X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa holter to.ustrojstwo w nocy... Kiedyś miałam i marzylam już o poranku :D

Kendy gdy już poprasuje to wstawie zdjęcie. Teraz wisi i się suszy wymietolone :D

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to EKG, ja mam mierzone w ciągu doby ;) dokładnie przyklejane tak jak napisała Seli :P
    Zośka no właśnie o noc się najbardziej martwię no ale jedna muszę przeżyć :P

Jeszcze dzisiaj odrabiamy zajęcia w szkole rodzeni wiec wszyscy będą się pewnie wpatrywać co mi tam pod bluzka wystaje :P

klz99vvjhysycx8i.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa24
    Olać to. To dla Twojego dobra.:)

Zośka
    Ok.:)
    Ja będę miała taką.
    https://goo.gl/images/MsRfM4

A moja córka zadbała o deser. Upiekła kokosanki sama ( pod moim czujnym okiem)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd74c98aef15.jpg

Brzuch mi się dziś napina dość mocno.ale to chyba mały tak sie wygina bo dziwne kształty przyjmuje. I zgaga potworna znowu. Może jogurt pitny pomoże..

Seli lubi tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy lubię za kokosanki, zdolna ta córa :D

Kendy lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż... Może dziś nie wróci do domu :P Obrał sobie za punkt honoru znaleźć szumisia za 40 zł :P co z tego, że mamy e-zzy :P

Magdoczka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• katepr Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Seli a moja kokezanka miala holter taki z cisnieniem tez :)

Dzieki za przepis :)

Kendy....zjadlabym taki obiad :D obslinilam sie. A co tam masz oprocz kaszy? Jaki sos? Miesko schab czy co? Kurde moze jutro bym zrobila...jaka kasza najlepsza? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 17:51

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katepr wrote:
    No widzisz Seli a moja kokezanka miala holter taki z cisnieniem tez :)

Dzieki za przepis :)

Nie wiedziałam, że taki jest ;) nie ma za co ;P

Ja w ogóle odmroziłam fasolkę i... jakoś mi nie podeszła :P

dZhdp1.png

• 8485 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny sasiadka akurat jechala do misata i kupila mi tego szumimisia wiec ciesze sie jak glupia

Elmuszka, Reni, Marin lubią tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas we Wrocławiu nigdzie nie ma ;)

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadeszła wiekopomna chwila ...właśnie skończyłam prasować ostatnią turę prania :) to koniec poprałam i poprasowałam wszystko. Paulina2603 ja też!!!!
    Komoda zapełniona po brzegi i jeszcze jedną półkę w mojej szafie musiałam synusiowi odstąpić :)
    To jeszcze przede mną tylko pranie i prasowanie pościeli i reszty pieluch ale to po zakupach :)

Seli
    To mąż ma misje :) daj znać jak polowanie:)

Katepr
    No też mnie właśnie na kaszę naszło:) u mnie była gryczana,jaglana i pęczak taki.mix:) sos pieczeniowy.Miesko schab i marchewka taka mini.:) Działaj,warto ,dobre było:)

8485
    Gratuluje zdobyczy :)

Dziewczyny czy wy też macie tak wrażliwe piersi? A dokładnie sutki. Dziś mnie nawet koszulka uwiera.:/i znowu więcej siary leci ,często w nocy na piżamie mam i chrupia mi kości miednicy,bioder nie wiem i jeszcze przy zmianie pozycji krocze boli i coraz mi ciężej.i zgalucec pieruński..uroki 3 trymestru ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:37

katepr, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piersi jakos mam od tygodnia i siara plynie ;p

Nigdzie nie ma u nas tego szumisia ;p

Kurde nadal bym cos zjadla.... ;p a nic mi nie podchodzi...

dZhdp1.png

• katepr Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ale sprawdzaliscie wszedzie??
    Edit a zresztą Ty masz leniwca :p

Mi kolezanka w Warszawie dorwała :D

Ja piersi mam normalne ale nigdy nie byly specjalnie wrażliwe :) siara tez nie plynie ale tym sie nie przejmuje :p

Kendy zrobie jutro obiecuje :D mniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:57

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie super wszędzie :P ale mąż był w 4 i ja w jednym po drodze dziś :P

Mi leci sporo... i bolą sutki :P

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli fajnie napisałaś ,że piersi masz od tygodnia :) nagle wyrosły:)...wiem wiem o co chodzi :)

Szumisie się rozeszły ,taka cena. Okazja.No ja się nie przymierzałam ...wychowam dziecko bez szumisia:)

Seli a racuchy były? Nie pojadlas?

Seli lubi tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tak sobie czytam w internecie, że w prawidłowo donoszonej ciąży brzuch powinien mieć ok. 100 cm obwodu.
    A ja kończę właśnie 29 tydzień i już mam 100 cm. Powinnam się stresować?

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zrobiłam, zjadłam trochę fasolki ale mi nie podeszła... teraz taki mały serek ala budyniowy czy coś tam miałam, ale też jakoś tak... Nie wiem czego chcę i co mnie zaspokoi :P a boje się narobić tych placków i nie zjeść :P

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne masz dylematy z tym swoim menu :) szukaj szukaj może akurat trafisz na to coś ;)

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdoczka wrote:
    Dziewczyny, tak sobie czytam w internecie, że w prawidłowo donoszonej ciąży brzuch powinien mieć ok. 100 cm obwodu.
    A ja kończę właśnie 29 tydzień i już mam 100 cm. Powinnam się stresować?

Myślę,że każda jest inna, każda startuje z innej wagi, ma inną budowę itp. ;)

Kendy no właśnie... Pamiętam ciągle jak bardzo chciałam filetów rybnych z serem i nalatałam się, kupiłam, zrobiłam i po gryzie stwierdziłam "bleee nie mogę!" :P a lubiłam to w miarę :P

dZhdp1.png

• Kendy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmierzę z ciekawości . Mam już w brzuchu ...uwaga...114cm :) Magdoczka to moja ciąża jest przenoszona :):):)? ;)

Ja myślę,że takie informacje nie są miarodajne. Przecież każda kobieta jest inna,ma inną budowę i każda z innym obwodem w pasie zaczynała ciążę. Nie biorę do głowy takich informacji.:)

Seli, Magdoczka lubią tę wiadomość

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy mam to samo z piersiami. Sutki bardzo wrażliwe jak w pierwszym trymestrze. Co do siary, to ja nie miałam do tej pory ani kropli...
    A od rana ledwo chodzę... Tak mnie boli kręgosłup po lewej stronie. Nie wiem czy to przez to, że śpię tylko na lewym boku, czy jaki czort :( Ale jest hardkorowo :( Oby mi to szybko przeszło. W ogóle czuje się taka wymieta :/

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ