STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcialabym mieć pokoj dla drugiega dziecka no ale niestety, bedzie z nami w sypialni i już czuję ze sie nie wyspię, przede wszystkim nerwowo chyba nie wyrobie :p chyba ze faktycznie tak jak wszyscy mowia przy 2 dziecku jest wiekszy "luz w dupie" ale ja jestem taka że wątpie. Synek od początku jest w swoim pokoju i bylo ekstra , teraz się obawiam.
-
Paulina_2603 wrote:Właśnie odpisała
Nospa 3×1, magnez 3×1, Aspargin 3×1. Ściągnęła myślami.
W razie czego, jaki magnez kupisz?
Czy Ty zazywasz jakiś progesteron?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Nospa nie pomaga na spinanie macicy jako takiej. Bardziej na nieprzyjemny ból temu towarzyszący. Jak biorę nospę to twardnienia są po prostu bardziej znośne bo ból jest mniej odczuwalny ale twardnienie od tego nie ustępuje. Ponoć magnez na to pomaga ale u mnie nie ma rezultatu
11.2017 - aniołek 8tc
-
Zośkaaa wrote:W razie czego, jaki magnez kupisz?
Czy Ty zazywasz jakiś progesteron? -
Paulina_2603 wrote:Tak, biorę Lutagen. Wzięłam właśnie ostatnią tabletkę, bo na wizycie ginka kazała odstawić. Jutro pójdę do zaprzyjaźnionej apteki po Dupka lub Lutagen. Nie zaszkodzi. A magnez biorę Magmil.
Mi już kazała zejsc z dupka, w piątek odstawiam całkowicie. Ale pozostaje na Luteinie podjezykowej nadal. 2x2 tabletki. A też mi ginka mowila, że z Duphastonem nie ma co przesadzac bo dziecko może miec problemy z pecherzem... Tak więc wole sie posluchac i zostac tylko na luteinie.
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Mammamia, ogladalam sobie tutorial szycia kokonu na youtube i faktycznie nie ma w tym wielkiej filozofii
Jak duzy jest Twoj kokon?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
nick nieaktualny
-
termin mam na 29.01
jestem po 2 iui, 4 ivf - lekarze (4 lekarzy z 3 klinik leczenia niepłodności) stwierdzili, że nie mamy szansy na własne dziecko
u mnie nie było co zbierać, haszimoto, a mąż miał fragmentację dna plemnika skopaną
przygotowywaliśmy się do adopcji komórki lub zarodka, tzn.zbieraliśmy kase
no i mam 41 lat, wszystko do kupy wzięte sugerowało adopcję kolejnego psa lub kota, bo dzieci to raczej nie będzie
starania z lekarzami od 2013, w sumie ok 9 lat
70cs okazał się mega niespodzianką, do tej pory nie możemy się pozbierać
taki nasz mały cud, bez wspomagania, jakiś maluch pancerny nam się trafił, bo w czasie kiedy powinnam się oszczędzać, to nie wiedziałam, że jestem w ciąży i ciężko pracowałam przy organizacji kilkudniowego spotkania na 150 osób. Dużo dźwigania, stresu i biegania.
prenatalne miałam 17.07 (wszystko ok), a połówkowe mam 18.09...dopiero
w związku z tym idę w pon na usg prywatnie, bo nie mogę się doczekać, żeby malucha zobaczyć, no i czy wszystko w porzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 18:13
Czarodziejka, katepr, Zośkaaa, Seli, OlinkaO, Marin, olkakarolka, MaryAnn, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieję
na ovu przeżyłam już tyle ciąż, niektóre dziewczyny zdążyły juz dwójkę urodzić, a my nic
na testach nawet orła cienia nie było
i tu taka niespodzianka
po prenatalnych nipt nam proponowali, ale skoro wyniki są ok i na usg też taak było daliśmy sobie spokój z dalszymi badaniami
z amnio też na razie zrezygnowaliśmy
widzę, że większość z Was jest dużo przede mną, więc przetrzecie szlaki -
Reni witaj! Cudownie się czyta takie historie
Znam jeszcze dziewczyne tutaj z forum, która starala się 15 lat, jakieś półtora tygodnia temu urodziła zdrowego synka. Co prawda przez IVF, ale grunt to walka i dazenie do celu!
Już niedlugo przytulisz maluszka, czas zleci, sama nie wiem kiedy mi polowa zlecialaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 20:53
Reni lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019