X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    Ja mam parcie na słodkie i jak byłam na usg to lekarz sie zdziwił ze maleństwo niezle wariuje... hehe a nie wiedziałam ze tak maleństwo reaguje na zjedzenie słodyczy... a nie ma dnia zebym nie zapychała sie słodkim.... az strach ile ja przytyje hehe.. a są tu jakieś mamy spodziewające sie córeczki i mające taki apetyt na słodkie?? czy to zabobon??
    Spodziewam się córki. Słodkie mnie odrzuca i mi nie smakuje. Przed ciąża uwielbiałam

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam koszmarne zawroty głowy dziś. Muszę leżeć

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spaceangel wrote:
    Mam koszmarne zawroty głowy dziś. Muszę leżeć
    ja dzis też ;/ a już wcześniej mi minęły...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak u Was z bólem piersi ? U mnie bolą słabiej.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pięciu tygodni jak nie lepiej nie czuje nic, zdarzy się jeden dzień,że zabolą ale tak to nie :P za to rosną ;/

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spaceangel wrote:
    Spodziewam się córki. Słodkie mnie odrzuca i mi nie smakuje. Przed ciąża uwielbiałam
    A ja przeciwnie...heh...przed ciaza nie lubilam slodkiego...moglo dla mnie nie istniec ...

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    A jak u Was z bólem piersi ? U mnie bolą słabiej.
    Mnie nadal bola sutki...mega wrazliwe juz 4 miesiac tak.mam... ale w ogole nie rosna :( a szkoda...w poprzedniej.ciazy tez tak mialam ...

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już mówiłam nie boli mnie nic, cycki trochę urosły ale nie wiele, waga się nie rusza. nawet sikam już mniej. gdyby nie sporadyczne zawroty głowy i mdłości nie czułabym w ogóle że jestem w ciąży

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bolą po nocy. Dziwne że tylko wtedy. A co do samopoczucia to w końcu dłuższy czas nie wymiotowałam. Ale coraz częściej czuje brzuch. Ciąży mi i pobolewa. Chyba muszę zwolnić w życiu.wczorak jak pół dnia leżała było lepiej. Miała któraś lek scopolan? To odpowiednik nospy

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą jak dotknie. Z sikaniem też mniej. Chociaż nadal raz w nocy wstaje co mnie wnerwia. Cycki mi niestety nie rosna chyba że minimalnie

uwo99n73lnbybmmo.png
  • anika82 Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza wrote:
    Mnie bolą jak dotknie. Z sikaniem też mniej. Chociaż nadal raz w nocy wstaje co mnie wnerwia. Cycki mi niestety nie rosna chyba że minimalnie
    Mogę oddać trochę swoich. Nawet więcej niż trochę. Na szczęście teraz już nie rosną

28.03.2015 Antosia
    3jgxgzu3j37hb7pn.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po :)
    59,6mm
    Lozysko przednia sciana wysoko
    Wody w normie
    Ryzyko niskie. Bardzoooo niskie.
    Zdrowy czlowiek najprawdopodobniej chlopiec.
    Jesli lekarz sie nie pomylil to I dla mnie siusiakow tym razem starczylo :)
    Jestem przeszczesliwa.
    Zdjecie z usg dodalam na fb :)

anika82, Agulaa30, katepr, olkakarolka, Asia8787, Sanka, Agnuka lubią tę wiadomość

Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
    Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
    Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs

iv09jw4z732yf0w9.png
  • wisienka94 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi urosły gdzieś o 2 rozmiary i mam nadzieję, że na tym koniec hehe a tak to tylko sutki mnie bolą

ex2be6ydx4ywz9g3.png
    gg64qtkf6j6uj0vc.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisienka94 wrote:
    Mi urosły gdzieś o 2 rozmiary i mam nadzieję, że na tym koniec hehe a tak to tylko sutki mnie bolą
    Az zazdroszczę :P daj troche :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez juz dwa rozmiary... a gdzie potem jeszcze :/ dla mnie to za duzo...

Mi wmawiaja chlopaka bo jem kwasne a nie moge tknac slodkiego jak ja uwielbialam kiedys... ladna mam urode, zdarzy sie pryszcz raz na pare tygodni, silne objawy niby na chlopca... moze dzis sie dowiem ;)

Za to moja kolezanka co jest z ciaza miesiac do przodu zre slodkie jak opetana, pryszcze ma i nie daje rady opanowac cery, i mowili jej dziewczynka a bedzie na 100 % Filipek ;p wiec ja nie wierze w te gadki.

dZhdp1.png

• wisienka94 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    Az zazdroszczę :P daj troche :P
    Z chęcią bym oddała. Wolałam wcześniejsze mniejsze piersi takie C było akurat :)

ex2be6ydx4ywz9g3.png
    gg64qtkf6j6uj0vc.png
  • wisienka94 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi tez juz dwa rozmiary... a gdzie potem jeszcze :/ dla mnie to za duzo...

Mi wmawiaja chlopaka bo jem kwasne a nie moge tknac slodkiego jak ja uwielbialam kiedys... ladna mam urode, zdarzy sie pryszcz raz na pare tygodni, silne objawy niby na chlopca... moze dzis sie dowiem ;)

Za to moja kolezanka co jest z ciaza miesiac do przodu zre slodkie jak opetana, pryszcze ma i nie daje rady opanowac cery, i mowili jej dziewczynka a bedzie na 100 % Filipek ;p wiec ja nie wierze w te gadki.

Mnie akurat odrzuciło od słodkiego ale cera okropna :( i prawdopodobnie synuś będzie :) to nie ma znaczenia, ktoś kiedyś wymyślił taką zależność ale jak widać się nie sprawdza

ex2be6ydx4ywz9g3.png
    gg64qtkf6j6uj0vc.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisienka94 wrote:
    Mnie akurat odrzuciło od słodkiego ale cera okropna :( i prawdopodobnie synuś będzie :) to nie ma znaczenia, ktoś kiedyś wymyślił taką zależność ale jak widać się nie sprawdza

Dokładnie :)

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    My juz po :)
    59,6mm
    Lozysko przednia sciana wysoko
    Wody w normie
    Ryzyko niskie. Bardzoooo niskie.
    Zdrowy czlowiek najprawdopodobniej chlopiec.
    Jesli lekarz sie nie pomylil to I dla mnie siusiakow tym razem starczylo :)
    Jestem przeszczesliwa.
    Zdjecie z usg dodalam na fb :)

super :D ale zdjęcia nie mogę odkopać na fb :P

dZhdp1.png

• Sylwunis Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po prenatalnych, które tym razem się udały, ale lekarz też musiał pukać głowicą w brzuch ale leniuszek się obrócił, i tak jest o 3 dni starszy niż termin z OM, ma 8,07cm kość nosowa widoczna, NT 1,5. Wszystkie parametry w normie następną wizyta za 4 tyg. I wtedy na bank poznamy płeć chyba, że się nie pokaże :), Teraz nawet nie pytałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:35

olkakarolka, Agnuka lubią tę wiadomość

p19ugzu3pxudumn2.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ