STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 wrote:dziewczyny czy was tez tak boli krocze?
jak mnie pobolewało to oznaczało infekcję... po posiewie z szyjki wyszły bakterie, po antybiotyku jak ręką odjął. -
Seli powodzenia na obronie
U mnie Hania jak się nie odzywała to się nie odzywała a jak zaczęła to wczoraj o 2 w nocy spacerowałam wokół salonu żeby się wyciszyła i usnęła bo przechodziła sama siebieale wiadomo, wolę to, niż w druga stronę
)
Narazie, na szczęście, nie boli mnie nic a nictylko tętno daje mi w kość czasami, wczoraj miałam cały dzień powyżej 110, po tabletce spadło w końcu do 95 ale było znowu nie miarowe.. mam nadzieje ze nie ma to wpływu na maleństwo.
Dzisiaj mamy z mężem dzień gospodarczy w domuczyli dokańczamy wszystkie rzeczy jakie zostały i składamy komody
-
8485
W jakim sensie boli.?
Mi się zaczynają delikatne bóle ale jakby kości krocza. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Miednica się rozszerza. Przy przekręcaniu w nocy z boku na bok też czuje i nawet słysze jakby mi wszystko wśrodku chrupało i się przesuwało. Jakieś kości luźne sie robią ciało przygotowuje się do porodu.
Lisa24
To Ciebie córka już przyzwyczaja do bezsennych nocy i bujania jej do snu:)Sprytna mała już sobie urządza świat po urodzeniu jeszcze będąc w brzuszku:)
Miłego przygotowywania ale nie przemęczaj się za bardzo.
Ja mam dziś dzień laby. Wyrko i odpoczynek. Mąż zarządził.W sumie wczoraj się bardzo wystraszyłam. Miałam troche załatwiania i parę kursow autem i w pewnej chwili dostałam tak silnego skurczu macicy,że musiałam zatrzymac samochod i zjechac na pobocze i pooddychać gleboko. Dzidziuś domaga się jeszcze większego zwolnienia tempa. Mąż odwołał dzisiejszych gości i odpoczywam bezdyskusyjnie. W sumie przyda mi się. Na dobre wyjdzie ,napewno nie zaszkodzi. I od poniedziałku robię tylko to co naprawdę muszę.
Wam życzę też spokojnego weekendu i dużo odpoczynku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:51
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c977296c4c44.jpg
Mój motywatorWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 11:15
Magdoczka, Sylwunis lubią tę wiadomość
-
U nas materacyk już czeka - kokos-pianka.
Wzięłam się też za reszte łóżeczka, myślałam, że malowanie tych szczebli będzie mi się po nocy snilo
Zdazylam nalozyc tylko jedną warstwe farby, mam nadzieję, że dziś wezme się za drugą. A potem jeszcze trzecia
Zapisalam się na szkole rodzenia on-line. Ale nie wiem kiedy tam zajrzę
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
A płaciłaś za tą on-line? Czy można kiedy chce się ją popatrzeć? Zawsze jakaś dodatkowa wiedza.
-
Hej wszystkim:)
Seli powodzenia:) i smacznego:)
Powiedzcie proszę co myślicie o myciu okien? Czuje się ok, pogoda ładna, wszystko naszykowane A teściowa marudzi że nie wolno:)
Jutro mam odebrać od znajomej kilka worków ciuszkow i wózek, kupiliśmy już co prawda ale ona ma nowy, nie może to sprzedać i każe sobie zabierać, będziemy mieć dwa:) -
Mammamia11 wrote:Hej wszystkim:)
Seli powodzenia:) i smacznego:)
Powiedzcie proszę co myślicie o myciu okien? Czuje się ok, pogoda ładna, wszystko naszykowane A teściowa marudzi że nie wolno:)
Jutro mam odebrać od znajomej kilka worków ciuszkow i wózek, kupiliśmy już co prawda ale ona ma nowy, nie może to sprzedać i każe sobie zabierać, będziemy mieć dwa:)
Hmm... Ja umyje normalnie, może dziś nawet, zobaczę jak wrócimy do domua myłam wcześniej też.
-
Paulina_2603 wrote:U mnie też mąż myje okna. Ja nie chcę ryzykować.
Ja wg belly zaczynam III trymest w poniedziałekPaulina_2603 lubi tę wiadomość