STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
olkakarolka wrote:Miejmy nadzieję, że Ci przejdzie
No tak jak patrzę na siatkę centylową, to tak połowie jest. Bo teraz mi wychodzi 23+6, tylko już mi się nie chce zmieniać w suwaczku
to u mnie na tym etapie miał 550 -
Dajcie linka do jakiejś dobrej siatki centylowej. Też popatrzę. Narazie z tego co ja znalazłam moje dziecko widać waży w normie.
Seli? Polepszyło się? Wyszłaś?
Właśnie od przyszłego tygodnia rozejrze się za cieplejsza kurtka zimowa i czapką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 19:07
-
olkakarolka wrote:Ja to się czaję na jakieś szersze buty bo stopy mi puchną.. ;x i nic nie ma ciekawego w sklepach..
My po wizycie, Grześ waży 650g i wszystko jest w porządku. Przy kolejnej wizycie dostanę receptę na szczepionkę odnośnie konfliktu serologicznego.
Seli, a może tak się mały ułożył, że Ci ciągle nie dobrze..
Super że u Grzesia wszystko ok.
Właśnie ja nie dostałam recepty podobno można dostać bez recepty bez problemu byłam narazie w jednej aptece i był problem. -
Co do sposobow na przeziebienie, we wtorek zaczęło mnie łapać, zaczęłam leczenie mlekiem z masłem, miodem i czosnkiem (mi to bardzo smakuje
), do tego syrop z cebuli, inhalacje z sody oczyszczonej, majeranku i daje jeszcze po torebce rumianku i szałwi, no i mam syrop i pastylki Prenalen. I w gotowosci Tantum Verde w aerozolu. Jest już lepiej niż we wtorek.
Pełna apteka leków, a niczego nie możemy...
I jeszcze robię płukanki nosa z soli fizjologicznej.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
olkakarolka wrote:Ale jak mnie pamięć nie myli to wcześniej dużo rósł więc może po prostu teraz Ci zwolnił
U mnie wcześniej był w tej dolnej granicy
Wlasnie on tez w tej dolnej... to mi sie kropki mylily ;p jakos tak nie zwracalam uwagi dopoki lekarz mi nie wytlumaczyl co i jak... ale na wczesniejszym etapie moze tak sie nie zwraca uwagi. Wedlug belly, tabelki takiej mojej domowej z ksiazki jest na dolnej, wedlug internetow roznie ;p ale nie przekracza tego sredniego. -
Kendy wrote:Dajcie linka do jakiejś dobrej siatki centylowej. Też popatrzę. Narazie z tego co ja znalazłam moje dziecko widać waży w normie.
Seli? Polepszyło się? Wyszłaś?
Właśnie od przyszłego tygodnia rozejrze się za cieplejsza kurtka zimowa i czapką.
Wyszlam ale srednio lepiej bylo. Teraz jest ok, musialam sie nagimnastykowac, troche sie pobalam i minelo ;p -
Na pewno najlepsze z pianki termoelastycznej ale podejrzewam ze taki materac kosztuje kilkaset zl.. mielismy kokos pianka kokos i sie fajnie sprawdzil
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Dzień dobry
mąż mi robi śniadanko, wypiliśmy kawkę
O 13 mam obronę, potem mamy iść na burgera w nagrodęZastanawiam się w co się ubrać.
Lisa24, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
No my właśnie myślimy nad kokos-pianka-kokos. Siostra miała gryka-kokos i pojawiły się robaki. To podobno bardzo częste w tych materacach.
Wczoraj dostalismy od znajomego dwie siaty ciuszkowZnowu będzie pranko
-
Magdoczka wrote:I witam się w 27 tygodniu = trzecim trymestrze
skończony 27 czyli (27+) to jest III trymestr, teraz 26+ to ostatni tydzień IIprzynajmniej tak jest według belly
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
U mnie wczoraj dyskoteka w brzuchu była:)po 23:) jeszcze tak intensywnie i mocno nie szalał synek. Wszyscy zadowoleni a najbardziej tatuś.W końcu porządnie poczuł i zobaczył. Noi synuś dawał kopniaczki na życzenie tatusia.Do tej pory zawsze się uspokajał jak tata chciał popatrzeć czy przyłożył rękę.
Seli
Powodzonka. Trzymam kciuki!
Smacznego burgera.
U mnie 3 trymestr w październiku zaczynam wg mojej aplikacji 11.10.
Czyli 28+1
Miłej sobotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:29
Seli lubi tę wiadomość