STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja umyłam wczoraj okna powoli, ale mam 3 średnie i dwa małe do mycia i do tego mam maszynkę do mycia okien to nie mam przy czym się namachać. U mamy są wielkie okna i tez mnie do nich już nie dopuszcza, bo tak to zawsze jej myłam
Kendy pewnie masz racjemądre te dzieci
odpoczywaj spokojnie, każdej czasami należy się taki dzienny reset
)
-
Obroniona na 5
pochwalona na forum, nazwana perelka i zachecona do robienia doktoratu :p.hahaha
Paulina_2603, Sylwunis, spaceangel, Magdoczka, Lisa24, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Seli
Brawo!!!! Gratulacje !!!
Ale fajny dzień.Słodkie lenistwo... Obiadek zrobiony i podany przez męża ( stripsy i skrzydełka a'la KFC z sałatką z vinegretem,uwielbiam.)
Teraz słuchamy muzyczki, mały tańcuje.
A Wam jak mija sobotka?Seli lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Sali:)
Ja tam 2 domu robię wszystko, w poprzedniej ciąży też robiłam, może dlatego miałam taki lekki i bajeczny poród:D, dzisiaj wymieniłam świetlówki w firmie, co łatwe nie jest bo są długie i musiałam wejść na krzesło, teraz siedzę i sprzątam generalnie dom, bo mnie szlag trafia jak dzieciaki brudzą i narzeczony też, a że dzisiaj dzieciaki u dziadków, narzeczony ma koncert to ja mam spokój i ciszęSeli lubi tę wiadomość
-
Hej;-)dawno mnie tu nie było ale trochę innych spraw na głowie miałam...
Seli gratuluję!
8485 u mnie też ból krocza i pachwin dodatkowo, ledwo co się ruszam...
Co do mycia okien to ja od początku ciąży odpuściłam sobie ale to że względu na zawroty głowySeli lubi tę wiadomość
-
Sylwunis
Fajnie,pozazdrościć. Nie każdy jednak tak dobrze przechodzi ciążę . Ja chcąc nie chcąc muszę się trochę ze sobą " niunkac" Obydwie ciążę od początku zagrożone,leżące,z krwawieniami teraz skurcze i i zalecenie odpoczynku. Jednak nie leże całymi dniami.Jak sa dzieci, są obowiązki,których odłożyć nie można, ale w kwesti prac domowych robie co muszę a czego nie muszę rezygnuje. Musiałam się nauczyć prosić o pomoc a to nie łatwe,zawsze lubię zrobić wszystko sama:)Ale teraz nie ja jestem najważniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:18
-
My wróciliśmy do domu, był spacer, burger i teraz kawka z ciasteczkiem w domu
Jakoś tak się zeszło nam ze wszystkim...Chyba dziś wiele nie porobię.
-
Marrtaa wrote:Seli świętuj a nie sprzątaj:-D
no już naświętowałam się -
Mam potrzebę zrobienia porządku z regałem
no i jak będę miała ułożone co do oddania to szybciej się pozbędę
-
Marrtaa wrote:Dziewczyny myślicie że jak pojadę z tym bólem na ip to mnie wyśmieją? Bo powiem szczerze że boli i uprzykrza to funkcjonowanie... Nie wiem czy nie panikuje za bardzo
jak Cię niepokoi i bardzo boli to jedź... U mnie było nieznośnie ale właśnie okazało się,że mam bakterie. -
Marrtaa jedź jak bardzo boli i nie zastanawiaj się to może być cokolwiek infekcja, pęcherz, rozejście spojenia łonowego a może nie być nic tylko rosnąca macica. Dla własnego bezpieczeństwa jedź i daj znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 18:55
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy wrote:Sylwunis
Fajnie,pozazdrościć. Nie każdy jednak tak dobrze przechodzi ciążę . Ja chcąc nie chcąc muszę się trochę ze sobą " niunkac" Obydwie ciążę od początku zagrożone,leżące,z krwawieniami teraz skurcze i i zalecenie odpoczynku. Jednak nie leże całymi dniami.Jak sa dzieci, są obowiązki. Ale w kwesti prac domowych robie co muszę a czego nie muszę rezygnuje. Musiałam się nauczyć prosić o pomoc a to nie łatwe,zawsze lubię zrobić wszystko sama:)Ale teraz nie ja jestem najważniejsza.
Oczywiście, co innego zagrożona ciąża, ja mówię wyłącznie o takiej bezproblemowejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:18
Kendy lubi tę wiadomość
-
Seli, szkola rodzenia online jest bezplatna.
Okna myje. Początkowo na raty np.po jednym, ale z dwa tygodnie temu wszystkie jednego dnia umylam sobie powolutku. Korzystalam z dobrego samopoczucia i braku bolesci i nadal korzystam gdy jest coś do zrobienia
Udało mi się pomalowac łóżeczko dwoma warstwamiCzeka mnie jeszcze ostatnia trzecia, ale pedzelek stracił swoją moc, muszę kupić ze dwa nowe
A teraz ogladamy mecz siatkowki
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019