.01 I jeszcze plci nie znam
W pierwszej ciazy poznalam dopiero w 27 tygodniuSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Gusiaczek94 wrote:Hej dziewczynki, mam termin na 26 stycznia, jestem obecnie 11 tydzien i 1 dzien według gin, powiedzcie mi czy juz znacie płeć, kiedy ją poznałyście?
Pozderka dla przyszłych mamusiAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.