SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umyłam wczoraj okna powoli, ale mam 3 średnie i dwa małe do mycia i do tego mam maszynkę do mycia okien to nie mam przy czym się namachać. U mamy są wielkie okna i tez mnie do nich już nie dopuszcza, bo tak to zawsze jej myłam :)

Kendy pewnie masz racje :D mądre te dzieci ;) odpoczywaj spokojnie, każdej czasami należy się taki dzienny reset :))

klz99vvjhysycx8i.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obroniona na 5 :D pochwalona na forum, nazwana perelka i zachecona do robienia doktoratu :p.hahaha

Paulina_2603, Sylwunis, spaceangel, Magdoczka, Lisa24, olkakarolka lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Marin Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo!!!

Seli lubi tę wiadomość

qdkk20mmaxfz3x0q.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli
    Brawo!!!! Gratulacje !!!

Ale fajny dzień.Słodkie lenistwo... Obiadek zrobiony i podany przez męża ( stripsy i skrzydełka a'la KFC z sałatką z vinegretem,uwielbiam.)
    Teraz słuchamy muzyczki, mały tańcuje.:)

A Wam jak mija sobotka?

Seli lubi tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Sylwunis Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Sali:)

Ja tam 2 domu robię wszystko, w poprzedniej ciąży też robiłam, może dlatego miałam taki lekki i bajeczny poród:D, dzisiaj wymieniłam świetlówki w firmie, co łatwe nie jest bo są długie i musiałam wejść na krzesło, teraz siedzę i sprzątam generalnie dom, bo mnie szlag trafia jak dzieciaki brudzą i narzeczony też, a że dzisiaj dzieciaki u dziadków, narzeczony ma koncert to ja mam spokój i ciszę :D

Seli lubi tę wiadomość

p19ugzu3pxudumn2.png
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;-)dawno mnie tu nie było ale trochę innych spraw na głowie miałam...
    Seli gratuluję!
    8485 u mnie też ból krocza i pachwin dodatkowo, ledwo co się ruszam...
    Co do mycia okien to ja od początku ciąży odpuściłam sobie ale to że względu na zawroty głowy

Seli lubi tę wiadomość

oar83e3kprndadbz.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwunis
    Fajnie,pozazdrościć. Nie każdy jednak tak dobrze przechodzi ciążę . Ja chcąc nie chcąc muszę się trochę ze sobą " niunkac" Obydwie ciążę od początku zagrożone,leżące,z krwawieniami teraz skurcze i i zalecenie odpoczynku. Jednak nie leże całymi dniami.Jak sa dzieci, są obowiązki,których odłożyć nie można, ale w kwesti prac domowych robie co muszę a czego nie muszę rezygnuje. Musiałam się nauczyć prosić o pomoc a to nie łatwe,zawsze lubię zrobić wszystko sama:)Ale teraz nie ja jestem najważniejsza.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:18

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy do domu, był spacer, burger i teraz kawka z ciasteczkiem w domu :)
    Jakoś tak się zeszło nam ze wszystkim... :P Chyba dziś wiele nie porobię.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli świętuj a nie sprzątaj:-D

Seli lubi tę wiadomość

oar83e3kprndadbz.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa wrote:
    Seli świętuj a nie sprzątaj:-D

no już naświętowałam się :P

dZhdp1.png

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że tak:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie że jak pojadę z tym bólem na ip to mnie wyśmieją? Bo powiem szczerze że boli i uprzykrza to funkcjonowanie... Nie wiem czy nie panikuje za bardzo

oar83e3kprndadbz.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam potrzebę zrobienia porządku z regałem :P no i jak będę miała ułożone co do oddania to szybciej się pozbędę :)

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa wrote:
    Dziewczyny myślicie że jak pojadę z tym bólem na ip to mnie wyśmieją? Bo powiem szczerze że boli i uprzykrza to funkcjonowanie... Nie wiem czy nie panikuje za bardzo

jak Cię niepokoi i bardzo boli to jedź... U mnie było nieznośnie ale właśnie okazało się,że mam bakterie.

dZhdp1.png

• spaceangel Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrtaa jedź jak bardzo boli i nie zastanawiaj się to może być cokolwiek infekcja, pęcherz, rozejście spojenia łonowego a może nie być nic tylko rosnąca macica. Dla własnego bezpieczeństwa jedź i daj znać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 18:55

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • katepr Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym akurat nie jechala bo bedziesz pewnie czekac dlugo a co Ci poradzą na to? Paracetamol jak mocno boli, nawet jie sprawdza czy infekcja , to juz lepiej sobie badania zrobic :p ale to moje zdanie :p

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Sylwunis Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Sylwunis
    Fajnie,pozazdrościć. Nie każdy jednak tak dobrze przechodzi ciążę . Ja chcąc nie chcąc muszę się trochę ze sobą " niunkac" Obydwie ciążę od początku zagrożone,leżące,z krwawieniami teraz skurcze i i zalecenie odpoczynku. Jednak nie leże całymi dniami.Jak sa dzieci, są obowiązki. Ale w kwesti prac domowych robie co muszę a czego nie muszę rezygnuje. Musiałam się nauczyć prosić o pomoc a to nie łatwe,zawsze lubię zrobić wszystko sama:)Ale teraz nie ja jestem najważniejsza.:)

Oczywiście, co innego zagrożona ciąża, ja mówię wyłącznie o takiej bezproblemowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:18

Kendy lubi tę wiadomość

p19ugzu3pxudumn2.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, szkola rodzenia online jest bezplatna.
    Okna myje. Początkowo na raty np.po jednym, ale z dwa tygodnie temu wszystkie jednego dnia umylam sobie powolutku. Korzystalam z dobrego samopoczucia i braku bolesci i nadal korzystam gdy jest coś do zrobienia ;)

Udało mi się pomalowac łóżeczko dwoma warstwami :) Czeka mnie jeszcze ostatnia trzecia, ale pedzelek stracił swoją moc, muszę kupić ze dwa nowe :)
    A teraz ogladamy mecz siatkowki :)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 29 września 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatrzymali mnie w szpitalu, z dzidzia ok, skorczy brak, szyjka ok. Podejrzewają bakterię, jutro będę miała robione badania...

oar83e3kprndadbz.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli gratuluje !;)

Marrtaa na pewno będzie wszystko dobrze, mocno trzymam kciuki za Was :* daj znać jak będzie już coś wiadomo

klz99vvjhysycx8i.png
‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ