STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Też wizytuje w piątek, ale dopiero o 18,jednak dużo łatwiej "doczekać sie" jak małe już fika
Dokładnie, o wiele łatwiej to przeczekać

Aniołek
[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek
[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Ojjj tak. Trochę to uspokajaZośkaaa wrote:Dokładnie, o wiele łatwiej to przeczekać

Zosiu daj później znać kiedy masz następną wizytę, to ja jutro może zapiszę się koło Ciebie
A my dziś świętujemy 4 rocznicę ślubu
W następną będziemy już pełną rodziną
spaceangel, Zośkaaa, Agnuka, OlinkaO, Sanka lubią tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Ojjj tak. Trochę to uspokaja

Zosiu daj później znać kiedy masz następną wizytę, to ja jutro może zapiszę się koło Ciebie
A my dziś świętujemy 4 rocznicę ślubu
W następną będziemy już pełną rodziną
Jasne Paulinko, że dam znać
Wyciagne siłą zdjęcie i też wkleję 
Myślę, że kolejna wizyta będzie jakoś dwa tygodnie po połówkowych bo to akurat miną mniej.wiecej 4 tygodnie od dzisiejszej.
Chyba zaczynam się lekko stresowac, pewnie niepotrzebnie i już czuję, że glowa mnie boli, trochę mi niedobrze, masakra
Ale tak mam w ciąży przed wizytami.
No i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! My mieliśmy drugą rocznicę w minioną sobotę, 4 sierpnia

Aniołek
[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek
[*] 02.2018 5/6tc
Dziewczyny, chyba od wczoraj czuje ruchy
Takie jakby kopnięcia od środka, że aż brzuch się rusza. Początkowo myślałam, że to jelita, bo ostatnio częściej biegam do kibelka, ale skoro brzuch podskakuje, to chyba dzidzia kopie? Jak myślicie?
My 7 lat po ślubie. Kiedy to zleciało..

-
agniesja wrote:U nas w piątek 5 rocznica ślubu, drewniana

Dziewczyny, tak przy okazji, czy miałyście w swoich małżeństwach jakieś takie poważniejsze kryzysy i wyszliście z nich?
Ja nie. I wątpię by coś się wydarzyło. Mąż jest bardzo spokojnym i opanowanym człowiekiem, nie lubi się kłócić, wszystko załatwiamy rozmową, no czasem z mojej strony małym foszkiem
Ale nie umiem się na niego długo gniewać. Złoty człowiek
agniesja lubi tę wiadomość

Aniołek
[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek
[*] 02.2018 5/6tc
Magdoczka wrote:Dziewczyny, chyba od wczoraj czuje ruchy
Takie jakby kopnięcia od środka, że aż brzuch się rusza. Początkowo myślałam, że to jelita, bo ostatnio częściej biegam do kibelka, ale skoro brzuch podskakuje, to chyba dzidzia kopie? Jak myślicie?
My 7 lat po ślubie. Kiedy to zleciało..
Myślę, że to ruchy
Też właśnie odczuwam małe kopniaczki albo ocieranie jakby calą długością ciałka
Magdoczka lubi tę wiadomość

Aniołek
[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek
[*] 02.2018 5/6tc
Nie mieliśmy kryzysu w małżeństwie i oby tak dalej. Oboje jesteśmy spokojnymi ludźmi, jeśli jest coś nie tak to rozmawiamy o tym i idziemy na kompromis. Myślę też, że to co przeszliśmy, tracąc trzy ciążę, tylko umocniło nasz związek. Moja przyjaciółka powiedziała, że przez to wszystko nic nie będzie w stanie nas ruszyćagniesja wrote:U nas w piątek 5 rocznica ślubu, drewniana

Dziewczyny, tak przy okazji, czy miałyście w swoich małżeństwach jakieś takie poważniejsze kryzysy i wyszliście z nich?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 12:27
Zośkaaa, agniesja lubią tę wiadomość
-
My również mamy dzisiaj wizytę, denerwuje się bo to dopiero o 17. Po takich wiadomościach od cotton nie mogę spać spokojnie. Mi się wydaje, że również czuję ruchy ale nie jestem pewna bo to zupełnie inaczej niż w dwóch poprzednich, ja czuję takie jakby przesuwanie poniżej pępka lekko po prawej stronie i po środku. Problemów z jelitami nie mam ani z zaparciami więc może to już to. Oby bo bym się uspokoiła a tak jestem kłębkiem nerwów przed wizytą.