STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Ja pierwszy raz od paru miesiecy tak wstalam :p
Holter? Jakies problemy?
Kardiolog dała mi skierowanie przez te kołatanie serca i niemiarową prace serca. 29 mam iść jeszcze na echo i zobaczymy czy to coś poważniejszego czy tylko skutki uboczne euthyroxu -
Seli
Popatrz sobie na allegro jak taki kocyk wygląda. Można coś samemu stworzyć na ten wzór,bo drogi taki kocyk a rzecz fajna
Powodzenia na badaniach.
Ale niewiem wy jecie śniadanie na morfologię.? Ja zawsze badania robię na czczo nawet w laboratorium jest wyraźnie napisane to zalecenie .Jadąc do szpitala ( a się najeździlam) też zawsze musiałam być na czczo do pobrania krwi.
Lisa24
Powodzenia. Trzymaj się !Oby to nic poważnego.
Ja poodwoziłam dziewczyny ,zrobiłam zakupy ,przecholowałam i nosiłam na raty by nie dźwignąć za dużo.Jakos w sklepie się okazało że więcej mi potrzeba niż zakładałam:) ale mam Milkę Oreo...zaraz zrobię sobie kawkę i pogrzeszymy:) potem trzeba ogarnąc domek.
Piorę dziś już kurtki na zimę i się okazało ,że jeszcze wchodzę w moja kurtkę z przed ciąży. Ona ma taki rozkloszowanym krój więc i brzuszek wchodzi póki co. Nie wiem jak będzie za miesiąc,dwa ale narazie się zapinam ,więc nie wiem czy będę kupować kurtkę na 1 mc czy jest sens. Ostatecznie ciepły sweter ,szal i można w odpietej do auta skoczyć. A końcowka ciąży to już w domku . Tyle co do lekarza się pojedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:58
-
Mammamia ale super! U mnie na bank nie bedzie bo stał jeden to juz napewno ktos kupil a w innych nie widzialam
a za 39zl chetnie bym kupiła buu. Ale moze i tak dzis zrobie rajd po rossmanach haha
Kendy do morf nie trzeba być na czczo sniadanie nie ma wplywu na morfologie krwi :p a w lab tak piszą ogolnie.
Ja mam ciasto oreo i zaraz też pogrzesze haha smacznego!
-
Katepr, pytaj jak coś w obsługę, siostra mi była kupić i na półce nie bylo ale babka powiedziała że na magazynie mają bo by w sklepie bitwa byla:) i przyniosła jaki kolor chciała
Tylko to było 100km stąd, u mnie w mieście nie pytalam:)
katepr lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja wizytę mam jutro, musze tylko dziś podejść po moje wyniki z badania moczu. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
Moj Młody tez jakis taki spokojniejszy jest od wczoraj, rusza sie mniej, ale jak kopnie to konkretnieno i upodobał sobie moj pęcherz do zabawy
i to juz takie zabawne nie jest
-
Drogi... Ale jak masz na myśli samemu zrobić?
Na zwykłą morfologię się nie spinam i idę po śniadaniuTym bardziej, że z niej chce podjechać do tego punktu samsunga
-
Seli wrote:Drogi... Ale jak masz na myśli samemu zrobić?
Na zwykłą morfologię się nie spinam i idę po śniadaniuTym bardziej, że z niej chce podjechać do tego punktu samsunga
I mam jeszcze pytanie: czy którejś z mam lekarz zalecil liczc ruchy dziecka? -
Mi lekarz powiedział że po 30 tygodniu będziemy liczyć ruchy:) 10 ruchów na godzinę w porach aktywności. Już teraz czasem się położę, poczekam aż zacznie się ruszać i 10 ruchów to w dwie minuty liczę, także chyba można pomarzyć o spokojnym dzieciątku:)
Mega lubi tę wiadomość
-
Ja dziś kopniaczki dostaje wysoko nad pępkiem. Czyżby synuś zmienił pozycję??
Ja trzymam się zasady na czczo przed morfologią ,po co mam się spinać potem jak coś nie tak wyjdzie.
Seli
Ten kocyk...hmm można na nim wyszyć cyfry i zaznaczać jakaś pętelką do zdjęcia dany miesiąc ale to dużo roboty bezsensu. Ja chyba kupię ładny spory kocyk, kolorowy brystol i powycinam cyfry miesięcy ,do tego jakiś gadżet typu miś i zegar i takie sesyjki co miesiąc będę cykac:)
Dziewczyny moja córka dziś pierwszy raz wraca sama ze szkoły. Mam stresa trochę ale myślę,że jest już gotowa:)trasę ma obcykaną noi już druga klasa..da radę.
Chatka ogarnięta,pranie wstawione . Na dziś jeszcze tylko obiad i laba.To co pijemy kawkę? -
Ja ide do labo
Ja taka mate do zdjec chce kupic po prostu ;p podoba mi sie zamysl zdjec.
Zimno dzis dosc. Jutro ma byc juz spadek pogody... -
Ja wole dotknac... bo juz z lulalove bylam zakochana i och i ach i niby firma a jak ja zobaczylam to szmatka cienka... jak tetrowka...