STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zalatwilam co mialam
i w drodze do domu kupilam sobie loda snickersa
i chyba czas na drzemke
-
katepr wrote:U mnie też nigdzie niema szumisia
eh. No nic przezyjemy bez.
Ja mate do zdjęć już jakąś na ali wrzuciłam tez do koszyka
Zośkaa 56 na bank :p bedzie mial kilka dni a urodzony kolo 38tyg to nie bedzie duzy?
-
A co masz? Ja mysle o racuszkach drozdzowych z jablkiem... albo odmrozic fasolke ;p
-
Ja dziś kaszę gryczaną robię i schab w sosie i warzywach i do tego marchewka na masełku z odrobiną miodu i z sezamem. Tak sobie wykombinowałam:)
Jaka fasolkę ? Po bretońsku ? Robię w sobotę.Moze lepiej fasolkę ,przy racuchach
się trochę nastoisz . Mąż ci zrobi na kolacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 13:44
-
Tak, po bretonsku ;p to sie chwile robi takie racuchy, a on nie zrobi zaczynu na drozdzach. Nie jest taki zdolny hehe ;p no i albo jedno albo drugie bo za duzo jedzenia jak na mnie :p
-
Ja już po endo, odstawiła mi euthyrox i powiedziała ze zobaczymy w III trym jak to będzie wyglądać, a może to serce się uspokoi
mam już podłączony holter. Czuje ze będzie ciężka noc z tym ustrojstwem
mam nadzieje ze nie posciagam tego przez sen.
Byłam w 3 rossmannach i tez nigdzie nie ma :< w jednym podobno wczoraj były trzy ale dzisiaj już zero :<
Ja dzisiaj zrobię chyba pieczeń rzymską z indykaale narazie mi się nie chce ruszyć, muszę trochę odpocząć bo wyjechałam z domu przed 9 i dopiero wróciłam.
Spaceangel trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrzeale jeśli nie ma żadnych innych dolegliwość to pewnie, tak jak mówisz, jakieś pęknięte naczynko.
Seli miałaś leżeć i odpoczywać a już kombinujesz co tu zrobićnie ładnie
Kendy brawo dla córyona pewnie tez to przeżyła po swojemu
w końcu pierwszy samodzielny powrót do domu to milowy krok w życiu szkolnym dziecka
Kurde miałam odwyk od Alli bo przy organizacji wesela za bardzo mnie wciągnął i tu 3 dolary tam 2 i tyle pieniędzy tam zostawiłamale chyba muszę się z nim znowu zakumplowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 14:10
-
katepr wrote:Seli daj przepis na racuchy ale taki wiesz ze szczegółami jak dla głupka
tak bym zjadła a nigdy nie robiłam :p
Taką mam tą mate narazie w koszyku
https://s.click.aliexpress.com/e/cGdfgKta -
Lisa24
Jak działa ten holter?
Pewnie,odpocznij, obiad pozniej. Ja zawsze też po takim wypadzie muszę odsiedzuec chwilę choć wiem,że ciężko jak to trzeba i to trzeba
Tak córka zadowolona i dumna,jutro też chcę sama wracać:)dla mamy to też nie małe przeżycie ,biegałam z okna do okna:) -
Katepr robie z tego przepisu
https://www.mojewypieki.com/przepis/racuszki-z-jablkami
Tylko cydr zastąpie mlekiem bo choć alkohol wyparuje to śmierdzi nieziemsko :p smakowaly nam z tego przepisu
Ciezko wylezec... no i jak nie dzwigam a glownie leze to chyba chwile w kuchni moge cos zrobic? :pkatepr lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Holter z tego co wiem to mierzy cisnienie co 15min bodajże? Na stale na ramieniu ma się opaske a na szyi na sznurku komputerek
Holter to masz poprzyklejane punkty na dekoldzie i pod cyckami, bez opaski na ramie i mierzy akcje serca. Moja mama po zawale miala i sprawdzali jak orzez trzy dni jej serce pracuje na codzien.