STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulaa30 wrote:Ja mam parcie na słodkie i jak byłam na usg to lekarz sie zdziwił ze maleństwo niezle wariuje... hehe a nie wiedziałam ze tak maleństwo reaguje na zjedzenie słodyczy... a nie ma dnia zebym nie zapychała sie słodkim.... az strach ile ja przytyje hehe.. a są tu jakieś mamy spodziewające sie córeczki i mające taki apetyt na słodkie?? czy to zabobon??
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Mam koszmarne zawroty głowy dziś. Muszę leżeć
-
Ja od pięciu tygodni jak nie lepiej nie czuje nic, zdarzy się jeden dzień,że zabolą ale tak to nie
za to rosną ;/
-
spaceangel wrote:Spodziewam się córki. Słodkie mnie odrzuca i mi nie smakuje. Przed ciąża uwielbiałam
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
MonaLiza wrote:A jak u Was z bólem piersi ? U mnie bolą słabiej.
a szkoda...w poprzedniej.ciazy tez tak mialam ...
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Mi bolą po nocy. Dziwne że tylko wtedy. A co do samopoczucia to w końcu dłuższy czas nie wymiotowałam. Ale coraz częściej czuje brzuch. Ciąży mi i pobolewa. Chyba muszę zwolnić w życiu.wczorak jak pół dnia leżała było lepiej. Miała któraś lek scopolan? To odpowiednik nospy
-
MonaLiza wrote:Mnie bolą jak dotknie. Z sikaniem też mniej. Chociaż nadal raz w nocy wstaje co mnie wnerwia. Cycki mi niestety nie rosna chyba że minimalnie
-
My juz po
59,6mm
Lozysko przednia sciana wysoko
Wody w normie
Ryzyko niskie. Bardzoooo niskie.
Zdrowy czlowiek najprawdopodobniej chlopiec.
Jesli lekarz sie nie pomylil to I dla mnie siusiakow tym razem starczylo
Jestem przeszczesliwa.
Zdjecie z usg dodalam na fbanika82, Agulaa30, katepr, olkakarolka, Asia8787, Sanka, Agnuka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
wisienka94 wrote:Mi urosły gdzieś o 2 rozmiary i mam nadzieję, że na tym koniec hehe a tak to tylko sutki mnie bolą
daj troche
.
-
Mi tez juz dwa rozmiary... a gdzie potem jeszcze
dla mnie to za duzo...
Mi wmawiaja chlopaka bo jem kwasne a nie moge tknac slodkiego jak ja uwielbialam kiedys... ladna mam urode, zdarzy sie pryszcz raz na pare tygodni, silne objawy niby na chlopca... moze dzis sie dowiem
Za to moja kolezanka co jest z ciaza miesiac do przodu zre slodkie jak opetana, pryszcze ma i nie daje rady opanowac cery, i mowili jej dziewczynka a bedzie na 100 % Filipek ;p wiec ja nie wierze w te gadki. -
Seli wrote:Mi tez juz dwa rozmiary... a gdzie potem jeszcze
dla mnie to za duzo...
Mi wmawiaja chlopaka bo jem kwasne a nie moge tknac slodkiego jak ja uwielbialam kiedys... ladna mam urode, zdarzy sie pryszcz raz na pare tygodni, silne objawy niby na chlopca... moze dzis sie dowiem
Za to moja kolezanka co jest z ciaza miesiac do przodu zre slodkie jak opetana, pryszcze ma i nie daje rady opanowac cery, i mowili jej dziewczynka a bedzie na 100 % Filipek ;p wiec ja nie wierze w te gadki.
Mnie akurat odrzuciło od słodkiego ale cera okropnai prawdopodobnie synuś będzie
to nie ma znaczenia, ktoś kiedyś wymyślił taką zależność ale jak widać się nie sprawdza
-
wisienka94 wrote:Mnie akurat odrzuciło od słodkiego ale cera okropna
i prawdopodobnie synuś będzie
to nie ma znaczenia, ktoś kiedyś wymyślił taką zależność ale jak widać się nie sprawdza
Dokładnie -
sallvie wrote:My juz po
59,6mm
Lozysko przednia sciana wysoko
Wody w normie
Ryzyko niskie. Bardzoooo niskie.
Zdrowy czlowiek najprawdopodobniej chlopiec.
Jesli lekarz sie nie pomylil to I dla mnie siusiakow tym razem starczylo
Jestem przeszczesliwa.
Zdjecie z usg dodalam na fb
superale zdjęcia nie mogę odkopać na fb
-
My po prenatalnych, które tym razem się udały, ale lekarz też musiał pukać głowicą w brzuch ale leniuszek się obrócił, i tak jest o 3 dni starszy niż termin z OM, ma 8,07cm kość nosowa widoczna, NT 1,5. Wszystkie parametry w normie następną wizyta za 4 tyg. I wtedy na bank poznamy płeć chyba, że się nie pokaże
, Teraz nawet nie pytałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:35
olkakarolka, Agnuka lubią tę wiadomość