STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem po wizycie oczywiście nic nie badał wiadomo dobrze że prywatnie wszystko sprawdziłam
wyniki za to super krew to się zachwycił coś tam ma mi spadać w ciąży a nic nie spada, mocz czysty, morfologia reszta super. USG mam 31 pierwszy raz na nfz hehe
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:jestem po wizycie oczywiście nic nie badał wiadomo dobrze że prywatnie wszystko sprawdziłam
wyniki za to super krew to się zachwycił coś tam ma mi spadać w ciąży a nic nie spada, mocz czysty, morfologia reszta super. USG mam 31 pierwszy raz na nfz hehe
Pierwszy raz? :o nie powinni robic wczesniej?
Ja oddalam krew ;p wyniki pewnie wieczorem beda. -
Kendy wrote:Super Spaceangel.
A mi te kupne średnio się podobają. Sama wymodze swój oryginalny fotokocyk:)
Swoje to wiadomo, bedzie wyjatkowy -
Seli
A ta twoja infekcja mija po tym antybiotyku?jak to sprawdzasz ? Na badaniu?czy musi byc Wymazi czekasz na wyniki?
Jaaaaaa cała tabliczka czekolady nawet mnie nie zmuliła!masakra:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 11:00
-
Cześć!
Paulinko, pięknie! Tez kiedyś dziubałam w quilingu
Cudownie wstac bez bólu ucha. Chyba powoli moje gardlo dochodzi do siebie.
Co do butelek, przed zakupem troche czytałam i kupilam tomme tippiee. Mam dwie małe i kupie jeszcze jedną wieksza już na pozniej. Kupie tez od razu smoczki od 3 miesiaca wzwyzzeby juz mieć bo potem może mi z glowy wyleciec.
Dziś piore posciel Czarka, poki pogoda ladna
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Kendy wrote:Seli
A ta twoja infekcja mija po tym antybiotyku?jak to sprawdzasz ? Na badaniu?czy musi byc Wymazi czekasz na wyniki?
Jaaaaaa cała tabliczka czekolady nawet mnie nie zmuliła!masakra:)
Wymaz... ale bolow jest mniej, moze ja dodatkowo sie przeforsowalam w sobote i to sie skumulowalo... bo wczesniej jak sie szyjka skracala to tego nie czulam. Dzis wymaz poszedl meza. Choc i tak mamy zakaz...
Ja musze zrobic zamowienie na gemini. Mam tyle lekow dodatkowych bez recepty i taniej tam sa przynajmniej o 3 zl... jedne sa co paczka na 10 dni wiec kupie na miesiac, oszczednosc ponad 10 zl na nich :p mysle czego mi moze brakowac dla malucha... -
Seli
Może. Musisz zwolnić dla swojego i malucha dobra. Noi w celibacie da się wytrzymać ,nie dużo zostało a sa też przecież oprócz seksu inne przyjemności w łóżku:)
Fakt w aptece Gemini już robiłam zamówienie i sporo oszczędziłam najbardziej na termometrze bezdotykowym 30 zł w porównaniu do stacjonarnej apteki i na moich witaminach ciążowych prawie dyszke. Ale np takie akcesoria jak wkładki laktacyjne,podkłady itp znalazłam korzystniej na allegro.Noi mam Smarta więc darmowa dostawa. -
Kendy wrote:Zośka
Fajnie. Ja jeszcze nie mam pościeli . Ale zdarze. Jaką masz?
Ja kupuję dwa zestawy. Jeden z ochraniaczem modułowym a drugi ze zwykłym.
Już mam wybrane wzory:) i do wózka komplet minky. Przescieradelka do tego bawełniane na gumkach.
Ten akurat to zestaw z bajerami do lozeczka. W zestawie ochraniacz, rożek, organizer na lozeczko, przescieradlo, dwie poszewki na podusie, poszewka na koldre, ozdobna falbana maskujaca lozeczko od spodu. Wiecej poscieli nie kupuje bo mama z siostrą już poszyły, na gwiazdke Czarek dostanie
Paulinko, a wyglada to ja quilling!
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Seli wrote:Pierwszy raz? :o nie powinni robic wczesniej?
Ja oddalam krew ;p wyniki pewnie wieczorem beda.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy wrote:Seli
Może. Musisz zwolnić dla swojego i malucha dobra. Noi w celibacie da się wytrzymać ,nie dużo zostało a sa też przecież oprócz seksu inne przyjemności w łóżku:)
Fakt w aptece Gemini już robiłam zamówienie i sporo oszczędziłam najbardziej na termometrze bezdotykowym 30 zł w porównaniu do stacjonarnej apteki i na moich witaminach ciążowych prawie dyszke. Ale np takie akcesoria jak wkładki laktacyjne,podkłady itp znalazłam korzystniej na allegro.Noi mam Smarta więc darmowa dostawa.
Też takie akcesoria jak wkladki wyczailam jakis miesiac temu taniej na allegro, ale ostatnio zauwazylam, że chyba na gemini mieli nowa dostawe i jest troche taniej. A ze musze jeszcze dokupic to sobie na biezaco pozniej porownam.
Takie piękne komplety dla Czarka na wigilie wyczailam na allegro, że normalnie jeszcze dzis kupie... tylko myślę nad rozmiarem. Czy 56 czy 62...
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaaa wrote:Ten akurat to zestaw z bajerami do lozeczka. W zestawie ochraniacz, rożek, organizer na lozeczko, przescieradlo, dwie poszewki na podusie, poszewka na koldre, ozdobna falbana maskujaca lozeczko od spodu. Wiecej poscieli nie kupuje bo mama z siostrą już poszyły, na gwiazdke Czarek dostanie
Paulinko, a wyglada to ja quilling! -
Znalazłam na wkładce kropkę wsiąknietej krwi . Tydzień temu u gina wszystko sprawdzone upławy mam niewielkie na papierze wszystko czysto nic nie leci nic mnie nie boli. Rano przy włożeniu lactovaginal wszystko było dobrze żadnej krwi.tylko ta kropka na wkładce od tej pory nic. Powinnam już panikować czy spokojnie się obserwować ? Pamiętam że jakoś w 12 tygodniu pojechałam na ip z większym jednorazowym plamieniem i stwierdzili że chyba sobie wymyśliłam bo wszystko w środku czysto
11.2017 - aniołek 8tc
-
Narazie spokojnie . A może zaciełas sie przy depilacji ? Ja tak miałam i panikowałam a po takich przejściach dużo nie trzeba. Mogłaś też podrażnić sobie błonę śluzową pochwy aplikując globulkę. Może poczekaj i obserwuj jeśli się powtórzy jedz sprawdzić.Bo na wizycie badania nie miałaś?
-
Kendy wrote:Narazie spokojnie . A może zaciełas sie przy depilacji ? Ja tak miałam i panikowałam a po takich przejściach dużo nie trzeba. Mogłaś też podrażnić sobie błonę śluzową pochwy aplikując globulkę. Może poczekaj i obserwuj jeśli się powtórzy jedz sprawdzić.Bo na wizycie badania nie miałaś?
11.2017 - aniołek 8tc