STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marin wrote:A dziewczyny, któraś z Was polecała sprzedawcę Superstore z Allegro. Wylicytowałam jeansy za 20 zł, wczoraj przyszły, są świetne. Dzięki!!!
Mi się udało ciążowe za 15 zł wylicytowaćPraktycznie ciuchy mam tylko końcówki kolekcji z bonprixa między innymi od nich jeszcze jest ze 2 sprzedawców od których licytuję bpc
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja śpię z kołdrą między nogami bo już niestety nie da się inaczej a i tak niestety nogi bolą.
Młoda chyba nie lubi jak za długo siedzę i kopie mocniej niż zwykle gdzieś czytałam że to dlatego że podczas siedzenia obkurczają się naczynia krwionośne i przepływy w łożysku są nieco mniejsze. A ja jestem mocno komputerowa i ciężka sprawa
Miłego weekendu życzę
11.2017 - aniołek 8tc
-
Speceangel a ja dostalam dwa razy przesylke z kurtkami
i mama sie ucieszyla ;p mialam prezent na imieninki dla niej
-
Seli wrote:Speceangel a ja dostalam dwa razy przesylke z kurtkami
i mama sie ucieszyla ;p mialam prezent na imieninki dla niej
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja moze w nastepnym miesiacu cos domowie i popatrze
w tym juz budzet przekroczylam
-
No my tez malowanie... razem z gladzia na jednej scianie
-
Seli robilam drożdżowe, ale są takie jakby półkruche. Pierwszy raz robilam z tego przepisu, bo zazwyczaj robię z innego. Ale ogólnie dobre są
Seli lubi tę wiadomość
-
Nic mi nie mówicie o remontach..... dopiero odebraliśmy klucze i dzisiaj przyjeżdża do nas dostawa z Leroy Merlin no i poszło 11tys. .... ale mamy chyba materiałów na prawie całe mieszkanie cała łazienka, wanna itd... podłogi korytarz kuchnia i podłogi do pokoi... i tak moja czujność się opłaciła kupowaliśmy baterie wannowe, umywalkowe i na półce cena była 279zł i 149zł a przy kasie zapłaciłam 400zł i 289zł a, że braliśmy jeszcze inne rzeczy to mi się nie rzuciło i zapłaciłam, ale sobie pomyślałam sprawdzę bo do domu mamy 60km więc nie będziemy jeździć w tą i z powrotem no i wyszło, oczywiście na naszą korzyść. Kasa leci jak woda a jeszcze całej nie dostałam po sprzedaży domu i mebli kuchennych na razie nie zamówię dopóki reszty kasy nie dostanę... już nie mówiąc ile robocizna kosztuje...
Dziewczyny tak a propos kiedy zaczyna się 7 miesiąc ciąży, bo na belly już mi pokazuje 7 ale jakoś mi tak, to za szybko jakoś leciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 14:11
-
Sylwunis no jakby nie było to już raczej 7
bo zostało pół października, cały listopad i grudzień
Tak licząc zwyczajnie
My wydaliśmy na urządzenie na full wypasie 50m2 75 tysięcy więc wiem o czym mówisz... A teraz po roku od komina okazuje się,że jest niewielka pleśń -
Magdoczka wrote:A odnośnie prania ubranek, to Wy je pierzecie już tak docelowo do porodu czy jeszcze raz będziecie prały później?
ja będę prała jeszcze razale to tak koniec listopada, grudzień. Zobaczę jak będę się czuła:P
-
Seli wrote:Sylwunis no jakby nie było to już raczej 7
bo zostało pół października, cały listopad i grudzień
Tak licząc zwyczajnie
My wydaliśmy na urządzenie na full wypasie 50m2 75 tysięcy więc wiem o czym mówisz... A teraz po roku od komina okazuje się,że jest niewielka pleśń
tak masakra.... kasa jak woda... jakoś te tygodnie lecą mi przez palce... dopiero była wizyta a za 2,5 tyg. kolejna...
Ja jeszcze nie piorę bo nie mam co, ale dla mnie pranie dwukrotne to tylko jest dostarczanie sobie pracy, więc zamiar mam prać tylko raz w granicach 34tc
-
Sylwunis wrote:tak masakra.... kasa jak woda... jakoś te tygodnie lecą mi przez palce... dopiero była wizyta a za 2,5 tyg. kolejna...
Ja jeszcze nie piorę bo nie mam co, ale dla mnie pranie dwukrotne to tylko jest dostarczanie sobie pracy, więc zamiar mam prać tylko raz w granicach 34tc
Ja mam wszystko nowe i zalecaja dwukrotniedo tego no... nie mam az tyle roboty co Ty. Pamietam ile bylo roboty jak sie wprowadzalismy i urzadzalismy. Masakra ;p ale potem ta satysfakcja jest, ze masz swoje i wlasne
Sylwunis lubi tę wiadomość
-
Ja mam zamiar prac w przyszłym tygodniu. Poproszę mamę żeby mi pomogła przy prasowania bo jakoś teraz z tą boję się sama robić wszystko. A jeszcze teraz M ma gorący okres w pracy i nie ma go po 12 godzin, wraca styrany jak kon po westernie i do tego ja cały czas odpoczywajaca, nic nie robiąca. Nie jest fajnie
-
No i sru. Antybiotyk mam przepisany. Stan zapalny mi się w gardle rozwija, póki co jednak nie ma tragedii, bo nie mam gorączki, więc pojadę dziś wykupić i oby podziałało szybko i odpuściło ustrojstwo... I aby Czarek dał radę...
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośka zdrówka! Gorące mleko z miodem i czosnkiem i do wyrka na weekend.
Dziewczyny mam patent na zgagę..pomaga na jakiś czas:) maślanka smakowa..akurat pieczone jabłko piję...już gaviscon przestał działać na mnie a mam wrażenie,że potęguje zgage.ta mięta mnie pali...ale kudłaty bobasek mi się szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 17:16