STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy wrote:Obdzwonie wszystkie apteki i szpitale u mnie w okolicy jAK wrócę będę szukać ..daleko też nie pojade bo się boje skurcze
Dlaczego Ci nie zamówili w szpitalu:( powinni.. i umówić na inny dzień. Masz czas do 30 tygodnia przecież
Kend spróbuj wyszukać w tej wyszukiwarce co dodała Seli. W Krakowie jest w jednej aptece i w WadowicachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 13:23
-
Masakra jakaś.. właśnie mój gin mi mówił, że ciężko będzie ze szczepionką na nfz, bo niby jest a nigdzie jej nie ma i że lepiej sobie poszukać prywatnie albo zamówić wcześniej.. ;/
Składki zabierają, a tak na prawdę to wszystko prywatnie trzeba ;/ -
Lisa24 wrote:Dlaczego Ci nie zamówili w szpitalu:( powinni.. i umówić na inny dzień. Masz czas do 30 tygodnia przecież
Kend spróbuj wyszukać w tej wyszukiwarce co dodała Seli. W Krakowie jest w jednej aptece i w Wadowicach -
olkakarolka wrote:Masakra jakaś.. właśnie mój gin mi mówił, że ciężko będzie ze szczepionką na nfz, bo niby jest a nigdzie jej nie ma i że lepiej sobie poszukać prywatnie albo zamówić wcześniej.. ;/
Składki zabierają, a tak na prawdę to wszystko prywatnie trzeba ;/
Lisa24
No to ja mam tydzień bo zaczęłam dzis 29.
Mówili że można i później .w razie czego ale im wcześniej tym lepiej.
Teraz u dentysty kolejka a się dziś nasiedze tak od10 dziś..masakra -
Też potrzebuję ale mam trochę czasu jeszcze. Poza tym patrzyłam na tą stronę co Seli podała i jest obok w mieście, tak więc spoko. Albo podejdę do mojej apteki i poproszę żeby zamówili.
No nie ma, ale to po co Cię w takim razie umawiali, mogli powiedzieć, żeby kupić samemu bo są braki.. ;/ -
Paulina_2603 wrote:Dzwoniłam do rejestracji... 1,5 godziny opóźnienia. Masakra! A te popołudniowe godziny chyba będą miały z 3 godziny opóźnienia.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
olkakarolka wrote:Masakra jakaś.. właśnie mój gin mi mówił, że ciężko będzie ze szczepionką na nfz, bo niby jest a nigdzie jej nie ma i że lepiej sobie poszukać prywatnie albo zamówić wcześniej.. ;/
Składki zabierają, a tak na prawdę to wszystko prywatnie trzeba ;/
Właśnie to tak niestety wygląda. W drugiej straconej ciąży jezdzilam za Clexanem, ktorego nie moglam dostac - ostatecznie dali mi Neoparin. I tak jadę na Neoparinie.
Bywa, że mam problem z lekami na moje jelito, na dosc popularna już chorobe przewlekla. Też wtedy latam, dzwonie, w aptekach nie ma, w hurtowniach nie ma. Kiedyś mi babka w aptece powiedziala, że wszystko za granice leci za inne pieniadze
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/855e96d0dc79.jpg
A oto nasza Emilia 1017g szczęścia, rozmiarowo odpowiada 26+5 co się prawie zgadzaWszystko w porządku szyjka twarda zwarta zamknięta długość 4,5 cm. Mąż stwierdził że nos ma po mnie
Wody płodowe wystarczająco i mam dużo pić. Mała bardzo śmiesznie ułożona lekarz określił jak rogalik główka w prawym dole brzucha nóżki w lewej części nieco wyżej ale nie za bardzo. Na zdjęciu chyba otwierała oczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 15:17
Elmuszka, Agnuka, czarnaiwi, Magdoczka, Paulina_2603, Seli, Marin, Zośkaaa, olkakarolka, katepr lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a4c777b0964.jpg
A oto nasz Emilia 1017g szczęścia, rozmiarowo odpowiada 26+5 co się prawie zgadzaWszystko w porządku szyjka twarda zwarta zamknięta długość 4,5 cm. Mąż stwierdził że nos ma po mnie
Wody płodowe wystarczająco i mam dużo pić. Mała bardzo śmiesznie ułożona lekarz określił jak rogalik główka w prawym dole brzucha nóżki w lewej części nieco wyżej ale nie za bardzo. Na zdjęciu chyba otwierała oczy
! piękna
gratuluje, same dobre wieści!spaceangel lubi tę wiadomość
-
Spaceangel jakie masz piękne zdjęcie
Mam nadzieję, że nasza też się tak ładnie ustawi, bo nie chce ogólnie współpracować. Już prawie 2 godziny opóźnienia... Masakra!!!
spaceangel lubi tę wiadomość
-
Wszystkie macie usg w 3d? Mój lekarz nie ma u siebie 3d i się zastanawiam czy na usg 3 trymestru nie wybrać się na 3d...
fajna pamiątka ale mam trochę kg nadprogramowych od zawsze na brzuchu i nie wiem czy jest sens, w sensie czy będzie coś widać przez tluszczyk:)
-
Spaceangel
Śliczna córeczka. Super że wszystko ok.
Ja dalej dzwonię,załatwiam i szukam. U mnie w mieście żadnej aptece nie ma,znalazłam w mieście oddalonym o 100km i mąż podjedzie,odłożyli mi ale..nie mam recepty...moja ginka mi nie dała,zapewniała że nie trzeba ,w szpitalu podali mi tylko nazwę na kartce recepty też nie dali. Wszyscy są jacyś nie poważni albo ta cała profilaktyka jest o kant tyłka i dlatego wszyscy lekceważą i olewają. I nie wiem załatwiam receptę i jadę ale jak wszyscy uspokajają że to nie takie ważne to się zastanawiam czy nie sieje paniki ale tu chodzi o moje dziecko !!!!!spaceangel lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:Spaceangel
Śliczna córeczka. Super że wszystko ok.
Ja dalej dzwonię,załatwiam i szukam. U mnie w mieście żadnej aptece nie ma,znalazłam w mieście oddalonym o 100km i mąż podjedzie,odłożyli mi ale..nie mam recepty...moja ginka mi nie dała,zapewniała że nie trzeba ,w szpitalu podali mi tylko nazwę na kartce recepty też nie dali. Wszyscy są jacyś nie poważni albo ta cała profilaktyka jest o kant tyłka i dlatego wszyscy lekceważą i olewają. I nie wiem załatwiam receptę i jadę ale jak wszyscy uspokajają że to nie takie ważne to się zastanawiam czy nie sieje paniki ale tu chodzi o moje dziecko !!!!!
Współczuję tego latania i nerwówOby tylko tak wydali bez recepty bez problemu.
Paulinko, jak tam?
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Mammamia11 wrote:Wszystkie macie usg w 3d? Mój lekarz nie ma u siebie 3d i się zastanawiam czy na usg 3 trymestru nie wybrać się na 3d...
fajna pamiątka ale mam trochę kg nadprogramowych od zawsze na brzuchu i nie wiem czy jest sens, w sensie czy będzie coś widać przez tluszczyk:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 16:36
11.2017 - aniołek 8tc
-
Speceangel piekna Emilka
spaceangel lubi tę wiadomość
-
Przy okazji jeszcze zapytałam w szpitalu jak to jest z cesarka. Trzeba gdzieś miesiąc wcześniej mieć skierowanie i umówić się na CC. Do tego konsultacja z anastezjikogiem,musi być konsultacja stomatologiczna itp,odpowiednie badania. Przygotowanie trochę trwa,więc trzeba już niedługo ustalić to z ginem. Jutro idę na ten zastrzyk ( jak mąż kupi) to podpytam albo jutro albo ma następnej wizycie 25.10 już porusze temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 18:26
-
Zośkaaa wrote:Właśnie to tak niestety wygląda. W drugiej straconej ciąży jezdzilam za Clexanem, ktorego nie moglam dostac - ostatecznie dali mi Neoparin. I tak jadę na Neoparinie.
Bywa, że mam problem z lekami na moje jelito, na dosc popularna już chorobe przewlekla. Też wtedy latam, dzwonie, w aptekach nie ma, w hurtowniach nie ma. Kiedyś mi babka w aptece powiedziala, że wszystko za granice leci za inne pieniadze