STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli przenosisz zobaczysz :p
dlatego laski nie pisałam że zawsze po terminiea o wiele wcześniej to już patologia i bym nie chciała. Tak od 38tc moge rodzić :p
Już po wizycie nt 1.4 wszystko na miejscu. Maluch ma 64,8mmkolejna wizyta 'krotka'10 sierpnia :p
Sylwunis, olkakarolka, Asia8787, Agnuka lubią tę wiadomość
-
katepr wrote:Obstawiam że nie bedziesz musiała jesli oczywiscie lekarze nie zdecyduja o wczensiejszym rozwiązaniu bo to inna kwestia
moze bedziesz tą farciarą ktora urodzi dzien lub dwa przed terminem albo tyle po
Dzień ok ale nie więcejpoza tym, no jak tak tu piszą dziewczyny to rzadko która przenosi
no ale co będzie to będzie
Ja raczej nie mam co liczyć na cc czy jakieś wspomagacze bo gin na razie widzi, że ciąża jest super książkowa
i zawsze mówi to tak jakby w moim przypadku było to jakoś... nienormalne
-
Ja pierwszą urodziłam 3 tyg przed terminem. A gdyby nie szpital to pewnie wcześniej bym urodziła. Teraz chciałabym urodzić tak jak mam termin. Co prawda już teraz lekarz mówił że on chciałby znowu zrobić cc
Więc jest szansa na ten termin -
katepr wrote:Seli ale ja Ci piszę na podstawie swojej wiedzyi wielu kobiet a nie kilku znajomych/ rodziny ktore nie przenosiły. Naprawde wiecej pierworódek rodzi bliżej 40tyg a nie wczesniej
wyjątki zawsze są
Musze Ci zaufachehehe
-
Moja siostra pierwszą córkę urodziła idealnie w terminie. Druga trzy tygodnie przed terminem. Żeby było śmiesznie, to obie urodzone w czasie pełni, kiedy porodowki pękają w szwach. Więc jak na mnie podziała pełnia to święta będą w szpitalu, bo pełnia przypada na 22 grudnia, a ja mam termin na 30
Wolałabym żeby urodził się w styczniu, najlepiej 5 (nasza 11 rocznica zwiazku).
-
Paulina_2603 wrote:Moja siostra pierwszą córkę urodziła idealnie w terminie. Druga trzy tygodnie przed terminem. Żeby było śmiesznie, to obie urodzone w czasie pełni, kiedy porodowki pękają w szwach. Więc jak na mnie podziała pełnia to święta będą w szpitalu, bo pełnia przypada na 22 grudnia, a ja mam termin na 30
Wolałabym żeby urodził się w styczniu, najlepiej 5 (nasza 11 rocznica zwiazku).
-
Paulina_2603 wrote:21 stycznia
To wtedy ja sie pisze na porodowke !
Termin z usg + urodziny mezaPaulina_2603, Chrumka, MaryAnn lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ja ogolnie mam tyle dat w styczniu zeby urodzic
ciekawa jestem czy w ktoras trafimy
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Jak pisałam na fb to i tutaj... Maleństwo rośnie, wszystko prawidłowo. Ma już 117g
ruchy czuje i potwierdził to lekarz, więc fajnie w sumie...
Obsuwa była więc popsuło to moje plany dzisiejsze... i o. Nie poznałam płciolkakarolka lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Seli pierworódki raczej rodzą po terminie :p
Ja chętnie urodzę 2 tyg przed, ale nie więcej
Ja dziś również wizytuję, prenatalne mam na 11
Tez mam taka wiedze. Gdyby mi pierwszego porodu nie wywolywano to pewnie urodzilabym ze 2 tyg po terminie. Chociaz mam teorie ze nigdy sie samej u mnie nie zacznie i zawsze skonczy sie wywolywaniem
Jesli ja mam date 20 lub 25.12 to juz chetnie urodze tez na poczatku grudnia. Chyba nie wytrzymam do stycznia. Zreszta w tej ciazy tez juz bardzo chcialam rodzic ok 37 tygodnia.
Skora mi zaczela pekac ok 36 tygodnia i do samego 40 tc tak na nia patrzalam a dzidzia rosla ...
-
U nas też prawdopodobnie chłopak na 100% Seweryn.
Jak mu się zmieni na dziewczynkę będzie JowitaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs