STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisa24
A gdzie masz spać? U znajomych czy gdzieś blisko sali są pokoje? Bo jeśli przy sali to nawet lepiej wyskoczysz poleżeć chwilę bo jednak tyle godzin na twardym krześle ..odczułam.mocno kręgosłup bolał i brzuch ciągnął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:01
-
Jejuu mały tak ładnie rusza się, kopie posmakuje że aż nie chce mi się wstawac:) wrocilam że sklepu, usiadłam i się rozszalal ) tak do wieczora mogę siedzieć...
No ale w domu burdel na kółkach i trzeba ogarnąć. Remont korytarza zaczął mąż i cały salon mam w kurzu... -
Hej witam się w 27 tygodniu
zostało 98 dni do terminu :o
Troche Wam zazdroszcze tych wyjść do kina czy knajpy kiedy macie ochotę
Ja już trochę się przyzwyczaiłam do większego brzucha...za chwile bedzie gorzej bo bedzie ogromny
Czapke znalazłam w h&mWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:24
Kendy, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Seli moje ciasto już rośnie
Moje też -
Trafiłam na artykuł o tyciu w ciąży i komentarze kobiet. Niektóre przytyły nawet po 50 czy 40 kg. Szok. Myślałam że moje 30 w pierwszej ciąży to max maxow.
Nie ma co się przejmować waga...najważniejsze zdrowie dzieciaczków. Dzieci rosną to i waga rośnie,bardziej bym się martwiła gdyby było odwrotnie.
Dziś widać że synek układa się w poprzek ,brzuch robi się płasko od góry i rozlany na boki. Gdzie moja piłeczka? Jak wstanę to wróci:) -
Kendy wrote:Ja już po tsh,teraz znowu po euthyroxie muszę odczekać. Czy ja się dziś doczekam śniadania??
Dziewczyny w szkole ,mąż w pracy a my odpoczywamy z maluchem ,bo potem mam trochę spraw do załatwienia a i chce córkę z jej przyjaciółką zabrać na jakiś spacerek i plac zabaw by pokorzystaly jeszcze z cudnej pogody.
Ładny weekend się zapowiada. Planujecie coś?
Lili88
Ja też za 4 razem zdałam
Też męczy mnie ból ud i bioder i nieraz aż pośladków. Z łydkami mam spokój póki co.
Za zastrzykiem poruszyłam niebo i ziemię...załatwione i odpoczywam od tematu,dał mi w kość a i wam swoje żale tu wylewałam,starczy:)
Seli
Artur sobie jacuzzi robił...
Kurcze wczoraj też miałam smaka na chipsy i obżerałam sie z córkami w wyrku przy serialach
Ja nie wyobrażam sobie spania z poduszką ...musiałabym przenieść się do innego wyrka. Ja mąż i synek w brzuszku..i jeszcze poducha. Ja na około brzuszka lubię mieć luz,bardzo czuwam w nocy nawet jak z córką śpię przez sen osłaniam brzuch i jak tylko ktoś się wierci jestem w gotowości. Pozatym lubię golym brzuchem przytulic się do plecow męża a poduszka by nam to uniemożliwiła. Kołdry mamy dwie i ja swoją lubię pozwijac sobie między nogi. Dobrze śpię ostatnio nawet dzis do toalety nie wstawałam i nieraz w ciągu dnia oko zamknę na chwilę.
Doczekałam się idę robić śniadanko.
Ja śpię z poduszką i podobnie jak Paulina nie wyobrazam sobie nie spac. I to nie jest tak, że musisz ją przecież ulozyc tak jak to prawidlowo powinno wygladac. Ja mam tylko miedzy nogami i plecy podparte. Pod glowa nie mam bo jakaś twarda mi sie wydaje. I bez problemu mogę się przytulic do MA jestem w 30tc i plecy w ogole mnie nie bolą, gdzie początkowo bez poduszki naprawdę mnie bolaly.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
U mnie tak jak kaszel przeminął wraz z usunieciem alergenu, tak dziś w nocy obudzilam się z bolem gardla i prawego ucha przy przelykaniu sliny... Oby to tylko nie byla angina. Migdalki mam zaczerwienione i jakies trzy chrostki po prawej stronie. Gdy wroci M to podjade do rodzinnego...
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
hej dziewczyny, czy ktoras z was zmaga sie z cukrzyca ciazowa? moj Maluch wyjatkowo jest duzy i jest prawdopodobnie konsekwencja mojej cukrzycy, w 25 +4 wazyl szacunkowo 1050 gramow.codziennie mierze sobie cukier przez naklucie palca.bardzo sie martwie
-
hej Paulina, tak cukrzyca wyszla po badaniu krzywej, w drugiej godzinie wyszlo ponad 10 i jestem pod opieka diabetologa, mam diete, ale i tak wczoraj godzine po posilku wyszedl cukier 196 a max ma byc do 140, prowadze dzienniczek z dieta i wartosciami cukru,ktore mierze 6 razy dziennie w okreslonych porach
-
Mi cukier wyszedł w 8 tygodniu. Miałam za wysoki na czczo, bo 99. Krzywą robiłam w 10 tygodniu i tylko znowu wynik na czczo był za duży. Jestem pod opieką diabetologa. Początkowo wierzyłam cukier 4 razy dziennie i stosowalam dietę. Pani doktor pozwoliła mi sobie pofolgowac bo cukry były ok. Teraz mam mierzyć tylko dwa razy dziennie i nie mam stricte diety cukrzycowej, po prostu jem zdrowo i piję dużo wody.
Skonsultuj się jak najszybciej z diabetologiem, bo może być konieczność insuliny. Wiem, że moja lekarka bierze na kilka dni na oddział, żeby ustalić odpowiednią dawkę. -
Paulina zrobiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7dc18870a12.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54c25518cfae.jpg
Reni jeśli jesteś pod kontrolą i badasz to to nie martw się
Ja porobiłam i idę małe spa sobie zrobić w wannie, maseczka na włosy, na twarz... A potem kinoPaulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Paulina zrobiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7dc18870a12.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54c25518cfae.jpg
Reni jeśli jesteś pod kontrolą i badasz to to nie martw się
Ja porobiłam i idę małe spa sobie zrobić w wannie, maseczka na włosy, na twarz... A potem kinoPaulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Moje też
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5322ce68bce7.jpgSeli, olkakarolka, czarnaiwi lubią tę wiadomość