STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zośkaaa wrote:W 16tc lekarz z dobrym okiem i sprzetem powinien już widzieć. Widzisz Paulina dzis poznała płeć, a jest w połowie 16tc. Ja tez liczę, ze jutro poznam płeć. Ale tak naprawdę gdy maluch nie będzie chciał sie pokazać, to ani lekarz, ani sprzęt nic nie zdzialaja
11.2017 - aniołek 8tc
-
Alias wrote:Dziewczyny czy mi się wydaje czy mniej piszecie?
Nie wydaje Ci się jesteśmy na fb i to pewnie dlategojak chcesz dołączyć to zapraszam do mnie na priv
-
sallvie wrote:Ja tez nie mam preferencji co do plci w porownaniu z pierwsza ciaza
Ale fajnie by bylo miec chlopca bo
a) bylaby parka w domu
b) pierwszy chlopak w rodzinie
c) zaszalalabym z ciuszkami bo dla dziewczynki takiej okazji nie mialam
d) nie mamy imienia ktore nam sie mega podoba dla cory a za to dla chlopca milion
he pewnie ze prawda aby zdrowe ale ja w podswiadomosci chcialam dziewczynke bo mam chlopca maz tez chcial dziewuche chcialam poszalec wtych sukienkach opaskach i tak dalej bo dla dziewczynki jest mega ubrank i wybor dla chlopc nie do konca... dla chlopca imie odraz wiedzlam jakie a dla dziewczynki nie... a wiec tlumacze sobie ze musi byc jak jest. i tak juz nie bede wiecej razy probowala... koniec po porodzie warsztat zamykamy -
Agulaa30 wrote:dziewczyny a powiedzcie kiedy mozna isc na usg oczywiście prywatnie zeby poznac w końcu płeć?? Na prenatalnych nie chciał mi powiedzieć
chyba nie był pewien ...i nie wiem czy czekac i isc w okolicach 20 tyg? czy moze wcześniej ?
no mnie powiedziala dzis ze na 99 %. zobaczymy czy potwierdzi to 23 lekarz prowadzacy.. 17 ide odebrac krew z prenatalnych i wizyta i genetyka i opis boje sie bardzo -
toyotarav4 wrote:no mnie powiedziala dzis ze na 99 %. zobaczymy czy potwierdzi to 23 lekarz prowadzacy.. 17 ide odebrac krew z prenatalnych i wizyta i genetyka i opis boje sie bardzo
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
spaceangel wrote:też macie takie lęki że jest coś nie tak? mówię o takich kompletnie bezpodstawnych.. 3 lipca miałam prenatalnko e wszystko było z małą w porządku. Tydzień minął a ja już mam głupie myśli
Chyba byłabym spokojna tylko jakbym miała usg w pokoju i umiała z niego
tak zgadzam sie dlatego ja dzis polecialam na usg do pomocniczego lekarza bylam rowno tydzien temu a od wczoraj mega stres ze czy oby jest wszystko ok....to jest nienormalne. mysle coraz bardziej o detekore -
spaceangel wrote:zazdroszczę Wam że już coś kupujecie
ja dopiero oglądam. Ale na kupowanie jeszcze nie jestem gotowa. Mimo że prenatalne wyszły super przez ten brak objawów ciąży ciągle mnie za bardzo strach blokuje
glowa do gory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 21:41
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY
.
-
Seli wrote:ja mam z h&m 36
38 wzięłam z myślą na "później" ale wiszą mega na mnie, moze podrosnę
dość wysoka jestem też i wiele spodni jest za krótkich.
Apropos facebooka jakoś mi tutaj lepiej. Tam za dużo wątków. Jedna pod druga pisze jakoś brak mi tam ogarnięcia -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Mogę Ci odstąpić wizytę 6 sierpnia, jeśli chcesz? Bo ja idę teraz 23.07 i 10.08
6.07 wyjeżdżamy jużjakby był 4 albo 5 byłoby super
-
MonaLiza wrote:38 noszę normalnie lub 40. Ostatnio przed ciąża nieco przytylam A teraz to wiadomo
dość wysoka jestem też i wiele spodni jest za krótkich.
Apropos facebooka jakoś mi tutaj lepiej. Tam za dużo wątków. Jedna pod druga pisze jakoś brak mi tam ogarnięcia
a ja za to niska bo 165 i są za długie -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Mam jeszcze zarezerwowane 2 sierpnia na 18.30 jakbyś chciała?
Ojeśli Ci nie potrzebny to chętnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny