STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie
Nasza córka jest nadal córką
Waży 1194 g. Wszystko na szczęście dobrze. Kolejna wizyta za 4 tygodnie
I najważniejsze!! Jeśli nic nie zmieni się z cukrami, to mogę spokojnie czekać do terminu porodu
Kendy, Agnuka, czarnaiwi, Zośkaaa, Magdoczka, spaceangel, olkakarolka, katepr lubią tę wiadomość
-
olkakarolka wrote:Też potrzebuję ale mam trochę czasu jeszcze. Poza tym patrzyłam na tą stronę co Seli podała i jest obok w mieście, tak więc spoko. Albo podejdę do mojej apteki i poproszę żeby zamówili.
No nie ma, ale to po co Cię w takim razie umawiali, mogli powiedzieć, żeby kupić samemu bo są braki.. ;/ -
Paulina_2603 wrote:Jestem po wizycie
Nasza córka jest nadal córką
Waży 1194 g. Wszystko na szczęście dobrze. Kolejna wizyta za 4 tygodnie
I najważniejsze!! Jeśli nic nie zmieni się z cukrami, to mogę spokojnie czekać do terminu porodu
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Mammamia11 wrote:Ja właśnie załapałam doła... na jednej z grup dziewczyna napisała że serduszko jej dziecka przestaje bic... jedną komorą nie pracuje... jakoś tak mnie to zasmucilo... Jakie to nie sprawiedliwe...
a w ktorym jest tygodniu?
Paulinko super wiesci! Duża dziewczynkaJak Wam idzie wybor imienia?
Kendy, dobrze, że udalo sie wszystko zalatwic.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:
Paulinko super wiesci! Duża dziewczynkaJak Wam idzie wybor imienia?
W grę wchodzi: Alicja, Adrianna, Jagoda, Maria, Magdalena i Matylda
-
Paulina_2603 wrote:Właśnie wydaje mi się, że jest mała. Pod względem wagi jest poniżej 50 centyla. A co do imienia, to mamy listę sześciu imion, które powtórzyły się na liście mojej i męża
W grę wchodzi: Alicja, Adrianna, Jagoda, Maria, Magdalena i Matylda
moj na tym etapie ma kilogram ;p a imie Matylda to moj faworyt
-
Hej, miłego dnia wszystkim i sobie..bo statnio każdego dnia jakiś problem...koniec!
Paulina2603
Mi się Alicja najbardziej podoba.A Wam?
Podoba mi się też Lena dla dziewczynki czy Maja i Nela ale my wybieramy imię dla chłopca poki co i mam nadzieję ,że ta zostanie :)bo wczoraj się w poczekalni nasuchałam historii. Kobietka miala dwóch synów i była w ciąży z córką a wczoraj na kolejnym USG okazało sie,że chłopczyk..coś córeczce między nogami wyrosło. Wyszła czerwona i się śmiała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 07:14
Elmuszka, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Kendy podoba mi się Alicja, wszystkim w koło też, ale wiem, że jest wysoko w rankingu imion, bo chyba na 8 miejscu w skali kraju, a to już dużo. Najmniej popularna jest Adrianna. Ale i tak coś czuję, że albo zostanie Alicja, albo będzie losowanie z tych sześciu imion
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Mi sie tez podoba Alicja, gdyby brat nie miał córeczki o takim imieniu- pewnie bysmy sie na nie zdecydowali
A na rankingi popularnosci nie patrzeolkakarolka lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Hej, hej
Ja miałam Matyldę uczennicę - uwielbiam diablicę małą
My bardzo chcieliśmy dla dziewczynki Anastazja... Ale mamy Arturka
Wczoraj wróciliśmy późno z teatru, ale tak mi brakowało takiego wyjściabo całe lato do końca września teatr u nas zamknięty. Jeszcze dorwałam bilet na jakiś spektakl z gali w Teatrze Polskim, mam bilety na jutro do kina i na niedzielę
Więc jestem dumna z siebie
a teraz kończę śniadanko (jakże pożywny sok:P) i robię ciasto czekoladowe z burak -
Witam się I ja, miałam ciężki stresujący tydzień jazdy doszkalające, egzamin na prawo jazdy. Ale nareszcie zdałam a bałam się, że nie wyrobie się do porodu.
Kendy z jakiego miasta jesteś? Masakra jakaś z tym zastrzykiem.. ciekawe czy u mnie w miescie będzie dostępny. Jaka cena zastrzyku? Nastawiłam sie, że na nfz będzie dostępny ale skoro jest taki problem to sama go kupie. W sobote ide na badania a 20.10 mam dopiero wizyte. Mam nadzieje, że zdąże do 30tyg.olkakarolka lubi tę wiadomość
Lili88 -
Paulina imiona ładne mi się podoba najbardziej Ada I Alicja. My chcieliśmy dla dziewczynki Liliana albo Mija ale będzie Marcel albo Fabian.
Spaceangel piękna Emilka zdjęcie świetne.
Seli skąd Ty masz tyle energi na pieczenie tych ciast..ja też kiedyś często piekłam a teraz mi sie nie chce. Kupuje w cukierni gotowce na niedziele.Lili88 -
Lili, my mamy dwie dobre cukiernie... ale jedno ciastko od 10 do 15 zł
więc na nas dwoje 30 zł i szkoda kasy
a tak nie wychodzi tyle, a do tego jak mam gości to nie wyobrażam sobie takiej kwoty wydać bo przecież trzech ciastek wstyd postawić
A siedzę w domu to co mam robić? jak się słabo czuje to odpuszczam ale jest ok więc nie chce siedzieć i tylko tv oglądać albo przeglądać internety